Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 15:31)
vietoj sojų gali dėti pupelių (arba konservuotų, arba pačios virtų), tik jau į pačią pabaigą, nes jos labai greit į košę virsta, joms užtenka tik pašilti su visais kartu. taip pat paįvairinimui siūlau kuskusą essen.gif:
dar, jei nedėt ananaso, tai man labai čia tinka rūkytos dešrelės. taip pat vietoj sojų padažo kartais naudoju vorčesterio smile.gif

Zuzla, o kur tu dar kuskusa naudoji? MV labai megsta, bet jis kaip visada - kokius pora sauksteliu turi palikti nesuvalges. Tai po to kankinuosi. Zinau, kad lyg salotas kazkokias su juo daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 30 rugsėjo 2012 - 14:36
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:29)
LA1
APC-R (Leideno faktorius)
anti-beta2-GP1
AKA

toliau, jeigu LA1 virs normos, tai daromas LA2. Jeigu LA1 Ok, tai nereikia LA2. Cia grinai del AFS. Bet apie 300 mokejau vien uz siuos. Ar 270 - kazkas tokio. bet ne daugiau 300. Dariausi Sorpo. Bet sie tyrimai tik vln daromi, tai man sake, kad apie menesi laukti atsakymu. Bet pataikiau ir per 5 dienas gavau.

aciu wink.gif tuos ir buvau susiziurejus bet vistiek norejau pasitikslinti . 4u.gif nu bet menesi laukti doh.gif

as nevartoju sojos , prisiskaiciau kad jos negalima turint endo...tai dabar ir vengiu jos... nors ir pirma stadija , bet tiek to sake soja didziausias endo draugas ... o kaip ten yra is tiesu .... kaip ten sako tiesa slypi kazkur anapus lotuliukas.gif
bet receptukas skaniai skamba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 15:37)
aciu wink.gif tuos ir buvau susiziurejus bet vistiek norejau pasitikslinti .  4u.gif nu bet menesi laukti  doh.gif

menuo tai menuo.... yra kita medalio puse. AFS buna ir uzsleptoj formoj. Vat ten niekaip nei istirsi, nei pagausi.
As, pvz, visiskai sveika, visi tyrimai puikus. O isnesiot negaliu. Ir niekas nezino nei kodel nei kaip.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:35)
Zinau, kad lyg salotas kazkokias su juo daro...

aha.. bandau prisiminti.. pomidoras, citrina (šiek tiek sulčių, šiek tiek tarkuotos žievelės), svogūnų laiškai, šviežia aitrioji paprika, druska, pipirai.. gal alyvuogių aliejus..
kažkur pašte buvo receptas, ainu pabandysiu rasti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:43)
menuo tai menuo.... yra kita medalio puse. AFS buna ir uzsleptoj formoj. Vat ten niekaip nei istirsi, nei pagausi.
As, pvz, visiskai sveika, visi tyrimai puikus. O isnesiot negaliu. Ir niekas nezino nei kodel nei kaip.

nu jo ir as ta girdejau... bet nuo visko turbut ne imanoma pasitikrint.. o tau S nesiule slopinti organizmo na su tuo dexo ... tiksliai nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 12:13)
o va del to dufo savybes siautejanciu hormonu tai naudoju crinona... brangu bet negaliu kitaip... 
kelinta dpo tau skiria dufa?
Tai va, kad to crinono kaina nenormali doh.gif
Kai įsitikina kad ovuliacija įvyko, tai ir skiria ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 13:30)
o svorio nepriaugineji nuo dupho? As tai ziauriai...
Nieko, greitai bus aisku. kelinta dpi?
Aha, kažkiek priaugu sad.gif
Nelabai greit, dar 4 dpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 15:48)
kažkur pašte buvo receptas, ainu pabandysiu rasti mastau.gif
aciu. busiu isgelbeta nuo kuskuso likuciu...

MV uzvakar palydejo musu pusprote katyte. ji isvaziavo gyventi kitur. kazkur i nuosava nama. Ten dar peliu atsirado. Tai beliko mano senukas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 14:09)
o utrogestano nebandei? tai irgi natūralus progesteronas, ne sintetinis kaip dufas. gal ans pigiau..

gal ir pigiau bet kazkaip suprantu kad ju LT nelabai yra ar kazkaip ... nu nesiule as tik kai pasiskundziau del dufo ji sako yra kitas bet brangus variantas... bet kai pagalvoju as ta crinona naudoju tik po iui , nes siaip po progesteronas nera blogas , nors zinoma galetu buti ir aukstesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 16:08)
nu jo ir as ta girdejau... bet nuo visko turbut ne imanoma pasitikrint.. o tau S nesiule slopinti organizmo na su tuo dexo ... tiksliai nepamenu  g.gif
ne. tikrai nesiule. turejai omeny slopinti imuniteta?

QUOTE(maika @ 2012 09 30, 16:09)
Aha, kažkiek priaugu sad.gif
Nelabai greit, dar 4 dpi  ax.gif
be kito savaitgalio, kaip suprantu, jokiu naujienu nebus. Ech, kaip ilgai laukti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:43)

tai psoriazę atmetei?

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 16:09)
MV uzvakar palydejo musu pusprote katyte. ji isvaziavo gyventi kitur. kazkur i nuosava nama. Ten dar peliu atsirado. Tai beliko mano senukas.

nors ramu namie bus.. ir visiems geriau 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 16:10)
gal ir pigiau bet kazkaip suprantu kad ju LT nelabai yra ar kazkaip ... nu nesiule as tik kai pasiskundziau del dufo ji sako yra kitas bet brangus variantas... bet kai pagalvoju as ta crinona naudoju tik po iui , nes siaip po progesteronas nera blogas , nors zinoma galetu buti ir aukstesnis  g.gif

Vilniuj tikrai yra, tiesa, tik vienoj vaistinėj ir pagal užsakymą.. bet laikas bėga, gal kas keičias..

vaje, įlindau į n metų senumo laiškus.. nu smagu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 16:14)
ne. tikrai nesiule. turejai omeny slopinti imuniteta?
be kito savaitgalio, kaip suprantu, jokiu naujienu nebus. Ech, kaip ilgai laukti.

aha slopinti imuniteta , nes tikrai kitoms tai padeda, na gal labiau kas turi pks, bet kai ivf daro ir skirai juos , na sako nuo 30m reikia ... ai net nezinau ...as sakiau reiks apie tai uzsiminti ... kazi ka ji kalbes g.gif

zuzla aha girdejau kad juos parduoda vokieciu vaistinej bet kazkaip man recepto neraso tai galvoju gal ji negali ...ar kazkaip g.gif o gal nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 16:22)
tai psoriazę atmetei?
nors ramu namie bus.. ir visiems geriau 4u.gif

vaje, įlindau į n metų senumo laiškus.. nu smagu laugh.gif

ne, neatmeciau. tai vienintele mano lazdele, uz kurios kabinsiuos. apsiziurejau, nu akurat, yra zaizdeles ant alkuniu. Tai ne kokioj psoriaze ne remisijoj... Eda ji mane ir tiek. As tik nesuprantu, kodel S iskarto nepaklause apie alergijas ir odos ligas?

Nu ramu tai rami. Bes jauciuosi isdavykiskai. Gal man ir gaila katytes. Kai ja eme - buvo reikalinga, o cia dabar... Tipo - nereikalinga ir reikia ismesti? Nu ne ismesti, o isvaziavo gerus darbus daryti, peles gaudyti, gyvens name, ne lauke. Nu bet vistiek. Man jos gaila.

Smaginiesi?
Atsakyti