Ar girdėjote gandus, kad gyvenimas gražus?
Jei nepriimsi permainų, tu išnyksi.
Nugalėjęs baimę jautiesi laisvas.
Žmonės patys susikuria didžiąją dalį savo problemų - niekas jų neverčia rinktis nuobodžių profesijų, tuoktis ne su tais žmonėmis ar pirkti nepatogius batus.
Kai idėjos susiduria su charakteriu, atsiranda reiškinių, kurie stulbina pasaulį tūkstantmečius.
[Johanas Volfgangas Gėtė]
[Johanas Volfgangas Gėtė]
Šiame pasaulyje yra dalykų, dėl kurių verta kovoti, net jei ir negali laimėti.
Po penkių taurių moterų vakarėlyje vyksta ne pokalbis, o informacijos nutekėjimas.
Gyvenimas nėra pasaka, tačiau kai kurios akimirkos, tai kompensuoja.
Mano namai ten, kur mano meile. Kojomis galiu iseiti, bet sirdimi ne.
Dažna Meilės kliūtis yra ta, kad mums trūksta drąsos peržengti praeities akmenis ir dabarties abejones.
Draugas paaiškėja bėdoje. Herojus - mūšyje. Žmona - varge. Vyras - dekrete
Dažna Meilės kliūtis yra ta, kad mums trūksta drąsos peržengti praeities akmenis ir dabarties abejones.
Draugas paaiškėja bėdoje. Herojus - mūšyje. Žmona - varge. Vyras - dekrete

QUOTE(devolesa @ 2012 10 20, 21:47)
Po penkių taurių moterų vakarėlyje vyksta ne pokalbis, o informacijos nutekėjimas.
Patiko

* Yra trijų rūšių draugystė, kuri duoda naudos: draugystė su stačioku, draugystė su atlapaširdžiu ir draugystė su tokiu, kuris daug žino. Konfucijus
* Vienaip ar kitaip - vesk: jei gausi gerą žmoną, būsi laimingas, jei blogą - tapsi filosofu. Sokratas.
* Sprendimas vesti - kartais būna paskutinis sprendimas, kurį vyras priima pats.
Papildyta:
QUOTE(sniegal @ 2012 10 19, 15:51)
Tikru vyru moterys yra laimingos. Visu likusiu-stiprios.
Tiesa

pries tai, kai tu mane ir mano gyvenima teisi - apsiauk mano batus ir nueik ta gyvenimo kelia, kuri as nuejau. eik letai ir atidziai, per gatves, kalnus ir lygumas, kuriuos as perejau ir kuo atidziausiai viska apzvelk. Isgyvenk ir pajusk ta laime ir dziaugsma, kuriuos as isgyvenau ir jutau, bet taip pat pajusk ir skausma, nelaimes, isdavyste ir nusivylimus, kuriuos as pergyvenau, priimk kiekviena pazeminima ir izeidima be nusiskundimu, taip pat kaip ir as nesiskundziau, o tik isdidziai iskelta galva eik toliau... isverk tiek pat asaru, kiek ir as isverkiau, tik prasau, kai niekas nematys, manes irgi nieks verkiancios nemate, tik atsargiai - nepaskesk jose!...
ir tik tada - gal tada - ir tik truputi - galesi teisti mane ir mano gyvenima......
ir tik tada - gal tada - ir tik truputi - galesi teisti mane ir mano gyvenima......
Kad būtų lengviau gyventi ir bendrauti su kiekvienu šalia esančiu žmogumi, galvokite apie tai, kas jus jungia, o ne apie tai, kas jus skiria.
Mes visada tai per daug jauni, tai per seni, tai labai užsiėmę, tai labai pavargę, tai dar kažkas. Jei nuolat galvosite tik apie idealų momentą - jis niekada taip ir neateis.
Mes visada tai per daug jauni, tai per seni, tai labai užsiėmę, tai labai pavargę, tai dar kažkas. Jei nuolat galvosite tik apie idealų momentą - jis niekada taip ir neateis.
Kai kurių žmonių nematai kelis mėnesius ir net metus, bet jie vistiek kasdien aplanko tavo mintis.
Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia. Vienos ją šiuo metu nešiojasi po širdimi,kitos jau vedasi už rankos.
Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia. Vienos ją šiuo metu nešiojasi po širdimi,kitos jau vedasi už rankos.
Kai tau blogai - stiprus padės, o silpnas apsimes, kad jam dar blogiau.
Jei palankios galimybės nesibeldžia - pastatyk duris.
[Milton Berle]
[Milton Berle]
Mes atsakingi tik už tai ką pasakome, bet ne už tai kaip mus išgirsta.