Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

[quote=mamusiuka,2013 11 26, 21:37]
Tikrai nesutikčiau, mano plaukams balzamas būtinas, jei nenoriu,kad po plovimo styrotų į visas puses doh.gif juk balzamą ne į šaknis trinam o per plaukų ilgį, neliečiant šaknų mirksiukas.gif

Man kokosas irgi sausino plaukus verysad.gif , perėjau prie ricinos ir argano aliejų thumbup.gif
[/quote

Nezinau kaip imanoma uzsidet balzama taip kad po to nepatektu ant saknu, nuplaunant vistiek patenka, mano plauku visas ilgis tai 11cm, labai trumpi tai as balzama dedu kaip sampuna ant visu plauku, nes kitaip neiseina. O del kokoso, tai nusiperku ta rafinuota kokoso aliejaus indeli is iki, sumaisau su ricinos aliejum, palaikau apie valanda, isplaunu su svelniu sampunu, be sulfatu. Ir net balzamo nebereikia wink.gif Tikrai labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 29, 19:49)
doh.gif tai aisku, kad padauginot, ir dar kaip  lotuliukas.gif Jo, jis skystokas. Siek tiek I delniuka isipilat, pamozojat tarp abieju delnu ir kisat I plaukus prie galvos odos, masazuojat. Nuk kur gi net tris saujas, cia jau visa meska uztektu ismozoti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Taigi aš protinga, norėjau, kad tikrai visur tolygiai pasiskirstytų ir visa galvos oda būtų ištepta biggrin.gif Tai tikrai nieko nepraleidau biggrin.gif Kitą kartą su viena saujele išsiversiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=forestberry,2013 11 30, 13:14]
[quote=mamusiuka,2013 11 26, 21:37]
[/quote

Nezinau kaip imanoma uzsidet balzama taip kad po to nepatektu ant saknu, nuplaunant vistiek patenka, mano plauku visas ilgis tai 11cm, labai trumpi tai as balzama dedu kaip sampuna ant visu plauku, nes kitaip neiseina. O del kokoso, tai nusiperku ta rafinuota kokoso aliejaus indeli is iki, sumaisau su ricinos aliejum, palaikau apie valanda, isplaunu su svelniu sampunu, be sulfatu. Ir net balzamo nebereikia wink.gif Tikrai labai padeda.
[/quote]

o kodel RAFINUOTA kokosu alieju? Juk zymiai geriau NErafinuotas, salto spaudimo, neapdorotas chemikalais.

[quote=Kisulita,2013 11 30, 14:53]
lotuliukas.gif Taigi aš protinga, norėjau, kad tikrai visur tolygiai pasiskirstytų ir visa galvos oda būtų ištepta biggrin.gif Tai tikrai nieko nepraleidau biggrin.gif Kitą kartą su viena saujele išsiversiu biggrin.gif
[/quote]
lotuliukas.gif Siandien ir as "labia stengiausi", kad nepraleisciau nei gabaliuko odos, ziuresiu kaip as issiskalbsiu makaule biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju visokiausius aliejus ir tą smirdantį Dzintars balzamą, ir rusišką шелковая маска домашние рецепты kaukę, ir šampūną su Biotinu... Užsisakiau ir geriamą Biotiną, jei jau stengtis tai iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit o jums tas amla aliejus tikrai paskatina plauku augima? As tai dabar saknis masazuoju kokosu aliejumi sumaisyta su ylang ylang istrauka simondsiju aliejuje. Ar verta pirkti dar ta amla alieju jei ir maniskis maisinys labai pamaitina oda ir yra kupinas vitamino E?
Pavydziu toms kurios gali gerti biotina, mane nuo jo labai beria ir ne tik veida bet ir nugara:( Pradejau nuo mazesnio kiekio 100mcg(nebere), poto didinau iki 5000mcg gal man jo netruksta? Kaip manot ar verta toliau gerti po viena tablete?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 12 01, 19:59)
Naudoju visokiausius aliejus ir tą smirdantį Dzintars balzamą, ir rusišką шелковая маска домашние рецепты kaukę, ir šampūną su Biotinu... Užsisakiau ir geriamą Biotiną, jei jau stengtis tai iki galo biggrin.gif

Ir kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(ilmaroman @ 2013 12 01, 22:27)
Ir kokie rezultatai?

Aš visada skeptikė ir bijau pameluot ar auga man plaukai nuo visų šitų priemonių ar ne, antenyčių nepastebėjau, bet sruogos trumpos prie smilkinių paaugę smile.gif Ir jau metai kaip nenaudoju jokių šampūnų su aršiais chemikalais, apie pusę metų naudoju aliejus ir t.t., tai matosi iš supintos kasos, kad pastorėjus, tad manau rezultatai neblogi bigsmile.gif Stebuklų nesitikėjau ir nesitikiu, bet man širdis kažkaip nebeleidžia plaukų nelepint kaukėm ar plaut galvą "belekokiu" šampūnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 30, 15:54)

lotuliukas.gif Siandien ir as "labia stengiausi", kad nepraleisciau nei gabaliuko odos, ziuresiu kaip as issiskalbsiu makaule  biggrin.gif

Belieka tikėtis, kad vaizdelis išsiplovus buvo geresnis, nei mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 12 02, 00:07)
Belieka tikėtis, kad vaizdelis išsiplovus buvo geresnis, nei mano biggrin.gif

Nuskilo, is pirmo karto normaliai issimazgojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 02, 00:42)
Nuskilo, is pirmo karto normaliai issimazgojo  biggrin.gif

Oj, kaip lengvai išsisukot bigsmile.gif Ryt ir aš mažiau aliejaus pasitepliosiu biggrin.gif
Atsakyti
Užvakar nusikirpau karštomis žirklėmis, gerokai nukarpė mano nuplonėjusius ir išsišakojusius galus, gaila, kad daug nukirpo, bet reikia, tai reikia smile.gif Pakarpė, pasuko sruogas, nukarpė visas nesąmones, tai šiandien mano kirpėja, kuri tik dažo plaukus, atsigrožėti negalėjo biggrin.gif Kerpatės kas nors reguliariai jomis? Kokie rezultatai dėl plaukų ilgio pokyčių?
Beje, nusipirkau skysto keratino su argano aliejumi maišyto smile.gif Jo man kirpėja deda į plaukų dažus, aš naudosiu kartu su šampūnu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašmyras: 05 gruodžio 2013 - 16:38
QUOTE(Kašmyras @ 2013 12 05, 18:37)
Užvakar nusikirpau karštomis žirklėmis, gerokai nukarpė mano nuplonėjusius ir išsišakojusius galus, gaila, kad daug nukirpo, bet reikia, tai reikia  smile.gif Pakarpė, pasuko sruogas, nukarpė visas nesąmones, tai šiandien mano kirpėja, kuri tik dažo plaukus, atsigrožėti negalėjo biggrin.gif Kerpatės kas nors reguliariai jomis? Kokie rezultatai dėl plaukų ilgio pokyčių?
Beje, nusipirkau skysto keratino su argano aliejumi maišyto smile.gif Jo man kirpėja deda į plaukų dažus, aš naudosiu kartu su šampūnu  smile.gif

As pora metu kerpuosi karstomis zirklemis:) del plauku ilgio tai nezinau ar man greiciau augti pradejo, man ir taip jie gan greit auga.. bet patys galiukai labai ilgai nesisakoja, tvarkingai atrodo smile.gif
Atsakyti