Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 15:22)
tai psoriazę atmetei?
nors ramu namie bus.. ir visiems geriau 4u.gif
Vilniuj tikrai yra, tiesa, tik vienoj vaistinėj ir pagal užsakymą.. bet laikas bėga, gal kas keičias..

vaje, įlindau į n metų senumo laiškus.. nu smagu laugh.gif

Labas vakaras visoms.

Ir jaučiu tik vokiečių vaistinėje? Aš vis irgi galvoju jei dar reikės vartoti tik utrogestan. Jo nėra net Kl.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 16:27)
aha slopinti imuniteta , nes tikrai kitoms tai padeda, na gal labiau kas turi pks, bet kai ivf daro  ir skirai juos , na sako nuo 30m reikia ... ai net nezinau ...as sakiau reiks apie tai uzsiminti ... kazi ka ji kalbes  g.gif

uzklausk del viso pikto. Siaip man pastojus imunitetas ir taip staigiai krenta. Bet cia jau pastojus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 15:31)
ne, neatmeciau. tai vienintele mano lazdele, uz kurios kabinsiuos. apsiziurejau, nu akurat, yra zaizdeles ant alkuniu. Tai ne kokioj psoriaze ne remisijoj... Eda ji mane ir tiek. As tik nesuprantu, kodel S iskarto nepaklause apie alergijas ir odos ligas?

Nu ramu tai rami. Bes jauciuosi isdavykiskai. Gal man ir gaila katytes. Kai ja eme - buvo reikalinga, o cia dabar... Tipo - nereikalinga ir reikia ismesti? Nu ne ismesti, o isvaziavo gerus darbus daryti, peles gaudyti, gyvens name, ne lauke. Nu bet vistiek. Man jos gaila.

Smaginiesi?

Aš tai šunį kai išvežė jaučiaus. Nors puikiai žinojau, kad atitenka į daug geresnes sąlygas - iš buto į nuosavą kiemą. Jaučiausi kaip vaiką savo atiduočiau į vaikų namus. Aš išvykau mokytis, o mama priėmė tokį sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 16:31)
Man jos gaila.

Smaginiesi?

suprantama 4u.gif

aha biggrin.gif va nuotraukas iš portugalijos atradau, žiūriu.. turim ir savų, bet įdomu ir ką kiti fotkino smile.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 09 30, 16:35)
Aš tai šunį kai išvežė jaučiaus. Nors puikiai žinojau, kad atitenka į daug geresnes sąlygas - iš buto į nuosavą kiemą. Jaučiausi kaip vaiką savo atiduočiau į vaikų namus. Aš išvykau mokytis, o mama priėmė tokį sprendimą.

vaje.. kokiom liūdnom temom pradėjom.. irgi prisiminiau savo šunį, mama sako gerai, kad nemačiau kaip mirė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 30, 16:33)
uzklausk del viso pikto. Siaip man pastojus imunitetas ir taip staigiai krenta. Bet cia jau pastojus.

na tada gal ir nereikia tau jo, nes nestumo metu ir turi pasilpti organizmas , tada kazkaip lengviau imlpantuojasi lelyte... na ta prasme organizmas kovoja su kokiu virusu o ne su nestumu , nes organizmas nestuma priima kaip svetmkuni ...nu kazkaip pansiai ... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 16:42)
vaje.. kokiom liūdnom temom pradėjom.. irgi prisiminiau savo šunį, mama sako gerai, kad nemačiau kaip mirė verysad.gif

as ir suzinojau turbut tik po savaites kad mano mylimo sunelio jau nebera... mama nuvaziavo pas veta ir jis pasake kad jam vezys ir nebeverta jo kankinti... tad uzmigde... as turbut nebuciau leidusi ... tad gerai kad ir nezinojau ... o suneliui tikrai taip geriau ... nu bet tikrai kad jau kiudnos temos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 30, 16:35)
nu vat ir oas mus taip - as isvaziavau mokytis, o V prieme toki sprendima.. Jis zadejo dar mano senuka uzmigdyti... bet tai jau tik per mano lavona. bet ir jam paciam ranka nekils.

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 16:47)
na tada gal ir nereikia tau jo, nes nestumo metu ir turi pasilpti organizmas , tada kazkaip lengviau imlpantuojasi lelyte... na ta prasme organizmas kovoja su kokiu virusu o ne su nestumu , nes organizmas nestuma priima kaip svetmkuni ...nu kazkaip pansiai ... blush2.gif

as jau svarsciau ir tai... ir apie kilerius visokius, apie imunoglobulinus.. nezinau, jeigu pastosiu ir ziboras manes neisgelbes, tai nuleisiu, tirkiausiai, rankas..
Atsakyti
receptas toks:
kuskuso stiklinę užpilti citrinos sultimis su alyvuogių aliejumi (gaunasi 1/4 stiklinės), smulkiai supjaustyti žalumynus (petražolės, krapai, svogūnų laiškai), čili pipirą. prieš patiekiant dėti supjaustytą pomidorą.

tai kaip ir viską prisiminiau.. kuskusas, aišku, turi būti išvirtas/išbrinkintas pagal gamintojo paruošimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 30, 17:31)
receptas toks:
kuskuso stiklinę užpilti citrinos sultimis su alyvuogių aliejumi (gaunasi 1/4 stiklinės), smulkiai supjaustyti žalumynus (petražolės, krapai, svogūnų laiškai), čili pipirą. prieš patiekiant dėti supjaustytą pomidorą.

tai kaip ir viską prisiminiau.. kuskusas, aišku, turi būti išvirtas/išbrinkintas pagal gamintojo paruošimo būdą.

labai aciu. nukopinta ir keliauja i "menu".
Atsakyti
Prisiskaičiau apie dufo pakaitalus, reiks gal bandyti, jei reiks dar doh.gif Nes užknisa negyvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 18:34)
Prisiskaičiau apie dufo pakaitalus, reiks gal bandyti, jei reiks dar  doh.gif Nes užknisa negyvai  doh.gif

o jorie pas tavo vyra per iui 68mln po atplovimo buvo? ir koks turis pas ji? kiek buvo pries atplovima?
geriausia butu vietoj dufo ultrageston , bet va kad jis tik vienoj vietoj parduodamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 rugsėjo 2012 - 17:48
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 18:43)
o jorie pas tavo vyra per iui 68mln po atplovimo buvo? ir koks turis pas ji? kiek buvo pries atplovima?
geriausia butu vietoj dufo ultrageston , bet va kad jis tik vienoj vietoj parduodamas.

Jo, 68 po atplovimo, prieš - 49.

O kuo ultrageston geriau ne crinonas (ar kaip ten jis)?

Čia dabar ne į temą pavarysiu rolleyes.gif Ar žiūrite lyderių forumą? Už ką balsuosite? Ar žinote, kokia partija ką gero pasisako apie nevaisingumą? Tos partijos programoje, už kurią žadu balsuoti, nėra nei žodelio apie tai. Taigi, mane lengva perkalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:00)
Jo, 68 po atplovimo, prieš - 49.

O kuo ultrageston geriau ne crinonas (ar kaip ten jis)?

o kiek mililitru turejot?
na turbut per daug nesiskiria apart kainos g.gif
Atsakyti