Maniskis, tai visada pagiria ar nauja ruba, ar batus, sako mama tavo batai grazus
O siandien gloste plaukus ir sako tavo plaukiai labai grazus
paskui nepamirso pasigirti, kad ir jo plaukuciai labai grazus
Sako, kad as ne teta, o mergaite
Buna pasako "mano mamyte geera", bet retai
Buna pasako "mano mamyte geera", bet retai
Sako tu mano grazuolis
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 06 15, 12:53)
dickis mane vadina ivairiai,ir karaliene ir jo meile ir grazuole
musu seimoje tokie zodziai daznai sakomi .o jei uzpyksta sako" tu man siandien biski grazi,bet daug negrazi" 
maniškis apart myliu ir graži man vis pasako, kad labai kvepiu
As su savo penkiameciu sunum issiruosiau i akropoli (jis nemegsta su manim eiti i parduotuves,kaip ir jo tetis). netoli parduotuves jis man sako,mama kokia tu siandien grazi .Sutirpau.Pamates mano nusvitusi veida,jis sako,gal galesi man tokia masina nupirkt?po tokiu komplimentu negalejau atsakyt sunui.
Maniškis bernužėlis oo prigalvoja,tai tu mano pupytė,tai saulytė,tai foteliukas,lemputė,katytė ir taip toliau..........
mano penkiametis sako- mamyte grazuolyte, mamyte pupyte,grazuoliukas tu mano
QUOTE(aistule28 @ 2009 04 05, 16:11)
Mano mažylis man sako : tu mano katinėlis,taip pat kai ką nors skauda ar užsigaunu visada pribėga,pabučiuoja arba paglosto tą vieta ir tada klausia - nebeskauda? 
ir maniskis lygiai taip pat elgiasi, "katineliu" mane vadina, ir jei kur uzsigaunu bega buciuot, glostyt ir pusti kad neskaudetu
sunus cia kazkada pasimeilino: mamyte, tu grazus.
as juokais: o kas pas mane grazaus?
sunus: as!
as juokais: o kas pas mane grazaus?
sunus: as!
Mano didysis labai dažnai pribėga, apsikabina - mamyte, aš tave labai labai myliu
Ir dar su apranga kažkaip nepraleidžia pro akis - mamyte, tu labai gražiai atrodai, arba tiesiog - tu labai graži
O kai pykstu ir susiraukus būnu - mamyte, o kur tavo šypsena, tu kaip gražiai šypsaisi
Na tada ir visas pyktis atlėgsta
Ir dar su apranga kažkaip nepraleidžia pro akis - mamyte, tu labai gražiai atrodai, arba tiesiog - tu labai graži
O kai pykstu ir susiraukus būnu - mamyte, o kur tavo šypsena, tu kaip gražiai šypsaisi
Na tada ir visas pyktis atlėgsta
Turim ir mes toki gudruti, kuris komplimentus zarsto nuolat: tu mano angelelis, tu mano saulyte, tu mano gyvenimo meile ir pan. Sutirpti galima... Atrodo kaip pamokintas taip tiksliai pataiko i sirele