QUOTE(aga&aga @ 2012 10 13, 09:40)
vylabusle norejau pasiklausti del AFS tu tyreisi sakei ir kad kainavo 80lt kazkur, bet as skambinau i grybo gatve ir i santariskes tai man pasake kad kainuoja apie 220lt kazkur ir kad su siuntimais nieko nekompensuoja, pasidalink info gal as kazka blogai supratau
aga&aga, kaip sakė debesuole, tas tyrimas yra iš skirtingų sudedamųjų. Man, matyt, daryti baziniai kažkokie tyrimai tik, todėl pigiau išėjo. Aš kraują daviau diagnostikos centre Pylimo g., bet žinau, kad tyrimui mėginius vežė į Santariškes. Taigi, Santariškėse jau tikrai tikra kaina turėtų būti.
Siuntimas reikalingas ne dėl kompensavimo. Siuntime patikslinama, kokių būtent tyrimų reikia, o dažniausia reikia toli gražu ne visų etapų. Taigi, su siuntimu gausis pigiau, nes bus nurodyti konkretūs tyrimai, kurių suma gali gautis mažesnė. Mano atveju tikrai buvo kažkas apie aštuoniasdešimt kelis litus o gal ir šimtą aštuoniasdešimt

Nebepamenu... Net sunerimau, gal man kokį minialų tyrimėlį padarė, ir gal jo atsakymas nebūtinai teisingas?