Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

As taip is eziuko noriu atsiauginti savo garbanas, jau lipa ant ausyciu, todel tikrai ant labai trumpu plauku geriau matosi visi eksperimentai smile.gif Kolkas nieko jiems netepu ir skatinu tik mintimis "aukit, aukit geruciai biggrin.gif " Uzsisakiau Mane 'n Tale sampuna ir kondicioniriu, kita savaite tureciau gauti ir tada imsimes darbo 4u.gif Kantrybes visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai vat aš irgi gundausi pabandyt, juolabiau kol dabar akcija nusipirkti, nes šiaip nėra iš pigiųjų prekių.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 04, 20:48)
Sveikos, gal galiu prisijungti ?  4u.gif 
Buvau susirupinus pavasari savo plaukais, kaip pradejo kuokstais kristi, geriau pantogar, dejau naturalias kaukes, ampoles, aliejus ir t.t. Siek tiek bukle pagerejo.  Zinoma vasara atostogos, keliones ir visa kita, tai sita reikala buvau apleidusi. Dabar laikas vel susiimti. Naudoju babuska agafija pipirini purskala, galams aliejukas kasdiena, pries plovima stengiuos visada pasedet su kauke. 
Neapsisprendziu ka pirkti, ar pantogar, ar biotina? 
Biotinas kaip ir pigiau, bet kas efektyviau?
Kas kiek laiko pakerpat galiukus? 
Pas mane problema man regis galuose, nes tik tik atrodo plaukai paaugo i ilgi, tai tuoj tenka tuos galus nukirpt, nes isploneje ir veliasi, taip vis atrodo, kad niekas nepaauga, ka uzaugini ta tenka kirpt.. 
Gal kuri naudojat? Pazystama labai isgyre..
http://harmonylife.l...p;product_id=64

pati nebandziau ,bet drauge bande liko patenkinta ir sampunu ir balzamu, tik naudojo ji maisydama su kokiu kitu, viena plovima sita kita plovima kita bet koki,nes sake kad truputi sausina plauka vien tik si naudojant,bet poveikiu isties liko patenkinta
Atsakyti
g.gif
Bet pateiktose nuotraukose Prieš ir Po matosi grynas fotošopas. Kam reikia klastoti foto, jei jau produktas taip gerai veikia? Plius- tie jų pateikti tyrimų dokumentai- niekinės vertės blink.gif
Tikrai būtų įdomu sužinoti bandžiusių nuomonę, o ne gandus ax.gif
Atsakyti
Ketinu užsisakyti ir balzamą ir kondicionierių smile.gif Tuomet galėsiu galbūt kažką pasakyt, nors nesinori tikėti tokiais stebuklais, o jei dar plauką pagadins
Atsakyti
sveikos ,aš sunaudojau visą kursą NUSKIN ampulių ,naudojau kartu su tokiu aparatu iš tos pačios firmos ,kur įveda į gilesnius sluoksnius ,tuo metu kol naudojau plaukai neslinko ,bet man atrodo ,kad dabar ,kai nebenaudoju ,tai dvigubai slenka ax.gif turbūt vistiek iškrenta tie ,kam reikėjo iškrist.Į ilgį tai nemažai paaugo bigsmile.gif
Atsakyti
Sulaukiau stebuklingųjų hairbell komplekto : šampūnas su kondicionierium smile.gif Pranešiu kaip seksis naudoti
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 10 14, 14:33)
sveikos ,aš sunaudojau  visą kursą NUSKIN ampulių ,naudojau kartu su tokiu aparatu iš tos pačios firmos ,kur įveda į gilesnius sluoksnius ,tuo metu kol naudojau plaukai neslinko ,bet man atrodo ,kad dabar ,kai nebenaudoju ,tai dvigubai slenka  ax.gif turbūt vistiek iškrenta tie ,kam reikėjo iškrist.Į ilgį tai nemažai paaugo bigsmile.gif

Papasakokit apie tas ampules placiau, kaip naudojot, kur uzsisaket? Slinkimas neaktualu, bet paaugimas i ilgi net laaabai bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri nadojat zibala? Kaip ji reikia naudoti? Prisiskaiciau forumuose, kad stebuklus daro tas zibalas...
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 10 12, 17:27)
g.gif
Bet pateiktose nuotraukose Prieš ir Po matosi grynas fotošopas. Kam reikia klastoti foto, jei jau produktas taip gerai veikia? Plius- tie jų pateikti tyrimų dokumentai- niekinės vertės blink.gif
Tikrai būtų įdomu sužinoti bandžiusių nuomonę, o ne gandus ax.gif

QUOTE(meshkiukass @ 2012 10 14, 14:51)
Ketinu užsisakyti ir balzamą ir kondicionierių smile.gif Tuomet galėsiu galbūt kažką pasakyt, nors nesinori tikėti tokiais stebuklais, o jei dar plauką pagadins

QUOTE(meshkiukass @ 2012 10 17, 21:04)
Sulaukiau stebuklingųjų hairbell komplekto : šampūnas su kondicionierium smile.gif Pranešiu kaip seksis naudoti

Galiu para6yti savo atsiliepimus apie šį "gėrį" doh.gif sąžiningai sunaudojau ir šampūną ir kondicionierių-sukandus dantis, vis tikėdama stebuklu. Tačiau stebuklas buvo tas-kad plaukai tapo toookie šiaudiniai doh.gif unsure.gif o kaip augo taip kaip ir augo-jokio pagreitėjimo schmoll.gif dabar nebeekperimentuoju tokiu gėriu, o gydau nualintus plaukus cool.gif
Atsakyti
Kaip teisingai naudoti cemerycias?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 19, 23:01)
Kaip teisingai naudoti cemerycias?

Jomis ištrinkus galvą reikia ją uždengti , nes visgi jei naudoji čemeryčių vandenį, tai yra vanduo, ir jis išsigaruoja - taip kad negauna realiai naudos. Nors mano draugė jį tepa ant jau išplautų plaukų ir nebeskalauja.
Atsakyti