QUOTE(janneta @ 2012 09 29, 13:16)

paskaičius tavo istoriją pasidarė įdomu, o kaip tavo vyras sureagavo į visą tai, ar nekilo jam minčių atsilyginti tuo pačiu, ir aplamai jis labai geras ar taip tave stipriai myli kad tau atleido? Aš turbūt pati sau negalėčiau atleist už tokį poelgį o ką jau kalbėti apie MB, turbūt pas mus viskas tuom ir baigtūsi

Aišku nepabuvus tavo kailyje sunku kažką ir spręsti, kaip matau iškentėjai tikrai daug, bet ar tau palengvėjo nuo visko pradėjus tarnybinį romaną?
Papildyta:
Tvarkausi šiandien ir aš, plušu kaip bitutė, prisėdau užkąsti ir užsukau pas jus

Diena superinė, tai tik dirbk ir dirbk
Na tai buvo senokai iš tikrųjų. Aš galvojau ir tas vyriškis palikt savo šeimas ir gyvent kartu. Tiesiog man su juo buvo kaip iš romano. Aš ką nors pagalvoju - jis supranta iš pusės žodžio. Sėdžiu galvoju - noriu šokolado su jogurtu ir kava, o jis atneša

Vieną vienintelį kartą taip buvo, kad žmogus suprastų be žodžių. Be to buvo labai protingas, baigęs daug mokslų, aukšto intelekto - įdomu buvo bendraut. Tikrai žmogus iš didžiosios raidės, tik va sutikau ne tada kada reikėjo

Šiaip aš svetimų šeimų negriaunu. Bet kai myli būna taip nutinka.
Ne dėl vyro šeimos aš tą romaną pradėjau. Taip tiesiog išėjo savaime. Kartu labai daug dirbom, daug bendravom. Maniškis tuo metu toks nebrendyla buvo lakstė su draugais, kažkaip labai jam supratimo trūko, nemokėjo bendraut su moterim

O man matyt dėmesio reikėjo, reikėjo, kad kažkas vertintų, supratų, gerbtų. Mano vyras kurį laiką buvo tarp savo tėvų ir manęs - tai ta situacija tokia įdomi buvo. Ir nutiko taip kaip nutiko. Pasakiau, kad noriu skirtis, jis pradėjo kovot už mane. Vyras mano. O paskutiniu momentu pagalvojau, kad nebūsiu laiminga sugriovus kažkieno šeimą. Ir nors draugelis šalia mano namų išnuomavo butą - išsiskyrėm.
B kurį laiką prikaišiojo, kad aš tipo apie jį galvoju, svajoju ir t.t. Bet pasakiau, kad arba tu pamiršti ir gyveni pamiršęs, arba mums nepakeliui. Ir daugiau aš nieko negirdėjau ta tema. Nepersekiojo, nekontroliavo, niekada nejaučiau, kad manim nepasitiki. Tiesiog žiūriu į SB dabar ir matau, kad jis dabar panašus daug kuo į tą draugą. Nes vistig mano draugui tada buvo 33, o man gal 24. Tai normalu, kad vyras jau mąsto kitaip. Per daug aš matyt iš saviškio norėjau.
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 09 29, 13:16)

paskaičius tavo istoriją pasidarė įdomu, o kaip tavo vyras sureagavo į visą tai, ar nekilo jam minčių atsilyginti tuo pačiu, ir aplamai jis labai geras ar taip tave stipriai myli kad tau atleido? Aš turbūt pati sau negalėčiau atleist už tokį poelgį o ką jau kalbėti apie MB, turbūt pas mus viskas tuom ir baigtūsi

Aišku nepabuvus tavo kailyje sunku kažką ir spręsti, kaip matau iškentėjai tikrai daug, bet ar tau palengvėjo nuo visko pradėjus tarnybinį romaną?
Papildyta:
Tvarkausi šiandien ir aš, plušu kaip bitutė, prisėdau užkąsti ir užsukau pas jus

Diena superinė, tai tik dirbk ir dirbk
Žinai kažkaip galvoju, kad su metais mes abu turbūt mylim vienas kitą brandesne meile. Bent jau aš tai tikrai. Ne, jis ištikimas pas mane. Nors būna abu paflirtuojam, bet tik tiek. Žinai aš kažkada ir galvojau, kad niekada manęs tai nepalies.