Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

vylabusle?!... kokia nemaloni staigmena tave cia matyti!

labas rytas visoms,

prisistatysiu. rugpjucio 3 diena man buvo atliktas valymas (persileidimas pats neprasidejo), nes vaikiukas buvo nebegyvas - nebeplake sirdele ir, nors buvo ipusejusi 10 savaite, dydziu atitiko 7 su trupuciu. po to ilgai ir nuobodziai kraujavau beveik menesi, kol tai virto menesinemis, po 2 sav - vel menesines, dvigubai ilgesnes nei iprastai. ejau per gydytojus, visi sake, kad nieko neiprasto. man buvo pasakyta pralaukti bent tris menesius iki kito bandymo pastoti.
dabar laukiu kitu mmm, ziuresiu, ar jau bus tokios, kaip anksciau - ty, laiku ir iprastos trukmes.
is rekomenduojamu pralaukti 3 menesiu jau praejo 2. mane priziurintis gydytojas paskutinikart atsisveikindamas pasake, kad jau viskas pas mane gerai, ir laukia manes vos tik pastosiu. aisku, dziugu, kad gerai, bet kazkaip po to, kas ivyko, jau nebesu tokia rami ir optimistiska kaip vos pirmakart pastojusi, jauciu nerima, kad neduokdie vel nepasikartotu. (ir nezinau, kaip su juo kovot)
visa si laika nuo rugpjucio stengiausi negalvoti apie nestuma, kiek tai imanoma, neplanuot, nesidomet. bet dabar jau nusprendziau ieskotis informacijos, kokius tyrimus galeciau/tureciau atlikti as, o gal ir vyras pries bandant vel pastoti, kad butu ramiau ir tikriau.
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Nu, ką padarysi - taip, aš čia. Dėl nerimo suprantu tave puikiai. Po dviejų persileidimų visiškai nelaukiu dviejų brūkšnių... Sulaukiau antrų mėnesinių po antro persileidimo, ir žinai, praeitą ciklą lyg ir galėjo užkibti... Bet nebuvo tokių jau minčių vylingų, ir pajutau palengvėjimą, kai mėnesinės prasidėjo, nes dingsta tikėjimas, jog kitas nėštumas gali baigtis laimingai... Jeigu tą patį patirsiu trečiąkart, ir jeigu nepavyks sužinoti, kodėl - tikriausia, mesiu šitą mintį visiškai, būsime bevaikė pora... Kol kas dar tikiuosi, kad ureaplasma viskuo kalta (pasirodo, po pirmo gydymo neišsigydėm), ir žiūrėsiu gruodį,ar ji neatsinaujins.

Dėl tyrimų galiu patarti.
Vyrui spermogramą, žinoma, padarykite.
Tau aš patarčiu išsitirti chlamidijas, ureaplasmą ir mikroplasmą - tai gana paplitusios bakterijos, kurios sukelia persileidimus. Mano bėda - viena iš jų, ureaplasma.
Taip pat svarbus tyrimas būtų hormonų. Skydliaukės tyrimas irgi praverstų. Aš po antrojo persileidimo dar tyriausi AFS, tai su siuntimu daromas tyrimas. Dar nepakenktų pasitikrinti dėl citomegalo viruso, dėl toksoplazmozės...

Daugiau nebesugalvoju, neprisimenu. Labai patariu tyrimų pasidaryti, jausies mažiau bejėgė, kai daugiau sužinosi apie savo organizmą. 4u.gif
Atsakyti
labai aciu, vylabusle, uzsirasysiu tavo isvardintus tyrimus ir jais pasidomesiu.

as, nors rasiau, kad skaiciuoju menesius, bet kazkaip nemanau, kad jau po menesio noreciau bandyti. su vyru ruosiames imti sporto klubo abonementa (trumpiausia trukme - 1 metai), laukiu atsakymo del darbo, ieskausi vairavimo kursu, dar yra ideja pavasari stoti i magistrantura, zodziu.... stengiuosi nesusikoncentruoti i ta dar nesanti nestuma ir nerima. tik va pamazu pamazu tirtis pradesiu.
gal ir tau reiketu dar kiek atsitraukti? juk laikas dar labai nespaudzia. ypac jei, kaip sakai, teigiamas testas siuo metu visai nenudziugintu.
Atsakyti
O aš ypatingo dėmesio ir neskiriu šiam dalykui. Tik tiek, kad dabar tikrai itin palankus metas man vaikui susilaukti, labai geras laikas dekretui ir kt. Tad kitą ciklą bandysim vis viena. O jeigu iki 35-mečio niekaip, tada jau ne tik mesiu, bet ir padarysiu viską, kad ir nebesusilauktume vaikų.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 09, 21:33)
O jeigu iki 35-mečio niekaip, tada jau ne tik mesiu, bet ir padarysiu viską, kad ir nebesusilauktume vaikų.

Ziauriai nuskambejo....Labai ziauriai...

As tai nieko nebesuprantu: cia ziuriu merginos jau po dvieju ciklu planuoja, o man daktare sake palaukti pusmeti.... Idomu kodel g.gif O ir menesines niekaip nepasirodo doh.gif 20 dienu jau praejo... sake iki 35 kazkur gali uzsitesti ale kazkaip norisi greiciau kad prasidetu...
Atsakyti
O man sakė 2 metus laukt blink.gif bet aš tiek nelauksiu ax.gif
sulaukiau pagaliau sekmadienį mm, jau nekantravau, nes A daryta 08.31. Buvau šiandien pas gydytoją, atėjo mano epikrizė, tai buvo tikrai uždegimas, net vaisiui jau buvo kilęs plaučių uždegimas. Infekcija kilo nes ilgai praviras kaklelis buvo, ko ligoninėj man nesakė net..
Dar nežinojau ko laukiausi, galvojau gal ir gerai, bet šiandien pamačiau, kad buvo berniukas..kaip ir norėjom.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 10 10, 12:12)
O man sakė 2 metus laukt blink.gif  bet aš tiek nelauksiu ax.gif 
sulaukiau pagaliau sekmadienį mm, jau nekantravau, nes A daryta 08.31. Buvau šiandien pas gydytoją, atėjo mano epikrizė, tai buvo tikrai uždegimas, net vaisiui jau buvo kilęs plaučių uždegimas. Infekcija kilo nes ilgai praviras kaklelis buvo, ko ligoninėj man nesakė net..
Dar nežinojau ko laukiausi, galvojau gal ir gerai, bet šiandien pamačiau, kad buvo berniukas..kaip ir norėjom.. verysad.gif

laikykis 4u.gif 4u.gif o tau to praviro kaklelio niekas nepastebejo?
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 10 10, 21:56)
laikykis 4u.gif  4u.gif o tau to praviro kaklelio niekas nepastebejo?

na ir manes nieks ginekoligiskai netikrino tik echo .... tai jei ir pas mane butu buves kalkelis praviras nieks nebutu pastebjes... vistiek jau praejo beveik 2 menesiai bet vistiek mintis kabo kas nutiko sad.gif
na ka ivyko jau O lauksiu rezultatu jau biggrin.gif
Atsakyti
NikeZ, linkiu sėkmės 4u.gif
Prieš išleidžiant iš ligoninės tai tik echo apžiūrėjo irgi.. Norėčiau ir aš jau po Naujų metų bandyt,juk gal ir nepavyks iš karto, bet vyras užsispyręs, jam pasakė kad laukt ir šventa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 10 11, 09:14)
NikeZ, linkiu sėkmės 4u.gif
Prieš išleidžiant iš ligoninės tai tik echo apžiūrėjo irgi.. Norėčiau ir aš jau po Naujų metų bandyt,juk gal ir nepavyks iš karto, bet vyras užsispyręs, jam pasakė kad laukt  ir šventa biggrin.gif

mano nestumas buvo 20 sav ,15 sav vaisius nustojo vystistis ,jau buvo pilve suires nemazai,bet gine pasake ,man pkalusus kada vel galiu pastot bandyt ,pasake po 2 menesiu....as niekuo nelaukus kaip tik pasijutai gerai tvirtai ... pradejom iskart daryt nelauke ne pros menesiu ,tiesa menesines po A pasirode kaip turejo but .... pries mm neuzkibo smile.gif dabar va pirmaisis noramlus ciklas .... tai gal uzkibo ziuresim ,gaila testai tokio nestumo ankstyvo nerodo biggrin.gif jau daryciausi biggrin.gif o kraujukas ydomu nauo kokio nestumo jau parodod kad jis yra smile.gif nulekciau jau biggrin.gif nes pas mane berods Zolyno klinikoj daro blush2.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites,ju ten tu ginekologu taip jau ir neklausykit palaukit tiek ar tiek,pastosit tada kada organizmas pats pasiruos.Jai mazas nestumas organizmas greitai atsistato i savo vietas,na jai didesnis truputi ilgiau.Namo nestumas nutruko 20 savaite,su vyru pradejom planuoti is kart po pirmu menesiniu vel,metai bega belaukiant.Musu to planavimo gavosi 6menesai .Negalvokit kad iskart taip ir pastosit,visi niestumai skirtingi,vieni greiciau kimga zirniukai kiti ilgiau.Ir labai daug moteru pastoja ir isnesioja sveikus kudikius ,ilgai nelaukiant,aisku jai nera rimtesniu problemu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 10 11, 10:31)
labas rytas mergaites,ju ten tu ginekologu taip jau ir neklausykit palaukit tiek ar tiek,pastosit tada kada organizmas pats pasiruos.Jai mazas nestumas organizmas greitai atsistato i savo vietas,na jai didesnis truputi ilgiau.Namo nestumas nutruko 20 savaite,su vyru pradejom planuoti is kart po pirmu menesiniu vel,metai bega belaukiant.Musu to planavimo gavosi 6menesai .Negalvokit kad iskart taip ir pastosit,visi niestumai skirtingi,vieni greiciau kimga zirniukai kiti ilgiau.Ir labai daug moteru pastoja ir isnesioja sveikus kudikius ,ilgai nelaukiant,aisku jai nera rimtesniu problemu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pritariu smile.gif jokie ginekologai nepasakys kada pastosim smile.gif viskas priklauso nuo organizmo smile.gif
Atsakyti