maniskis kai buvo vos 3metuku, ryte prabudes savo lovelej pamate, kad as ziuriu i ji man sako- labas rytas, mano princese

Mama, esi sauniausia mama visame pasaulyje
Teti, tu supermenas

Teti, tu supermenas

Mano 4m sunus daznai man sako,kad grazute as,kad gerute as

Mano keturmetis taip pat žarsto komplimentus, aš jam ir jo meilė, ir gražuolė , ir šaunuolė, visada pagirs kaip gražiai atrodau su nauju ar jam dar nematytu rūbu. O paskutiniu metu vis sako, kad jis mano vyras
Aiškinamės gal jau pora savaičių, kad jis tikrai vyras bet dar mažas, ir ne mano
, kad aš jam mama, bet ne žmona
ir atrodo pradeda atsirinkti
.
Vakar tai mėgdžiodamas brolį pas merginas važiuoti ruošėsi, smagiai pasijuokėm.
Manau ką jie girdi, tą jie beždžioniauja, taip pat ir su komplimentais

Vakar tai mėgdžiodamas brolį pas merginas važiuoti ruošėsi, smagiai pasijuokėm.
Manau ką jie girdi, tą jie beždžioniauja, taip pat ir su komplimentais

3.9m sūnelis sako, kad esu princesė, o jis princas
dar sako, kad mama graži, kad myli mane. O kai grįžtu iš kirpyklos, tai visada jau laukia prie durų, apkabina, paglosto plaukus ir sako mmmm, kaip gražu

,,Mama tu pati geriausia'', o kai džiovinuosi plaukus, tai vis sako ,, va, dabar jau būsi graži'' 
Papildyta:
Kaip miela turėtų būti išgirsti iš sūnaus tokius žodžius

Papildyta:
QUOTE(dier @ 2012 04 20, 22:41)
maniskis kai buvo vos 3metuku, ryte prabudes savo lovelej pamate, kad as ziuriu i ji man sako- labas rytas, mano princese 

Kaip miela turėtų būti išgirsti iš sūnaus tokius žodžius

Sunui 3metai, kiekviena diena apsikabina sako myliu myliu o kai pradedu sukuotis tai jis ziuri idemiai ir sako grazi mama

Maniskis kai budavo mazesis visuomet sakydavo as tave myliu,dabar tai jam yra arba draugai arba ne- tai siuo metu tu mano draugas
.O isvis viska ima is tecio tai vardu vadindavo....bet jau matyt su amzium ta manija praeina
dabar dazniau isgirstu Niu Zmonike ka darom.... ka valgom ir pns. ... Labai teti kopijuoja

"Oi, tu, mano storulka"