Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

O mano mažė sako:mes draugės amžinai!Ir dar:Myliu tave kaip šimtą litų.
Atsakyti
Is vaiku girdziu nemazai komplimentu, dazniausiai susijusiu su apranga ir isvaizda. Labiausiai prajuokino kai ryte rengiausi ir pasake, kad esu grazi moteris flirt.gif
Atsakyti
Mano dukrytė, tai pavadino mane princese. Toks periodas, kad jai jos dabar svarbiausios...
Atsakyti
mano damai daznai uzplaukia komplimentu sakymo manija biggrin.gif . ji sako tu pati graziausia, svelniausia, mylimiausia ir pan.
Atsakyti
Mano maze,neseniai suskele bajeri smile.gif))
Sako, kai uzaugsiu busiu tokia grazi kaip mama...
pagalvojo ir pridure,
...ir teti turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Na cia gal biske ne i tema,bet kazkada mano "drauge" Gabija, tada gal jei kokie 4 - 5 metai buvo o gal ir maziau prieina ir sako: kaip tavo pilvukas (skaudejo tada) sakau, nu biski geriau, bet dar skauda, o ji man: Mazute tu mano ir apsikabino, skausmai kaip mat praejo wub.gif .
Atsakyti
O ypač jeigu kur nusivedu dukrytę, tai tada net šokinėdama pasako: tu pati mano mylimiausia maytė smile.gif , ach tie vaikučiai... biggrin.gif
Atsakyti
taip ir as viena is tu mamuciu kurios sulaukia is vaikiuko komplimentu blush2.gif wub.gif thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Mano apsikabina ir visada sako : mama as tave labai myliu.Labai daznai sako . wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano trimetinukas kai persirengineju sako-mamyte, kokia tu esi seksualyte! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uldina @ 2009 03 05, 15:16)
Ir dar:Myliu tave kaip šimtą litų.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai daznai pagalvoju, kad mano sunaus zmonai turetu pasisekti, jei tik vaikis nepasikeis smile.gif , nes jau ka jau ka, bet komplimentus tai moka sakyti bigsmile.gif . O kas svarbiausia visada labai vietoj ir laiku biggrin.gif . Pvz, kai mamyte truputi supykusi ar pan, tai visada prieina ir pasako: "Mamyte, kodel tu tokia pikta? tu esi labai grazi." lotuliukas.gif arba tiesiog :"tu labai grazi mamyte." 4u.gif
Atsakyti