Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Rokita @ 2012 10 18, 14:51)
Papasakokit apie tas ampules placiau, kaip naudojot, kur uzsisaket? Slinkimas neaktualu, bet paaugimas i ilgi net laaabai  bigsmile.gif

užsakiau grožio salone ,kaina apie 200 lt 12 vnt ,naudojau visą kursą ,į savaitę po 2 ampules panašiai 4u.gif
va tokios
https://www.nuskin.c...a/97101218.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 20 spalio 2012 - 18:19
Ir nuo to vieno kurso paaugo?
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 10 21, 15:21)
Ir nuo to vieno kurso paaugo?

paaugo daugiau nei paparastai ,bet šiaip aišku ne stebuklas ,neužaugo per sprindį ax.gif
Atsakyti
Na ka, siandien pradedu savo eksperimentus su Mane 'n Tail sampunu i kondicionieriu. Ziuresim kokie bus rezultatai smile.gif
Va, mano siandien gautas geris biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmą kartą tokius dalykus matau, gal galit papasakot plačiau ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 10 21, 17:08)
Na ka, siandien pradedu savo eksperimentus su  Mane 'n Tail sampunu i kondicionieriu. Ziuresim kokie bus rezultatai  smile.gif 
Va, mano siandien gautas geris  biggrin.gif
user posted image

Neisizeiskite, bet pirminis vaizdas paziurejus i buteliuka lotuliukas.gif atrodo, kad jis skirtas arkliams lotuliukas.gif mirksiukas.gif na bet sekmes, tikiuosi pades!!!!!
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2012 10 22, 16:53)
Neisizeiskite, bet pirminis vaizdas paziurejus i buteliuka lotuliukas.gif  atrodo, kad jis skirtas arkliams lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  na bet sekmes, tikiuosi pades!!!!!

Pradine versija ir yra skirta arkliams, taciau daug zmoniu isbande, geri atsiliepimai - naujos linijos skirtos yvairiu tipu plaukams(zmoniu biggrin.gif ). As bandziau, plauku augimo nepaskatino, bet ir nepakenke. Kaina tai juokinga palyginus su kitom priemonem mirksiukas.gif
Atsakyti
radau toki alieju misini grazus plaukai, gana neblogas. po ilgu metu stovejimo vietoje - paaugo.
Atsakyti
QUOTE(Devhin @ 2012 10 22, 22:52)
radau toki alieju misini grazus plaukai, gana neblogas. po ilgu metu stovejimo vietoje - paaugo.

koki? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 23, 06:49)

Sveiki ir grazus plaukai. Misinys ivairiu alieju. Rudugio gaminamas, nors Rudugiui simpatiju dideliu nera, bet sis daiktas tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Devhin @ 2012 10 23, 14:31)
Sveiki ir grazus plaukai. Misinys ivairiu alieju. Rudugio gaminamas, nors Rudugiui simpatiju dideliu nera, bet sis daiktas tikrai neblogas.

o kur ji galima rasti? blush2.gif

as nusprendziau auginti plaukus (pas mane labai trumpas kirpimas) o dar labai pradejo slinkti doh.gif tai nusipirkau dzintary firmos skysti plaukams ir alaus melies,tai slinkima sustabdziau thumbup.gif ir netgi galima sakyti labai greitai,net nesitikejau thumbup.gif ir plaukai grazesni pasidare,blizgantys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 23 spalio 2012 - 13:44
sveikos, as irgi siandien nusipirkau silicio balzama smile.gif ,uzsivedziau sasiuvini, bandysiu puse meteliu pagerti to balzamo, paziuresim gal atsigaus plaukuciai beto dar geriu vitaminus NUTRICAP nuo plauku slinkimo kure beto ir plauku augima skatina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagyra606: 23 spalio 2012 - 18:26