Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

QUOTE(mamaaura @ 2011 01 18, 10:36)
o mano panele megsta sakyt "tu kaip princese... wub.gif " vos tik uzsivelku nematyta ruba ar plaukus kitaip susirisu ir pan. ir siaip daznai kad myli sako ir visokiu kitokiu komplimentu nesyksti  4u.gif

ir pas mus panasiai,tik kaip apsivelku koki ruba,kuris mazajai jau seniai matytas tai sako;ir vel naujas,grazuole tu mano,ir vis pribega pabuciuot wub.gif
Atsakyti
Oi, as beveik kiekviena diena is savo vyresneliu sulaukiu komplimentu... wub.gif O kai pradeda duetu sakyt, tai nespeju klausyt. biggrin.gif Ir "kokia tu grazi", " kokia tu gera", " kokia tu saunuole" ir t.t. O kur dar per diena minimum koki 10 kartu pasakyti zodziai "mes tave mylim"... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai dizaineris-megsta tiriamu zvilgsniu nuzvelgti ir pasakyti-tinka tau mama, arba-negrazu mama tau sitas, negrazu biggrin.gif Nors dar tik 3.4metuku:)
Atsakyti
esu girdejusi daug komplimentu is vaiko,tuos pacius kuriuos sakau vaikui,buna kazka padarau vaikas sako saunuole mazyte duok bucki,o juokas ima,bet stengiuosi nesijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai bando įsimeilinti sako, kad mano akys labai gražios, arba kad atrodau graži kaip saulytė. Darželyje irgi išmoksta, kaip reikia komplimentus sakyt, tai grįžęs pašnibžda į ausį kokį vieną smile.gif Būna labai malonu wink.gif
Atsakyti
Labiausiai mano mergyte sako Kad mane Myli, kad as jai vienintele, kad as pati graziausia ir nori uzaugus buti kaip as biggrin.gif jei kaska pamato nematyto tai viskas nuostabu viskas man tinka ir pritinka thumbup.gif ir daug daug visokiu prisimasto...
Atsakyti
Mano dukryte kartais pasako mama tu labai graziai atrodai, arba labai grazus tavo rubas biggrin.gif
Atsakyti
na maniskiai labai graziai pasako "as tave labai myliu" ir jie zino kad nuo šito aš susileižiu..... wub.gif o juokingai buvo , kai uzsidėjau gėlėtą suknutę , ir jis pribėgęs sako : kokia graži mergaitė , ar tu mano mama? thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis labai dažnai sako mama, tu gazi ir as tave labai labai myliu smile.gif jam 3 metukai.
Atsakyti
mano panele yra tokia biskuti pamaivike nail.gif , tai daznai maivydamasi, tokiu kaip susvelnintu balsu sako "Mamyte, kokia tu miela, kokia tu grazi...", dar daznai sako "mama pasimylojam, as tave myliu labiausiai pasaulyje...."...panelei 4m.
Atsakyti
Sulaukiu ir as komplimentu is savo dickes, mazoji dar nekalba smile.gif. Sako "Tu pati geriausia mama pasaulyje" ir dar daug visokiu kitu smile.gif. Labai malonu buna smile.gif. Kita vertus, manau, taip kaip mes elgiames/kalbame su savo vaikuciais, taip jie elgiasi/kalbasi ir su mumis
Atsakyti
maniskis irgi man pasako: mamyte tu saunuole, arba kokia tu darbininke, as tave labai myliu, kokia tu grazi
Atsakyti