Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

Kas išbandė amla aliejų, tepėt ant sausų ar ant drėgnų plaukų? g.gif
Atsakyti
as I sausos galvos oda imasazuoju ir sausus plaukus patepu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 21:05)
as I sausos galvos oda imasazuoju ir sausus plaukus patepu.

Nu va, dabar aišku kodėl mano pirmas kartas buvo nesėkmingas doh.gif Kitą kartą ant sausų plaukų tepsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 27, 22:10)
Nu va, dabar aišku kodėl mano pirmas kartas buvo nesėkmingas doh.gif Kitą kartą ant sausų plaukų tepsiu rolleyes.gif

turbut varvejo nuo slapiu plauku?smile.gif Ant sausu reikia kaukes darytis, kitaip varves tas aliejus:) Ant slapiu reikia tik tada, kai issiplovusi plaukus lengvai aliejuodais delniukais perbrukiate ir nebeperplaunate. Arba, kai merginos galiukus sugeba lengvai aliejumu perbraukti. Man nesigauna, padauginu ir reikia is naujo galva plautis:)
Atsakyti
QUOTE(Fjäril @ 2013 11 27, 20:01)
Supratau biggrin.gif  o kiek laiko laikyti, tiek kiek nori ir gali? smile.gif

As vakare imasazuoju, o ryte isplaunu smile.gif
Atsakyti
Is savo asmeninines patirties galiu pasakyti, kad geriausiai plauku augima skatina ju nekirpimas, bent kuri laika. Ko tik nenaudojau, kaip neaugo, taip neaugo, paskui susilaikiau ir nekirpau apie kokius 8 menesius (iki tol pakirpinedavau galiukus, kas 3 menesius, kad sveikus atsiauginciau doh.gif ) pasiekus norima ilgi, dabar juos vel pakirpineju gal net kas pora menesiu, o ta atsiauginimo laikotarpi, kas manes buvo nemates apie puse metu, tai klause ar plaukus prisidejau, kad tokie ilgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 27, 22:18)
turbut varvejo nuo slapiu plauku?smile.gif Ant sausu reikia kaukes darytis, kitaip varves  tas aliejus:) Ant slapiu reikia tik tada, kai issiplovusi plaukus lengvai aliejuodais delniukais  perbrukiate ir nebeperplaunate. Arba, kai merginos galiukus sugeba lengvai aliejumu perbraukti. Man nesigauna, padauginu ir reikia is naujo galva plautis:)

Nevarvėjo, bet už tat išsiplauti aliejaus nepavyko net tris kartus perplovus šampūnu schmoll.gif Tai po to išdžiuvus plaukams, atrodė tragiškai biggrin.gif
Atsakyti
Man plaukučius atsiauginti padėjo vitaminai. Silicea Original, pageriau du mėnesius , liuks! Pradėjau pastebėti šiokius tokius rezultatus. Tada gėriau dar 4 mėnesius (iš viso 6 mėnesius tai yra, 1 kursą) plaukai paaugo apie 10 cm, kas man buvo tikrai atradimas. Nustojau juos gerti plaukučiai auga kaip ir prieš tai, pasiekiau norimą ilgį, tai dabar geriu Silicea original pakartotinai, kad užtvirtinčiau viską, papildomai dal geriu biotiną. Nu liuks kaip plaukai atsistatė! Beto plaukus plaunu kiaušiniu ir vandeniu apie 2 metus, nežinau kas būtų jei pradėčiau plauti šampūnu g.gif nors mastau pradėti naudoti Rene Furterer šampūną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 29, 01:18)
Nevarvėjo, bet už tat išsiplauti aliejaus nepavyko net tris kartus perplovus šampūnu schmoll.gif Tai po to išdžiuvus plaukams, atrodė tragiškai biggrin.gif

Matyt esate maksimaliste, kaip ir as ir ryskiai padauginote aliejaus:)
Atsakyti
merginos, kokį biotiną iš iherb.com rekomenduojat? ten jų tiek daaauug.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 29, 18:25)
Matyt esate maksimaliste, kaip ir as ir ryskiai padauginote aliejaus:)

Tai matyt biggrin.gif Jis toks skystesnis pasirodė, nei kiti aliejai, todėl labai lengva ranka jo prisipyliau saują, po to dar vieną ir dar biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 29, 19:09)
Tai matyt  biggrin.gif Jis toks skystesnis pasirodė, nei kiti aliejai, todėl labai lengva ranka jo prisipyliau saują, po to dar vieną ir dar biggrin.gif  doh.gif

doh.gif tai aisku, kad padauginot, ir dar kaip lotuliukas.gif Jo, jis skystokas. Siek tiek I delniuka isipilat, pamozojat tarp abieju delnu ir kisat I plaukus prie galvos odos, masazuojat. Nuk kur gi net tris saujas, cia jau visa meska uztektu ismozoti lotuliukas.gif
Atsakyti