Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 06, 17:56)
Tai ne pas tą pačią  4u.gif  Su taviške buvau ligoninėj susidūrusi, maloni labai gydytoja  4u.gif

maloni tikrai smile.gif bet labai uziimta, nebespeja niekur, vakar su pilna pusle laukiau 1,5 val. nemalonus jausmus, bet paskui leido i tuoleta, nes mate kad negera, tai tik siaip paziurejo, viskas matesi kuo puikiausiai.
O jums Frėjuke, paaiškėjo priežastys? ką tyrėtės?
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 16:36)
aciu uz patarimus 4u.gif progesterono niekada nesityriau g.gif bet ar js palaiko nestuma ar itakoja vaisiaus vystymasi? g.gif nes galvoju gal ana karta mums duphastonas padejo vaisiui vystytis ne tik isitvirtinti g.gif

Nesivystantis nėštumas būna ne dėl hormonų, o dėl paties spermatozoido ir/ar kiaušialąstės "broko". Jei viena iš šių ląstelių nepilnavertė - vaisius neturi potencijos vystytis, lieka tuščia puslelė.

Duphastonas padeda įsitvirtinti, o įsitvirtinęs, vaisius gerai gauna visas mamos medžiagas - taigi, netiesiogiai, bet vystymąsi veikia.

Aš ne medikė, tiesiog taip viską suprantu iš tiek, kiek kur ko pasiskaičiau. Tikrai mano žodžiai nėra šventa tiesa, ir gal kas nors patiklins.
Atsakyti
QUOTE(luanda @ 2012 10 06, 22:34)
maloni tikrai smile.gif bet labai uziimta, nebespeja niekur, vakar su pilna pusle laukiau 1,5 val. nemalonus jausmus, bet paskui leido i tuoleta, nes mate kad negera, tai tik siaip paziurejo, viskas matesi kuo puikiausiai.
O jums Frėjuke, paaiškėjo priežastys? ką tyrėtės?

Visi mano atsakymai neigiami tyrimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, na va grizau namo pagaliau po visu nelaimiu, pradejau mokytis, ir siaip vyra truputi pakankinau blush2.gif bigsmile.gif Bet menesiniu kazkaip vis neprasideda, matyt nuo skrydziu ir streso issibalansavo... o taip norisi greiciau prasirgti ir kibti i darbus wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 10 07, 22:34)
Sveikos mergaites, na va grizau namo pagaliau po visu nelaimiu, pradejau mokytis, ir siaip vyra truputi pakankinau blush2.gif  bigsmile.gif Bet menesiniu kazkaip vis neprasideda, matyt nuo skrydziu ir streso issibalansavo... o taip norisi greiciau prasirgti ir kibti i darbus  wub.gif  blush2.gif

Sulauksi, sulauksi 4u.gif Gali truputį susivėlinti jos po nelaimės, būna taip, bet šiaip ateis, ateis. Man jau antrosios po nelaimės atėjo - laiku ir normalaus gausumo, tad kitą ciklą jau atnaujinsim bandymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 07, 21:12)
Sulauksi, sulauksi  4u.gif  Gali truputį susivėlinti jos po nelaimės, būna taip, bet šiaip ateis, ateis. Man jau antrosios po nelaimės atėjo - laiku ir normalaus gausumo, tad kitą ciklą jau atnaujinsim bandymus  blush2.gif

kuo dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LAba ryta smile.gif parsisiunciau siandien ovuliacijos programele Hamster soft,visai patiko smile.gif tik nesupratau ,ir po ovuliacijos galima pastoti ? ten net lyti rodo kada kokia daryt biggrin.gif nuotaika pasikeliau visai dienai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 08 spalio 2012 - 09:36
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 08, 10:30)

turiu klausimeli : ar gali taip but kad per vaisingas diena maudzia silpnai pilvo apacia ,praeita menesi kai turejo buti O maude laaaabai ,vis amenesi va nieko ,viskas ok ,kaip tik atejo tos dienis maudzia ... ar gali taip but ? nes nei po gimdymu nei pries jios taip nebuvo ,bet gal A ijautrino mano kuna ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 08, 10:12)
turiu klausimeli : ar gali taip but kad per vaisingas diena maudzia silpnai pilvo apacia ,praeita menesi kai turejo buti O maude laaaabai ,vis amenesi va nieko ,viskas ok ,kaip tik atejo tos dienis maudzia ... ar gali taip but ? nes nei po gimdymu nei pries jios taip nebuvo ,bet gal A ijautrino mano kuna ?

as daznai jausdavau, kada O vyksta. tik kol nepradejau matuoti BT- nesupratau, kad cia skausmas butent tada, nes jau budavo kokia 21-24 CD g.gif o buvau prisiskaicius, kad ovuliacija buna kokia 14 CD g.gif
tik po BT matavimu- pamaciau, kadangi ciklas ilgas- tai viskas kiek veliau, ir skausmeliai butent per O dienas 4u.gif
gal ir Tu is tu, kurios jaucia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 08, 12:23)
as daznai jausdavau, kada O vyksta. tik kol nepradejau matuoti BT- nesupratau, kad cia skausmas butent tada, nes jau budavo kokia 21-24 CD  g.gif  o buvau prisiskaicius, kad ovuliacija buna kokia 14 CD  g.gif
tik po BT matavimu- pamaciau, kadangi ciklas ilgas- tai viskas kiek veliau, ir skausmeliai butent per O dienas  4u.gif
gal ir Tu is tu, kurios jaucia  mirksiukas.gif

as irgi is tu paciu, bei ir mano ciklas nereguliarus, tai O buna 21-24 diena... kai tik O, tai ir prasideda skausmas. doh.gif Bet kadangi planavom naturaliai tai pliusas budavo tai jausti, kad ir nelabai malonus.

Nezinau kaip jums, bet mano santykiai su brangiausiojo tevais ir broliu pasikeite, toks jausmas, kad po nelaimes jie nebemoka su manim bedrauti. Per daug jau malonus arba visai nebendrauja, o kartais puola i krastutinumus... jauciuosi taip, tarsi buciau izuoliuota is aplinkos. verysad.gif O tas ju per daug stresuoji ir pergyveni, mane tiesiog siutina, bei visokie palyginimai, nors patys niekada to nepatyre. Atrodo lyg mano nelaime tai yra visiskai nieko verta, o aplinkiniu tai jau kazkas tokio siaubingo, kad man nera ko lygintis su jais.
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2012 10 08, 13:56)

verysad.gif O tas ju per daug stresuoji ir pergyveni, mane tiesiog siutina, bei visokie palyginimai, nors patys niekada to nepatyre. Atrodo lyg mano nelaime tai yra visiskai nieko verta, o aplinkiniu tai jau kazkas tokio siaubingo, kad man nera ko lygintis su jais.

Labutis mergaites,nu jo ir man taip budavo,sakydavo paziurek kitam tas ir tas atsitike,nu siutas juodai imdavo.Atrodo lyg turedavau teisintis pries kitus kodel taip stipriai perdyvenu.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 10 08, 14:59)
Labutis mergaites,nu jo ir man taip budavo,sakydavo paziurek kitam tas ir tas atsitike,nu siutas juodai imdavo.Atrodo lyg turedavau teisintis pries kitus kodel taip stipriai perdyvenu.

Na, mano aplinkoje didesnių nelaimių nei persileidimas nėra buvę niekam niekada, ir tai gerai, manau... O ir išgyvenimų mano niekas nemato, tik vyras nebent. Na, įtariu, kad kolegos pajuto, jog vaikų ir nėštumų tema mano akivaizdoje geriau nešnekėti, nes, nuolat aktyviai dalyvaudama pokalbyje, nėštumų temomis šnekant kažkaip atsiriboju... Todėl ilgai niekada tokie pokalbiai netrunka... ax.gif
Atsakyti