Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(NikeZ @ 2012 10 11, 12:03)
pritariu smile.gif jokie ginekologai nepasakys kada pastosim smile.gif viskas priklauso nuo organizmo smile.gif

Ir aš sutinku 4u.gif Ankščiau ar vėliau, svarbiausia kad viskas būtų gerai smile.gif
Atsakyti
Sunu "gaminom" metus laiko smile.gif Ale toks gerutis gavosi lotuliukas.gif o antras gavosi is pirmo ir vienintelio karto. VYras sako kad per lengvai viskas gavosi todel pats ir isejo.... Nzn kazkaip sirdis sako kad po dvieju menesiniu gal noresis pabandyti bet paskui prisiminiau gydytojos zodzius: nu ka praeis dvi menesines , tada ziemos metas, visi virusai praeis, o po nauju gerti vitaminus ir foli ir ant pavasario bandyt g.gif logikos yra smile.gif Bet sirdis tai nekantri mano.... O menesines vis dar neateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura47 @ 2012 10 11, 15:02)
Sunu "gaminom" metus laiko smile.gif Ale toks gerutis gavosi  lotuliukas.gif  o antras gavosi is pirmo ir vienintelio karto. VYras sako kad per lengvai viskas gavosi todel pats ir isejo.... Nzn kazkaip sirdis sako kad po dvieju menesiniu gal noresis pabandyti bet paskui prisiminiau gydytojos zodzius: nu ka praeis dvi menesines , tada ziemos metas, visi virusai praeis, o po nauju gerti vitaminus ir foli ir ant pavasario bandyt  g.gif  logikos yra smile.gif Bet sirdis tai nekantri mano.... O menesines vis dar neateina  doh.gif

butu logiska, bet sugaisit nemazai laiko, jeigu lauksit kol virusai praeis, o be to pavasari irgi virusu pilna, taigi ar verta laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 10 11, 23:16)
butu logiska, bet sugaisit nemazai laiko, jeigu lauksit kol virusai praeis, o be to pavasari irgi virusu pilna, taigi ar verta laukti g.gif

as nelaukciau smile.gif zinant tai kad esu sveika ,tai atsiduociau i D valia smile.gif ir atsidaviau ir laaabai tikiuosi iki kaledu susilaukt geros zinios smile.gif
Atsakyti
Na as papasakosiu ne savo nutikima bet drauges.Pirmagimiui jau 7 metukai suejo ir balandzio menesi pranese kad laukiasi,taciau 6sav nestumukas nutruko;/ aisku nervai asaros liudesys.Zodziu liepe daryt abrazija kad isvalyti nes didelis kraujavimas buvo bet drauge pasikonsultavus su vienu gydytoju nusprende meginti valyti vaistai nes bijojo kad pazeidus kanors nebesusilauks leliuko isvis.Tai issivale su tais vaistais pati ir gydytoja sake dabar sulaukt menesiniu ir vel bandyt gales bet jie nelauke vel megino ir vel pastojo:)Ir sausi laukia gimstant dukrytes 4u.gif Tai linkiu visoms mamytems nenuleisti ranku tiketi savimi,tai svarbiausia nes ne viskas yra taip kaip sako gydytojai,,raso zurnalai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2012 10 12, 10:01)
Na as papasakosiu ne savo nutikima bet drauges.Pirmagimiui jau 7 metukai suejo ir balandzio menesi pranese kad laukiasi,taciau 6sav nestumukas nutruko;/ aisku nervai asaros liudesys.Zodziu liepe daryt abrazija kad isvalyti nes didelis kraujavimas buvo bet drauge pasikonsultavus su vienu gydytoju nusprende meginti valyti vaistai nes bijojo kad pazeidus kanors nebesusilauks leliuko isvis.Tai issivale su tais vaistais pati ir gydytoja sake dabar sulaukt menesiniu ir vel bandyt gales bet jie nelauke vel megino ir vel pastojo:)Ir sausi laukia gimstant dukrytes 4u.gif Tai linkiu visoms mamytems nenuleisti ranku tiketi savimi,tai svarbiausia nes ne viskas yra taip kaip sako gydytojai,,raso zurnalai 4u.gif  wub.gif

Na, ne itin padrąsinanti istorija. Sveikai merginai įvyko ankstyvas persileidimas - dažnas atvejis, ir žinoma, po tokio lengvai ir greitai susilaukiama vaikų. Juo labiau, jau vieną vaiką turėjo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 12, 14:19)
Na, ne itin padrąsinanti istorija. Sveikai merginai įvyko ankstyvas persileidimas - dažnas atvejis, ir žinoma, po tokio lengvai ir greitai susilaukiama vaikų. Juo labiau, jau vieną vaiką turėjo.

Na esme kad reikia tiket ir nemanyti kad ir visi kiti nestumai baigsis taip pat,draugai va bande ir nelauke nei menesiniu nei nieko ir pavyko-as manau kad kiekviena teigiama istorija yra didelis paskatinimas visoms mamytems kurios praranda vilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2012 10 12, 17:11)
Na esme kad reikia tiket ir nemanyti kad ir visi kiti nestumai baigsis taip pat,draugai va bande ir nelauke nei menesiniu nei nieko ir pavyko-as manau kad kiekviena teigiama istorija yra didelis paskatinimas visoms mamytems kurios praranda vilti 4u.gif

Viltis prarandama ne po pirmo persileidimo, ir dargi jau turint vaikų. Turinti vaikų pora gali būti bemaž tikra, kad yra vaisinga.

Tiesą pasakius, po pirmo persileidimo, nors ir išgyvenau, bet tikrai maniau, kad tai yra gamtos klaida, kaip sakoma, ir kitas kartas bus laimingas. Nepaisant to tikėjimo kitas kartas nebuvo laimingas. Pasirodo, prie tikėjimo padeda dar tyrimai ir vaistai. O kad jūsų draugei nieko blogo nebuvo, ir persileidimas buvo atsitiktinis - tai puiku, bet tikėjimas čia niekuo dėtas.
Atsakyti
vylabusle norejau pasiklausti del AFS tu tyreisi sakei ir kad kainavo 80lt kazkur, bet as skambinau i grybo gatve ir i santariskes tai man pasake kad kainuoja apie 220lt kazkur ir kad su siuntimais nieko nekompensuoja, pasidalink info gal as kazka blogai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 13 spalio 2012 - 08:40
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 13, 08:40)
vylabusle norejau pasiklausti del AFS tu tyreisi sakei ir kad kainavo 80lt kazkur, bet as skambinau i grybo gatve ir i santariskes tai man pasake kad kainuoja apie 220lt kazkur ir kad su siuntimais nieko nekompensuoja, pasidalink info gal as kazka blogai supratau  g.gif

kol neatsake vylabusle, as dar parasysiu,
man irgi israse siuntima del AFS, tas tyrimas susidaro is keliu sudedamuju daliu. tai mano atveju kainavo apie 180 Lt Santariskese. \
sake, kad skirtingi gydytojai ziuri skirtingas sudedamasias dalis, ir gali to pacio AFS siuntima parasyti skirtingai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 13, 10:07)
kol neatsake vylabusle, as dar parasysiu,
man irgi israse siuntima del AFS, tas tyrimas susidaro is keliu sudedamuju daliu. tai mano atveju kainavo apie 180 Lt Santariskese. \
sake, kad skirtingi gydytojai ziuri skirtingas sudedamasias dalis, ir gali to pacio AFS siuntima parasyti skirtingai.
4u.gif

Na man uzrase citomegalio virusa issitirti is 2 daliu irgi susideda, o vat AFS tiesiok uzrase tai kaip supratau tik bendroje sumoje ne is daliu g.gif Tik kas keisciausiai kad ir be siuntimo vienodos kainos beveik , tai turbut kad nieko nekompensuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 13, 09:40)
vylabusle norejau pasiklausti del AFS tu tyreisi sakei ir kad kainavo 80lt kazkur, bet as skambinau i grybo gatve ir i santariskes tai man pasake kad kainuoja apie 220lt kazkur ir kad su siuntimais nieko nekompensuoja, pasidalink info gal as kazka blogai supratau  g.gif

aga&aga, kaip sakė debesuole, tas tyrimas yra iš skirtingų sudedamųjų. Man, matyt, daryti baziniai kažkokie tyrimai tik, todėl pigiau išėjo. Aš kraują daviau diagnostikos centre Pylimo g., bet žinau, kad tyrimui mėginius vežė į Santariškes. Taigi, Santariškėse jau tikrai tikra kaina turėtų būti.

Siuntimas reikalingas ne dėl kompensavimo. Siuntime patikslinama, kokių būtent tyrimų reikia, o dažniausia reikia toli gražu ne visų etapų. Taigi, su siuntimu gausis pigiau, nes bus nurodyti konkretūs tyrimai, kurių suma gali gautis mažesnė. Mano atveju tikrai buvo kažkas apie aštuoniasdešimt kelis litus o gal ir šimtą aštuoniasdešimt g.gif Nebepamenu... Net sunerimau, gal man kokį minialų tyrimėlį padarė, ir gal jo atsakymas nebūtinai teisingas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 13 spalio 2012 - 11:20