musu berniukai tai pat pasako mums komplimentu,kai issiplaunu galva ir susitvarkay tada sako mamyte kokie tavo plaukai grazus
kai pasidazau tai pat pastebi ir pasako gera zodi
mazylis tai daznai pasako komplimenta kai nori kazko skanaus
visi tie vaikuciai saunuoliai
oj mūsų kinderiukas dažnai sako komplimentus ne tik man bet ir mano draugėm bei darželio mergytėms
mane tai visada vadina geriausia mamytė iš visų pasaulio mamyčių
, arba kai šukuoju plaukus, sako tavo plaukai patys gražiausi, duok aš tau pašukuosiu
arba rinkausi džinsus Babilone tai užsimoviau o Domsius ir sako, tetuk žiūrėk koks gražus mamytės užpakaliukas, imk mamytė šituos
bet nešiosi juos kai eisim visi trys, nes vienai jų neleisiu užsidėt
o draugė pradėjo akinukus nešiot o kinderis pamatęs sako atrodai fantastiškai, kodėl anksčiau nenešiojai
o kasdien kai eina miegoti, tai palinki labosnakties ir sako jūs esat nuostabiausi tėveliai ir labai džiaugiuosi kad jūs mano
darželyje tai savo dailės mokytoja apipila komplimentais ir mergaites iš grupės, sako tu šiandien esi labai graži ir skaniai kvepi
mane tai visada vadina geriausia mamytė iš visų pasaulio mamyčių
arba rinkausi džinsus Babilone tai užsimoviau o Domsius ir sako, tetuk žiūrėk koks gražus mamytės užpakaliukas, imk mamytė šituos
o draugė pradėjo akinukus nešiot o kinderis pamatęs sako atrodai fantastiškai, kodėl anksčiau nenešiojai
o kasdien kai eina miegoti, tai palinki labosnakties ir sako jūs esat nuostabiausi tėveliai ir labai džiaugiuosi kad jūs mano
darželyje tai savo dailės mokytoja apipila komplimentais ir mergaites iš grupės, sako tu šiandien esi labai graži ir skaniai kvepi
Kai ruosiames isvykai ar su nauju drabuziu kai pasipuosiu manoji sako "o kokia grazuole pasirode"
gal pries metus prisimenu i parduotuve greitom ruosemes is ryto o ji sako "tu ka mama su tokiu veideliu ir eisi?" tipo be makiazo
o pacia papuosk tai pirma lekia tetei pasirodyti "ar as grazi?", cia sakau i mociute is Baltarusijos atsigimus pries veidrodi staipytis
"Mamyte,tu tokia grazi,kad net skaniai kvepi "
Mano keturmetis mane labai daznai nudziugina. Prieina apkabina ir sako: ''Mamyte, kaip as tave myliu''. Vasara daznai nuskina gelyte ir man padovanoja, ar piesini kazkoki padovanoja. Viena karta kai tvarkiausi kambarius, jis priejo ir pasake: ''Tu tokia tvarkinga mamyte''. Tiesiog nebeisivaizduoju savo gyvenimo be sio mazylio.
maniske gan daznai man sako
(geguzi bus 4 metukai)
* mano mamyte saunuole
* kokie grazus tavo plaukai
* kaip skaniai tu kvepi
* kokie grazus tavo auskarai
* as tave myliu nes tu gera ir mane nesi (kai einam i darzeli, kartais panesu, nes sunku aprengtai ir dar per sniego pusnis eiti jai)
* kai eina miegot visada pasako, mamyte as tave myliu
* mano mamyte saunuole
* kokie grazus tavo plaukai
* kaip skaniai tu kvepi
* kokie grazus tavo auskarai
* as tave myliu nes tu gera ir mane nesi (kai einam i darzeli, kartais panesu, nes sunku aprengtai ir dar per sniego pusnis eiti jai)
* kai eina miegot visada pasako, mamyte as tave myliu
Mano mergina daznai man sako ivairius komplimentus, bet labaiusiai istriges yra vienas: "kai tu uzsidedi sijona, aukstakulnius, grazia bliuska, buni palaikais plaukais ir dideliais auskarais - tada vat atrodai fantastiskai.... o jei ne su aukstakulniais tai kaip papra mama"
kai ruošėmės į vestuves eiti, rūbai nekasdieniški, tai vaikas mane pamatęs akis išpūtė ir su tokia nuostaba pasakė "oooooo mama kokia..."
Sunus mano sako: oi mamyte pasidazei, nu tikrai labai grazu. Arba karta kalbejome apie plaukus, tai jis pasake: grazus plaukai tai tokie plaukai, nu vat kaip pas tave, jie graziausi. Tokius komplimentus girdint, visi rupesciai pasimirsta