Mano mazute irgi man pasako - kokia tu grazi mamyte:) Kaip tu graziai sutvarkiai zaisliukus kaip visada. Tu saunuole.
Maniškis labai nustebino viena sykį, kai apsirengiau suknelę, o jis pamatęs sako: "Mama, tu tikra princese"
fainiausia buvo ne tik tai, kad tai pirmas jo komplimentas man, bet ir pirma karta išgirdau jo žodyne žodį" princese"
maniske visada viska pastebi ir visada pagiria. kad ir mociute ar vkas nauja daikta uzsides net tada pastebi ir pagiria
kasdien mazylis mane apkabina ir pasako myliu tave mama,nieko nera nuostabesnio,kai girdi tai.
Mazajai bus 5 metai.Kasdien pasako,kad labai myli.O nesenai pasake:mama tu mano saulyte,o as tavo zvaigzdute
Mūsų mergytė ateina apsikabina ir sako - Mama, aš tave labai myliu
Net nežinau, iš kur ji taip išmoko
Mano berniukas irgi daznai apkabina, pabuciuoja ir pasako kad labai myli
dar sake kad as princese
bet po to issiaiskinom, kad jis yra princas, o tetis karalius, o as tada karaliene...
dar labai faina buvo kai teta jo paklause: ka noretum susapnuoti? jis tada sirgo ir sake kad nieko nenori.. tada ji sako: linkiu kad susapnuotum kazka labai grazaus.. kas tai galetu buti..? o jis sako: mama..
dar labai faina buvo kai teta jo paklause: ka noretum susapnuoti? jis tada sirgo ir sake kad nieko nenori.. tada ji sako: linkiu kad susapnuotum kazka labai grazaus.. kas tai galetu buti..? o jis sako: mama..
mano mazoji(4m) labai pastabi mergaite,visada pastebi kai uzsidedi nauja ruba, visda pagiria kad labai grazu ir labai tinka
ir netgi plaukus jei susirisi kitaip nei kad kasdien vaikstau, visada pagiria kad kokia grazi sukuosena
Manno dukrytei (tuoj bus 4metai), tai labai nepatinka kai esu pasidaziusi
... Pamato iskart: " Mama, tu su tusu pasidaziusi!!! Jai as grazesne be makiazo... skirtingai nei vyrui
...
Maniskis (4.5 m) labai ivairiai mane pavadina, pastaruoju metu vadina princese, buvo laikas kai vadino meile, brangenybe. Labai daznai pasako, kad kvepia plaukai. Del to kaip atrodau, tai kol kas neesu isgirdusi jokiu komplimentu
Gal dar nepribrendo
Nors mum dar nera 3 metu, bet as irgi pasysasisiu
Eiman mes i darzeli, as uzsidejau naujus batus. Eiman ir staiga maniskis sutoja atsitraukia nuo manes pora zingsniu apziuri ir sako.
- oooo, gazus batai
( oho grazus batai ) ir toliau isikimba i mano ranka ir einam i darzeli. Nu zinokit vos neiskritau is juoko. Jam tada buvo 2,2m.
Eiman mes i darzeli, as uzsidejau naujus batus. Eiman ir staiga maniskis sutoja atsitraukia nuo manes pora zingsniu apziuri ir sako.
- oooo, gazus batai