Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(ooo @ 2012 09 30, 21:52)
a nifiga...tokie biuleteniai laikomi sugadintais ir neskaiciuojami  doh.gif
taip kad tik is geru isskaiciuojama, kas pateko.
todel eiti i rinkimus ir gadinti biuleteni yra tas pats, kas isvis neiti.

ooo kaip tu kaip savaitgalis ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 21:57)
ooo kaip tu kaip savaitgalis ? 4u.gif

as gerai
savaitgalis irgi gerai smile.gif
biskiant saviskio pikta, bo jis uzsizaide ir as miegot ejau viena, o jis parejo 2 val. nakties - nu cia tipo musu romantiskas savaitgalis turejo buti...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 09 30, 22:24)
as gerai
savaitgalis irgi gerai smile.gif
biskiant saviskio pikta, bo jis uzsizaide ir as miegot ejau viena, o jis parejo 2 val. nakties - nu cia tipo musu romantiskas savaitgalis turejo buti...

nu ir as buciau supykus ...tikiuosi kad jis supras ir labai nustebins tave su savo atsiparsymu mirksiukas.gif ir romantika dvelks ne tik savaitgalis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 rugsėjo 2012 - 21:30
nu po mano paburbejimu nesuprast butu sunku lotuliukas.gif
kazkaip be paburbejimu nieks nesidaro doh.gif tai gweliu gavau tik gerai paburbejus, kad geliu nebegaunu, tai vat dabar paburbejau, gal kas is to gausis...
tas "paburbejau' tai as cia labai svelniai issireiskaiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 21:49)
Zuzla, pasižiūrėjau tavo siuvinėjimus kryželiu - nerealu  drinks_cheers.gif

Net aš užsinorėjau kažką pasiuvinėt  ax.gif

ačiū mirksiukas.gif

junkis drinks_cheers.gif aš kaip tik pabaigiau metriką užsakymui, reik ir man kažką naujo sugalvot, porą minčių turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
MAIDENANA, nuotraukos nuostabios. super smile.gif

ZUZLA, siandien sapnavau tave. Na tavo tikrai labai grazus pilvukas wub.gif

Visoms planuojancioms ir laukiancioms mergaitems sakau, bus ir daugiau nestukiu pas mus pamatysit smile.gif

O apie mane. Buvom pas Z. Israse tamoxifena ir vaistus greiciui pagerinti. Tai va lieka laukti. Galvoju, jei pageres, gal galesim ir mes bent IUI isbandyti. Isejom is gydytojos tokie laimingi, nesuprantu net kodel. Gal mums ikvepe vilties? Svarstau pati vis dar. Na paziuresim kas cia mums ir kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 09 30, 21:32)
nu po mano paburbejimu nesuprast butu sunku  lotuliukas.gif
kazkaip be paburbejimu nieks nesidaro  doh.gif  tai gweliu gavau tik gerai paburbejus, kad geliu nebegaunu, tai vat dabar paburbejau, gal kas is to gausis...
tas "paburbejau' tai as cia labai svelniai issireiskaiu  blush2.gif

Tu zinok mano vyriskis lygiai toks pats. Jei neburbeciau, tai nieko nebutu, nei geliu, nei romantisku vakarieniu, nic nieko..... Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na as jau rami blush2.gif
Siaubas ka is moters gali padaryti PRG perteklius doh.gif
Man viso labo uzteko geros kompanijos whiskey-of-the-world Jameson (Sventem sesytes gimtadieni) Ir nervukai aprimo. Aisku, tam tikras isvadas padariau (visa si istorija daugiau rezultatu man dave), tobulejam, nestovim vietoj smile.gif

Zuzla, su praejusia svente jusu seima wub.gif
Maide, labai grazios foto thumbup.gif
Grim, pasaugok save ir nestuke.gif Kaip tavo niezuliuko reikalai?

Siandien laukiu 1 c.d. (jauciu uz poros valandu bus nauja pradzia tongue.gif ) ir keliausim pas S ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 01 spalio 2012 - 07:53

QUOTE(ooo @ 2012 09 30, 20:52)
a nifiga...tokie biuleteniai laikomi sugadintais ir neskaiciuojami  doh.gif
taip kad tik is geru isskaiciuojama, kas pateko.
todel eiti i rinkimus ir gadinti biuleteni yra tas pats, kas isvis neiti.

o jeigu neisi ir paliksi tuščią biuletenį, kurį galės panauoti taip kaip norės ir už tave padės parašą. Taip būna. Tik tikiuos , kad ne visur.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 30, 23:01)
ZUZLA, siandien sapnavau tave. Na tavo tikrai labai grazus pilvukas wub.gif

O apie mane. Buvom pas Z. Israse tamoxifena ir vaistus greiciui pagerinti. Tai va lieka laukti. Galvoju, jei pageres, gal galesim ir mes bent IUI isbandyti. Isejom is gydytojos tokie laimingi, nesuprantu net kodel. Gal mums ikvepe vilties? Svarstau pati vis dar. Na paziuresim kas cia mums ir kaip bus.

4u.gif

kaip smagu.. ir kad laimingi, ir kad abu wub.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 01, 08:51)
Na as jau rami  blush2.gif

Zuzla, su praejusia svente jusu seima  wub.gif

džiugu girdėt drinks_cheers.gif

ačiū mirksiukas.gif

... rytas..
gal iki 1 negalėjau užmigti, nes pakilo rėmuo.. paskui apie 5 Semka pažadino, negalėjau rasti tinkamos padėties miegojimui - vieną šoną nugulėjau, pradėjo skaudėti klūbo sąnarys, o ant kito gulint krūtinę spaudžia doh.gif galu gale nesenai atsikėliau jau su visais skaudančiais klūbais.. ateinu į virtuvę, vyras pasinaudojo sviestu ir padėjo atgal į šaldytuvą, aš ne žmonės, man nereikės doh.gif
Semka apsivėmė ant kilimo, einu valyt..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 01, 09:33)
... rytas..
gal iki 1 negalėjau užmigti, nes pakilo rėmuo.. paskui apie 5 Semka pažadino, negalėjau rasti tinkamos padėties miegojimui - vieną šoną nugulėjau, pradėjo skaudėti klūbo sąnarys, o ant kito gulint krūtinę spaudžia doh.gif galu gale nesenai atsikėliau jau su visais skaudančiais klūbais.. ateinu į virtuvę, vyras pasinaudojo sviestu ir padėjo atgal į šaldytuvą, aš ne žmonės, man nereikės doh.gif
Semka apsivėmė ant kilimo, einu valyt..

O vargeli tongue.gif console.gif
Prisidesiu ir as dar: labai prajuokino ...vyras pasinaudojo sviestu... laugh.gif
Bet balionas uz isgyventa ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 01, 09:38)

Bet balionas uz isgyventa ryta  4u.gif

4u.gif
nėra nuotaikos, tai tokia bus visa diena..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 01, 09:45)
4u.gif
nėra nuotaikos, tai tokia bus visa diena..

Reikia ir tokiu dienu, tik ziurek, kad ilgiau vienos dienos neuztruktu mirksiukas.gif
Atsakyti