Nenuostabu, nes kokoso aliejus ir rozmarinai, labai patinka plaukams ir saknims:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 26, 17:56)
Nenuostabu, nes kokoso aliejus labai patinka plaukams ir saknims:)
bent jau man, tai labai sausino ir visai nepatiko plaukams

QUOTE(forestberry @ 2013 11 22, 21:51)
Beje jei norit ilgu plauku, manau nereikia nieko daugiau naudoti, tik sampuna, as kai pradejau balzamus naudoti, man nebeauga plaukai, skaiciau kad gali oda plevele padengt, todel gali nebeaugti plaukai. Per puse metu paauga apie 3cm, ne daugiau 

Tikrai nesutikčiau, mano plaukams balzamas būtinas, jei nenoriu,kad po plovimo styrotų į visas puses

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 26, 18:56)
Nenuostabu, nes kokoso aliejus ir rozmarinai, labai patinka plaukams ir saknims:)
Man kokosas irgi sausino plaukus

QUOTE(mamusiuka @ 2013 11 26, 20:37)
Tikrai nesutikčiau, mano plaukams balzamas būtinas, jei nenoriu,kad po plovimo styrotų į visas puses
juk balzamą ne į šaknis trinam o per plaukų ilgį, neliečiant šaknų
, perėjau prie ricinos ir argano aliejų 

O kokosų aliejų tepėt ant drėgnų ar sausų plaukų?

[/QUOTE]Ir liuks:) Tik reikia reguliariai naudoti. Pamaitins issausintus plaukucius tuo paciu:)
Panos, o jums irgi kvepia plaukai smilkalais, net ir issiplovus galva?[QUOTE]
jo, tikrai jauciasi kvapas, bet man patinka, nors tarkim nakti kai laikiau tai net blaske kazkiek, stiprokas toks sakyciau.
del kokoso tai tikrai jis sausina, tiek plaukus, tiek oda. as tarkim jo niekam nenaudoju, jau geriau tada alyvuogiu aliejus
jo, tikrai jauciasi kvapas, bet man patinka, nors tarkim nakti kai laikiau tai net blaske kazkiek, stiprokas toks sakyciau.
del kokoso tai tikrai jis sausina, tiek plaukus, tiek oda. as tarkim jo niekam nenaudoju, jau geriau tada alyvuogiu aliejus

QUOTE(iewootia @ 2013 11 27, 11:30)
Ir liuks:) Tik reikia reguliariai naudoti. Pamaitins issausintus plaukucius tuo paciu:)Panos, o jums irgi kvepia plaukai smilkalais, net ir issiplovus galva?

Girdėjau, kad kokosas sausina kartais plauką, kuris jau yra sveikas (netrūksta proteinų jame). Proteinų gausu kokosų aliejuje, o pernelyg daug proteinų sukelia sausumą

Mano plaukų ir odos nesausina ( kaip rankų kremas tiesiog nuostabus, ypač tokiu oru, oda lieka glotni ir švelni)
Dar girdėta kažkur, kad geriausia teptis aliejų ant drėgnų plaukų (nesausins ir rezultatas bus geresnis)

[quote=iewootia,2013 11 27, 12:30]
[/quote]
O man nesausina kokosai. Ir ant dregno kuno ir plauku tepu. Dar sumaisiusi esu kokosus, alyvuogiu, ricinos, nimbamedzio aliejus.
Tikiu, kad nakti trikde kvapas:)

[/quote]
O man nesausina kokosai. Ir ant dregno kuno ir plauku tepu. Dar sumaisiusi esu kokosus, alyvuogiu, ricinos, nimbamedzio aliejus.
Tikiu, kad nakti trikde kvapas:)
Ar kokosu alieju reikia nuplauti nuo plauku?

QUOTE(Fjäril @ 2013 11 27, 18:16)
o jus vaiksciotumet su riebaluotais plaukais?

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 18:17)
Supratau

QUOTE(Fjäril @ 2013 11 27, 19:01)
Kuo ilgiau imasazavusi galvos oda ir plaukus isbusite, tuo geriau. As sestadieni, kai tvarkausi tokia vaikstau. Vakare issiplauni ir leki vakaroti:)