Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

Nenuostabu, nes kokoso aliejus ir rozmarinai, labai patinka plaukams ir saknims:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 26, 17:56)
Nenuostabu, nes kokoso aliejus labai patinka plaukams ir saknims:)

bent jau man, tai labai sausino ir visai nepatiko plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 11 22, 21:51)
Beje jei norit ilgu plauku, manau nereikia nieko daugiau naudoti, tik sampuna, as kai pradejau balzamus naudoti, man nebeauga plaukai, skaiciau kad gali oda plevele padengt, todel gali nebeaugti plaukai. Per puse metu paauga apie 3cm, ne daugiau sad.gif

Tikrai nesutikčiau, mano plaukams balzamas būtinas, jei nenoriu,kad po plovimo styrotų į visas puses doh.gif juk balzamą ne į šaknis trinam o per plaukų ilgį, neliečiant šaknų mirksiukas.gif
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 26, 18:56)
Nenuostabu, nes kokoso aliejus ir rozmarinai, labai patinka plaukams ir saknims:)

Man kokosas irgi sausino plaukus verysad.gif , perėjau prie ricinos ir argano aliejų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2013 11 26, 20:37)
Tikrai nesutikčiau, mano plaukams balzamas būtinas, jei nenoriu,kad po plovimo styrotų į visas puses  doh.gif juk balzamą ne į šaknis trinam o per plaukų ilgį, neliečiant šaknų mirksiukas.gif

Man kokosas irgi sausino plaukus verysad.gif , perėjau prie ricinos ir argano aliejų thumbup.gif

O kokosų aliejų tepėt ant drėgnų ar sausų plaukų? 4u.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Ir liuks:) Tik reikia reguliariai naudoti. Pamaitins issausintus plaukucius tuo paciu:)
Panos, o jums irgi kvepia plaukai smilkalais, net ir issiplovus galva?[QUOTE]

jo, tikrai jauciasi kvapas, bet man patinka, nors tarkim nakti kai laikiau tai net blaske kazkiek, stiprokas toks sakyciau.

del kokoso tai tikrai jis sausina, tiek plaukus, tiek oda. as tarkim jo niekam nenaudoju, jau geriau tada alyvuogiu aliejus smile.gif
Atsakyti
Kaip idomiai, rasot kad daugeliui jusu sausina kokosas smile.gif man tai jis turbut bus metu atradimas, tiek plaukams tiek odai - super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 11 27, 11:30)
Ir liuks:) Tik reikia reguliariai naudoti. Pamaitins issausintus plaukucius tuo paciu:)
Panos, o jums irgi kvepia plaukai smilkalais, net ir issiplovus galva?

jo, tikrai jauciasi kvapas, bet man patinka, nors tarkim nakti kai laikiau tai net blaske kazkiek, stiprokas toks sakyciau.
del kokoso tai tikrai jis sausina, tiek plaukus, tiek oda. as tarkim jo niekam nenaudoju, jau geriau tada alyvuogiu aliejus  smile.gif

Girdėjau, kad kokosas sausina kartais plauką, kuris jau yra sveikas (netrūksta proteinų jame). Proteinų gausu kokosų aliejuje, o pernelyg daug proteinų sukelia sausumą smile.gif
Mano plaukų ir odos nesausina ( kaip rankų kremas tiesiog nuostabus, ypač tokiu oru, oda lieka glotni ir švelni)
Dar girdėta kažkur, kad geriausia teptis aliejų ant drėgnų plaukų (nesausins ir rezultatas bus geresnis) 4u.gif
Atsakyti
[quote=iewootia,2013 11 27, 12:30]
Panos, o jums irgi kvepia plaukai smilkalais, net ir issiplovus galva?[QUOTE]

del kokoso tai tikrai jis sausina, tiek plaukus, tiek oda. as tarkim jo niekam nenaudoju, jau geriau tada alyvuogiu aliejus smile.gif
[/quote]

O man nesausina kokosai. Ir ant dregno kuno ir plauku tepu. Dar sumaisiusi esu kokosus, alyvuogiu, ricinos, nimbamedzio aliejus.
Tikiu, kad nakti trikde kvapas:)
Atsakyti
Ar kokosu alieju reikia nuplauti nuo plauku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 11 27, 18:16)
Ar kokosu alieju reikia nuplauti nuo plauku?  4u.gif

o jus vaiksciotumet su riebaluotais plaukais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 18:17)
o jus vaiksciotumet su riebaluotais plaukais?smile.gif

Supratau biggrin.gif o kiek laiko laikyti, tiek kiek nori ir gali? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 11 27, 19:01)
Supratau biggrin.gif  o kiek laiko laikyti, tiek kiek nori ir gali? smile.gif

Kuo ilgiau imasazavusi galvos oda ir plaukus isbusite, tuo geriau. As sestadieni, kai tvarkausi tokia vaikstau. Vakare issiplauni ir leki vakaroti:)
Atsakyti