Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

O mes turim ritualą. Ryte išsiskirstant į darželius ir darbelius būna visada toks tekstas. Ignas:
- Geros tau dienos
-Tau irgi
-Tu mano rožė ir saulė !
- O tu mano gvazdikiukas ir mėnuliukas!
- Tu pati gražiausia, geriausia, aš tave labai myliu
-Aš tave taip pat labai myliu
- Labai gerai atrodai , susitiksim vakare, ateik manęs pasiimti...

Ir taip kol nusileidžia iš 4 aukšto. O šiaip žino, kad komplimentai minkština širdį ir juos sakyti "aosimoka" , nes dėmesys, meilė ir šypsena garantuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2010 03 09, 16:39)
O mes turim ritualą. Ryte išsiskirstant į darželius ir darbelius būna visada toks tekstas. Ignas:
- Geros tau dienos
-Tau irgi
-Tu mano rožė ir saulė !
- O tu mano gvazdikiukas ir mėnuliukas!
- Tu pati gražiausia, geriausia, aš tave labai myliu
-Aš tave taip pat labai myliu
- Labai gerai atrodai , susitiksim vakare, ateik manęs pasiimti...

Ir taip kol nusileidžia iš 4 aukšto. O šiaip žino, kad komplimentai minkština širdį ir juos sakyti "aosimoka" , nes dėmesys, meilė ir šypsena garantuota  thumbup.gif

grazu 4u.gif saunuoliai
Atsakyti
Mano trimetis kol kas sumasto tik tiek, kad aš gražuolė ir geruolė ax.gif
Jau supranta kaip įsiteikti, jei ko nori tai sako "tu mano geruolė mama, duok man..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazei tuj bus keturi, tai ji mane apsikabina ir sako kad tu mamyte labai grazi ir tu esi mano pupuliukas. Tada prideda, kad tetis ir Eridanas grazus (spanielis). Va kokie visi mes grazus. ax.gif

Mano juodi plaukai, tai ji vis rodo i 69 Karina ir sako kad plaukuciai kaip mamos ir ji jai labai irgi patinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Daznai pasako: myliu tave, mamyte wub.gif
girdziu ir mama, kaip graziai atrodai smile.gif
Atsakyti
mano sesiameciui pipirui kai uzeina meiles minutes, jis ateina apsikabina ir sako: as tave isimylejau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dukryte daznai sako mamyte as tave be galo myliu, tu grazuole smile.gif ir saunuole smile.gif
Atsakyti
O man berniukas viena diena sako: "tu labai apetiskai atrodai" blink.gif lotuliukas.gif sugalvok tu man taip blush2.gif

Dar sako: fantastiskai, dieviskai gamini blush2.gif
Atsakyti
Sūnus valgydamas mano paruoštą maistą sako mmmmm.....skanu ir dar vienas komplimentas mamyte, tu gazi biggrin.gif
Atsakyti
o mano panele megsta sakyt "tu kaip princese... wub.gif " vos tik uzsivelku nematyta ruba ar plaukus kitaip susirisu ir pan. ir siaip daznai kad myli sako ir visokiu kitokiu komplimentu nesyksti 4u.gif
Atsakyti
sunui beveik 6 metukai, bet kokiu geriu as is jo isgirstu wub.gif esu jam pati graziausia, geriausia, protingiausia ir kitokia -iasia. jis taip viska issako, kad jauciuosi pasaulio stebuklu lotuliukas.gif jis aplamai pas mane labai svelnutis ir gerutis, tik padauza nemenkas...visada praleidzia pirma per duris, ima padeti nest daiktus ir aplamai i ji ziuredama pagalvoju- "kazkam bus nuostabus vyras" wub.gif wub.gif
Atsakyti
maniskis 5metis komplimentu asas biggrin.gif daznai pasako

grazus tavo plaukai (po kirpyklos)
grazios tavo giedros (rastuotos, apie paprastas to nesako)
o kokie grazus tavo batai (Ne tik man, bet ir vienai draugei pasake, tai ta apsalus liko)
kaip graziai atrodo pica(kur as padariau)
mmm, labai skanu, tu moki daryti valgyti
graziai atrodai
grazus rankinukas
grazi kepure

viskas jam grazu (bet kas tikrai grazu) ir nepamirsta to pamineti ax.gif

Atsakyti