Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas II

QUOTE(jediara @ 2013 01 14, 20:55)
90% sėju, sodinu, dauginu  gėles tik per mėnulio jaunatį ir aš šeimos trečioji karta taip auginati, o žiedų  thumbup.gif O svarbiausia - gera priežiūra ir meilė  mirksiukas.gif

Sejau petunijas šiandien :ax:
Kažkodėl rudeniop įkištos šakelės prabuvo ilgokai,o dabar nujuodavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 sausio 2013 - 23:01
QUOTE(amarrile @ 2013 01 15, 00:33)
Sejau petunijas šiandien :ax:

drinks_cheers.gif thumbup.gif + priežiūra ir žiedų jūra mirksiukas.gif (o pas Jus gėlės auga ir žydi)
Atsakyti
o petunijom neperanksti? pernai sejau vasario viduryje ir sakyciau paskubejau nes rugpjuti ismeciau visas..... tai siemet sakiau kova tik koki bandysiu seti, nes ir daugeliu galima pasidaugint ir dar grazu augaleli islaikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 14, 18:01)
Tai ar nevertejo palaukti dar menesį ir suteikti tikrą galimybę? ir geneti.esant jaunam menulį,tai ejimas prieš elementarias taisykles protest.gif

Pabandysiu pasiteisinti, kadėl apgėnėjau kelių pelargonijų senas šakas. Pelargonijas, kurias noriu dauginti, laikiau ant šaltokų palangių. Sakyčiau, kad visai neblogai atrodo. (Tik našlaitinės vos gyvos blush2.gif). Žinau, kad tręšti žiemą negalima, bet turiu kaliforniečių, susirenka kažkiek „skysčio“, nejaugi turiu išpilti lauk, praskiesto gauna augalai, neperlaistau, žinoma, koncentracija minimali. Dėl tų dauginimui skirtų pelargonijų - laukiu nesulaukiu, kada galima bus apgėnėti ir šaknydinti. Todėl ir skaitau įdėmiai temuke, gal žinovės parašys, kad jau galima ir dienos tinkamos. Tuo pačiu ir paprašyti noriu, pasidalinkit, prašau, žiniomis ir patirtimi-duokit „startą“. Tos pelargonijos, kurias teko apgenėti ilgai buvo balkone, vietos ant palangių negavo ir dabar buvo tokie stagarai, beveik pliki, o apačioje pradėjo leisti jaunutes atžalas. Todėl stagarus teko nupjauti, krūmai sumažėjo ir vazonai gavo vietos prie šviesos. Gyvenant daugiabučiame su vieta po saule yra problemų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 15 sausio 2013 - 10:26
Viskas priklauso nuo turimų sąlygų.. beje, į mėnulį nesidairau- tam paprasčiausiai neturiu laiko.. nors apie teigiamą poveikį žinau.
Pas mamą įsišaknijo lapkritį skinti fliansiukai, o aš dauginsiu kokį vasario mėnesį: pasiplanuosiu taip, kad kovą galėčiau prigijusius daigelius apgyvendint balkone: stiklintam balkone daugiau šviesos nei bute ant palangės, be to nakties ir dienos temperatūrų skirtumas bus tik į naudą.
Jaunos "švedukės" krovė pumpurus, bet taip ir nepražydo.. reiks pavasariop pradėt tręšt..
Atsakyti
Pelargonijos
labai norėčiau geltonos spalvos gėlyčių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 15 sausio 2013 - 13:10
QUOTE(kaktuselis @ 2013 01 15, 13:08)
Pelargonijos
labai norėčiau geltonos spalvos  gėlyčių doh.gif

Labai jau paspalvinta šiame puslapyje. Pasiieškojau,kaip tikroveje atrodo
http://www.pac-elsne...es/first-yellow
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 01 15, 15:08)
Pelargonijos
labai norėčiau geltonos spalvos  gėlyčių doh.gif

Iš šios firmos pirkau "ružavus" narcizus - pražydo paparasti, gelsvi cool.gif Ir dar kažkas neatitiko,todėl daugiau su jais nebendravau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 15 sausio 2013 - 13:25
QUOTE(amarrile @ 2013 01 15, 13:18)
Labai jau paspalvinta šiame puslapyje. Pasiieškojau,kaip tikroveje atrodo
http://www.pac-elsne...es/first-yellow

vis tiek noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2013 01 15, 13:23)
Iš šios firmos pirkau "ružavus" narcizus - pražydo paparasti, gelsvi  cool.gif Ir dar kažkas neatitiko,todėl daugiau su jais nebendravau  rolleyes.gif

man jų kardeliai, frezijos patiko, pirkau mix'ą išsidalinom su mama, bendradarbe- labai gražių spalvų buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 15 sausio 2013 - 13:25
Ačiū visoms atsakiusiums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 01 15, 15:24)

man jų kardeliai, frezijos patiko, pirkau mix'ą išsidalinom su mama, bendradarbe- labai gražių spalvų buvo.

Mix'as tai nieko tokio, bet aš kalbu apie konkrečius augalus ir jų spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 15, 13:27)
Mix'as tai nieko tokio, bet aš kalbu apie konkrečius augalus ir jų spalvas rolleyes.gif

Visko gali būti, aš kai pradedančioji gėlininkė nesiryžau pernai kažko ypatingo pirkti smile.gif

Mano akim visai neblogas tinklapis su foto smile.gif Pelargonijų priežiūra ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 15 sausio 2013 - 13:48