Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

maniskis tai sako mama meile mano , ir taip kiekviena diena as taip suprantu kad jis taip pasako kad mane myli smile.gif
Atsakyti
Mano mažylis man sako : tu mano katinėlis,taip pat kai ką nors skauda ar užsigaunu visada pribėga,pabučiuoja arba paglosto tą vieta ir tada klausia - nebeskauda? wub.gif
Atsakyti
Maniskis beveik kasdien sako kad mane myli, daznai kai ko nori prieina pabuciuoja ir pasako kokia as gera. jei kitaip susisukuoju ar pasipuosiu visada pasako kokia as grazi.
Atsakyti
mano tai dazniausiai sako,kad myli.ypac tada,kai kokia teta pakalbina,tai jis atsisuka i mane ir aiskina,kaip mane myli,aisku tada tetos pradeda aikcioti,koks mielas vaikas.turbut jam tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
dickis mane vadina ivairiai,ir karaliene ir jo meile ir grazuole wub.gif musu seimoje tokie zodziai daznai sakomi .o jei uzpyksta sako" tu man siandien biski grazi,bet daug negrazi" lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pupa sako kad as esu pati graziausia ir geriausia mamyte,o kai truputi''susipykstam''sako kad jau reikia taikytis nes labai myli ir nori pabuciuoti smile.gif
Atsakyti
Man kiekviena diena sako, kad "labai mane myli", "tu labai grazi, mama". Ypac vakarais jai meilumo valandeles buna. Kaip ji manes darzelyje paiilgo, kad mes geriausios drauges, kad klausys manes ir t.t. Gera tokius grazius zodziu girdeti wub.gif Matyt tureciau as is savo dukrytes pasimokyti, ir savo mamai dazniau pasakyti, kad pasiilgau, kad myliu, kad grazi, kad klausysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 17 lapkričio 2009 - 15:19
Tu pati geriausia, wub.gif As tave myliu...brangioji tu saunuole smile.gif Kicai lotuliukas.gif Bet pastaraji,tai is Mb nukopijavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 17, 15:18)
Man kiekviena diena sako, kad "labai mane myli", "tu labai grazi, mama". Ypac vakarais jai meilumo valandeles buna. Kaip ji manes darzelyje paiilgo, kad mes geriausios drauges, kad klausys manes ir t.t. Gera tokius grazius zodziu girdeti  wub.gif  Matyt tureciau as is savo dukrytes pasimokyti, ir savo mamai dazniau pasakyti, kad pasiilgau, kad myliu, kad grazi, kad klausysiu  smile.gif

aš irgi kiekvieną dieną girdžiu, kaip vaikas mane myli, tik pasirenka - milžiniškai, žiauriai ar dar kaip bigsmile.gif
Ir mažiausiai 3 kartus per vakarą girdžiu, kad esu labai graži biggrin.gif
Atsakyti
tu mano graziausia, geriausia, tu mano drauge smile.gif
Atsakyti
"As labai tave myliu"..."Tu pati geriausia mamyte pasaulyje", "Tu pati graziausia" - tokiais nuostabiais zodeliais mane apipila sunus wub.gif Ir taip nuo mazu dienu biggrin.gif Kasdien.
Buna pasako kad graziai apsirengiau, ar kad "plaukuciai graziai tiesiai guli" lotuliukas.gif
MB juokauja kad turi ko mokytis is mazulio lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mama-princese wub.gif O buciuoja ir sako,kad myli-daug kartu per diena,toks katynas lotuliukas.gif
Atsakyti