Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 13:36)
na ji skiria visada dufa bet tikrai negaliu pernesti jo pasalinio poveikio.... todel pati prasau crinono. crinonas vienai dienai 19lt

o utrogestano nebandei? tai irgi natūralus progesteronas, ne sintetinis kaip dufas. gal ans pigiau..

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 13:36)
Tai visai neblogai smile.gif Gal siandien pakokteiliauti iseitu?

Ka gaminai?

ai, šian jau nebenoriu irnesakyk.gif

vyras gamino šaltibarščius (pats norėjo, pats ir gamino ax.gif ), o aš saldžiarūgštį troškinuką - daržovės, ananasai, sojų padažas.. o vietoj atsibodusios mėsos dėjau sojų griežinėlius, garnyrui kukurūzų kruopos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 rugsėjo 2012 - 13:10
Nu, zinokite, kefiras, aisku, gerai.... Bet jis tikrai "pravalo". Grim, ir mano 1,5 litro jau i pabaiga biggrin.gif tiesa, as ji "pagerinu" obuoliais dar... doh.gif

Zuzla, tie sojos grezineliai - cia soju mesa, taip vadinamoji?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 14:15)
Zuzla, tie sojos grezineliai - cia soju mesa, taip vadinamoji?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 13:06)

grim tai ziuriu neblogai dieta praejo  lotuliukas.gif

Aha, baigėsi praktiškai neprasidėjusi hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 13:15)
Nu, zinokite, kefiras, aisku, gerai.... Bet jis tikrai "pravalo". Grim, ir mano 1,5 litro jau i pabaiga biggrin.gif tiesa, as ji "pagerinu" obuoliais dar...  doh.gif

doh.gif Kaip aš tau šiandien nepavydžiu biggrin.gif

Zuzla, o gali receptą to troškinio parašyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 30, 14:38)
Aha, baigėsi praktiškai neprasidėjusi hihihi.gif
doh.gif Kaip aš tau šiandien nepavydžiu biggrin.gif

man atrodo, kad mano dieta irgi greitai baigsis. Bet ne del to, kad as alkana. Su tuo galiu susitaikyti. Bet as supratau kodel butent litras arba pusantro. Man atrodo, kad as sutvarkiau jau du litrus ir tai tikrai pereboras.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 14:44)
man atrodo, kad mano dieta irgi greitai baigsis. Bet ne del to, kad as alkana. Su tuo galiu susitaikyti. Bet as supratau kodel butent litras arba pusantro. Man atrodo, kad as sutvarkiau jau du litrus ir tai tikrai pereboras..  doh.gif

maide gal as cia ne i tema bet ar tau S liepe isistirti del afs? nu man smalsu ... nes as klausiau gal reiktu tai ji sake tikrai nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 30, 14:38)
Zuzla, o gali receptą to troškinio parašyt?  ax.gif

recepto kaip ir nėra.. pakepinti supjaustytus svogūnus, papriką, morkas, dėti prieš tai išbrinkintus vandenyje ir išgrežtus sojų kubelius/griežinėlius, ananasų gabaliukus, galima su trupučiu sulčių, gerai pašlakstyti sojų padažo, pabarstyti susmulkintu vištienos sultinio kubeliu, šiek tiek vandens (jeigu reikia) ir viską patroškinti po dangčiu. lyg ir viskas g.gif

ant pakelio parašyta soją pavirti, bet aš tiesiog užpyliau verdančiu vandeniu ir palikau, kol ruošiau ir kepinau daržoves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 rugsėjo 2012 - 14:13
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 15:00)
maide gal as cia ne i tema bet ar tau S liepe isistirti del afs? nu man smalsu ... nes as klausiau gal reiktu tai ji sake tikrai nereikia...

i tema, i tema.
Ne, neliepe. as savo iniciatyva. Bet truputi pavelavau, reikejo iskarto po A eiti, o as ant kokios trecios savaites tik. As tada viska issitiriau. S parodziau, sako, nu gerai, kaip ir beveik neturejo prie ko prikibti, tik prie LA1. bet ir jis normoje.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:13)
i tema, i tema.
Ne, neliepe. as savo iniciatyva. Bet truputi pavelavau, reikejo iskarto po A eiti, o as ant kokios trecios savaites tik. As tada viska issitiriau. S parodziau, sako, nu gerai, kaip ir beveik neturejo prie ko prikibti, tik prie LA1. bet ir jis normoje.

aisku tada ir man reiks issitirti paciai, nes jau skaiciau kad tai gali trukdyti ir pastojant ne tik isnesiojant. o kokius tu tyreisi gal gali parasyti , kiek zinau ten 4 rodmenys ane?
Atsakyti
Ačiū už receptą, nusikopinau, bandysiu kurią dieną smile.gif
Mėsos jau nebenoriu, o tokie troškiniai man laaabai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 15:22)
aisku tada ir man reiks issitirti paciai, nes jau skaiciau kad tai gali trukdyti ir pastojant ne tik isnesiojant. o kokius tu tyreisi gal gali parasyti , kiek zinau ten 4 rodmenys ane?

LA1
APC-R (Leideno faktorius)
anti-beta2-GP1
AKA

toliau, jeigu LA1 virs normos, tai daromas LA2. Jeigu LA1 Ok, tai nereikia LA2. Cia grinai del AFS. Bet apie 300 mokejau vien uz siuos. Ar 270 - kazkas tokio. bet ne daugiau 300. Dariausi Sorpo. Bet sie tyrimai tik vln daromi, tai man sake, kad apie menesi laukti atsakymu. Bet pataikiau ir per 5 dienas gavau.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 09 30, 15:26)
Ačiū už receptą, nusikopinau, bandysiu kurią dieną smile.gif
Mėsos jau nebenoriu, o tokie troškiniai man laaabai patinka smile.gif

vietoj sojų gali dėti pupelių (arba konservuotų, arba pačios virtų), tik jau į pačią pabaigą, nes jos labai greit į košę virsta, joms užtenka tik pašilti su visais kartu. taip pat paįvairinimui siūlau kuskusą essen.gif:
dar, jei nedėt ananaso, tai man labai čia tinka rūkytos dešrelės. taip pat vietoj sojų padažo kartais naudoju vorčesterio smile.gif
Atsakyti