Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Maniskis, tai visada pagiria ar nauja ruba, ar batus, sako mama tavo batai grazus smile.gif O siandien gloste plaukus ir sako tavo plaukiai labai grazus wub.gif paskui nepamirso pasigirti, kad ir jo plaukuciai labai grazus biggrin.gif
Atsakyti
Sako, kad as ne teta, o mergaite thumbup.gif
Buna pasako "mano mamyte geera", bet retai smile.gif
Atsakyti
Sako tu mano grazuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 06 15, 12:53)
dickis mane vadina ivairiai,ir karaliene ir jo meile ir grazuole  wub.gif  musu seimoje tokie zodziai daznai sakomi .o jei uzpyksta sako" tu man siandien biski grazi,bet daug negrazi" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
maniškis apart myliu ir graži man vis pasako, kad labai kvepiu biggrin.gif
Atsakyti
As su savo penkiameciu sunum issiruosiau i akropoli (jis nemegsta su manim eiti i parduotuves,kaip ir jo tetis). netoli parduotuves jis man sako,mama kokia tu siandien grazi .Sutirpau.Pamates mano nusvitusi veida,jis sako,gal galesi man tokia masina nupirkt?po tokiu komplimentu negalejau atsakyt sunui.
Atsakyti
Maniškis bernužėlis oo prigalvoja,tai tu mano pupytė,tai saulytė,tai foteliukas,lemputė,katytė ir taip toliau.......... lotuliukas.gif
Atsakyti
mano penkiametis sako- mamyte grazuolyte, mamyte pupyte,grazuoliukas tu mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule28 @ 2009 04 05, 16:11)
Mano mažylis man sako : tu mano katinėlis,taip pat kai ką nors skauda ar užsigaunu visada pribėga,pabučiuoja arba paglosto tą vieta ir tada klausia - nebeskauda? wub.gif

ir maniskis lygiai taip pat elgiasi, "katineliu" mane vadina, ir jei kur uzsigaunu bega buciuot, glostyt ir pusti kad neskaudetu wub.gif dar isbuciuoja kas vakara, kitaip miegot neina ax.gif fainuoliai tie vaikuciai smile.gif
Atsakyti
mano 3m berniokas visada primena kad mane labai myli smile.gif o siaip visada sako mamyte mazyte saulyte. biggrin.gif
Atsakyti
sunus cia kazkada pasimeilino: mamyte, tu grazus.
as juokais: o kas pas mane grazaus?
sunus: as! thumbup.gif
Atsakyti
Mano didysis labai dažnai pribėga, apsikabina - mamyte, aš tave labai labai myliu smile.gif
Ir dar su apranga kažkaip nepraleidžia pro akis - mamyte, tu labai gražiai atrodai, arba tiesiog - tu labai graži blush2.gif
O kai pykstu ir susiraukus būnu - mamyte, o kur tavo šypsena, tu kaip gražiai šypsaisi blush2.gif
Na tada ir visas pyktis atlėgsta smile.gif
Atsakyti
Turim ir mes toki gudruti, kuris komplimentus zarsto nuolat: tu mano angelelis, tu mano saulyte, tu mano gyvenimo meile ir pan. Sutirpti galima... Atrodo kaip pamokintas taip tiksliai pataiko i sirele wub.gif
Atsakyti