Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 19:15)
o kiek mililitru turejot?
na turbut per daug nesiskiria apart kainos  g.gif

Čia parašiau viename mililitre. Šiaip mililitrų kiekis priklauso nuo susilaikymo laiko, iš patirties geriau mažiau ml, bet kokybiškesnių spermių ax.gif Taigi, dabar tebubo 2,6 ml, bet po atplovimo gavosi 6 mln mililtre daugiau nei tąkart, kai buvo 4,5 ml ax.gif Beje, mano tyrimo lape net nerašo, kiek viso mln, tik mililitre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:28)
Čia parašiau viename mililitre. Šiaip mililitrų kiekis priklauso nuo susilaikymo laiko, iš patirties geriau mažiau ml, bet kokybiškesnių spermių  ax.gif Taigi, dabar tebubo 2,6 ml, bet po atplovimo gavosi 6 mln mililtre daugiau nei tąkart, kai buvo 4,5 ml  ax.gif Beje, mano tyrimo lape net nerašo, kiek viso mln, tik mililitre  ax.gif

nu dabar jau aisku mirksiukas.gif labai geras vyro derlius mirksiukas.gif negali nepavykti , beje pas ka jus lankotes?

o gal kuri zinot kaip Solopgang laikosi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 rugsėjo 2012 - 18:43
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:00)
Čia dabar ne į temą pavarysiu  rolleyes.gif Ar žiūrite lyderių forumą? Už ką balsuosite? Ar žinote, kokia partija ką gero pasisako apie nevaisingumą? Tos partijos programoje, už kurią žadu balsuoti, nėra nei žodelio apie tai. Taigi, mane lengva perkalbėti  biggrin.gif
Šita tema nuostabi tuo, kad čia viskas į temą dirol.gif
Netikiu nei partijom, nei jų programom schmoll.gif Balsuoti eisiu, bet nuėjusi sugadinsiu balsavimo biuletenį, t.y. balsuosiu prieš visus tongue.gif

QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:28)
Beje, mano tyrimo lape net nerašo, kiek viso mln, tik mililitre  ax.gif
Bet turbūt rašo kiek šiaip ml spermos buvo ir kiek mln./ml, tai belieka sudauginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 30, 19:42)
Bet turbūt rašo kiek šiaip ml spermos buvo ir kiek mln./ml, tai belieka sudauginti  ax.gif

tai va nes man ir si karta akcentavo kad vienam mililitre, o is viso buvo du g.gif todel ir idomu buvo , nes nebepaklausiau gines. aha tada taip iseina man reikia tuos mln padauginti is dvieju g.gif

o maika kiek pas tave buvo mln? ir koks turis ir judrumas?

o jore koks judrumas? o tai tu jei padaugintum isvis nerealus skaiciai gautusi mirksiukas.gif

as nezinau dar uz ka balsuosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 30 rugsėjo 2012 - 18:56
QUOTE(maika @ 2012 09 30, 19:42)
Šita tema nuostabi tuo, kad čia viskas į temą dirol.gif
Netikiu nei partijom, nei jų programom  schmoll.gif Balsuoti eisiu, bet nuėjusi sugadinsiu balsavimo biuletenį, t.y. balsuosiu prieš visus  tongue.gif

Bet turbūt rašo kiek šiaip ml spermos buvo ir kiek mln./ml, tai belieka sudauginti  ax.gif

Jo, reikia daugint, tą supantu biggrin.gif

O dėl biliutenių gadinimo ne pirmą kartą girdžiu, bet aš jau geriau balsuosiu už mažesnį blogį, kad nepraeitų visokie nenormalūs drąsiaus keliai ir pan. kaip pr. kartą neišrinktumėme kokių šoumenų, kurie tik kiūto ir nei jiems jau linksma nei mums gerai, kai tik sėdi ir laukia kol kadencija praeis. Beje, pasigilinus šiek tiek, iš karto atrenki kas tau naudinga, o ne. Pvz man nenaudingi progresiniai mokesčiai, kad iš manęs paimtų ir atiduotų tiems, kurie tingi dirbt ir tingėjo mokytis, tai pavariau propogandos biggrin.gif Beje, ir pensininkai man nelabai rūpi, rūpi mano pačios pensijos kaupimas privačiuose fonduose, kad nors kiek jos gaučiau, vai kaip nesusilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:51)
Jo, reikia daugint, tą supantu  biggrin.gif

O dėl biliutenių gadinimo ne pirmą kartą girdžiu, bet aš jau geriau balsuosiu už mažesnį blogį, kad nepraeitų visokie nenormalūs drąsiaus keliai ir pan. kaip pr. kartą neišrinktumėme kokių šoumenų, kurie tik kiūto ir nei jiems jau linksma nei mums gerai, kai tik sėdi ir laukia kol kadencija praeis. Beje, pasigilinus šiek tiek, iš karto atrenki kas tau naudinga, o ne. Pvz man nenaudingi progresiniai mokesčiai, kad iš manęs paimtų ir atiduotų tiems, kurie tingi dirbt ir tingėjo mokytis, tai pavariau propogandos biggrin.gif Beje, ir pensininkai man nelabai rūpi, rūpi mano pačios pensijos kaupimas privačiuose fonduose, kad nors kiek jos gaučiau, vai kaip nesusilaikiau  lotuliukas.gif

g.gif tai uz ka balsuosi? as pasiklausau ju programu bet kazkaip nesitiki kad jie ten sneka rimtai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 19:46)
o maika kiek pas tave buvo mln? ir koks turis  ir judrumas?
Šį kartą prieš atplovimą: 2,8 ml, 33 mln./ml, A 18%, B 28%, po atplovimo: 31 mln./ml, A 36%, B 58%

QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 19:51)
O dėl biliutenių gadinimo ne pirmą kartą girdžiu, bet aš jau geriau balsuosiu už mažesnį blogį, kad nepraeitų visokie nenormalūs
Man jau nebėra mažesnės blogybės. Man visi vienodai blogi. O sugadindama biuletenį visiems vienodai patrukdau patekti rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 19:46)
o jore koks judrumas? o tai tu jei padaugintum isvis nerealus skaiciai gautusi  mirksiukas.gif

Prieš atplovimą: A 30 proc., B 35, po atplovimo: A 46, B 51. Vyras dar pasiteiravo, kodėl D 3 proc. paliko ir paskė, kad jie dar turi kur tobulėti lotuliukas.gif

Aš visada paprašau kopijos spermių tyrimo, nes žinau, kad neprisimnsiu, o paskui bus įdomu ax.gif
Papildyta:

Beje, čia mano išgyvenimo planas per IUI: domėjimasis rinkimais ir namo statybomis, kolkas veikia thumbup.gif

Gaila, kad rinkiminės kompanijos nebedaug liko. Bet šiam IUI pakaks doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 30 rugsėjo 2012 - 20:15
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 21:15)
Prieš atplovimą: A 30 proc., B 35, po atplovimo: A 46, B 51. Vyras dar pasiteiravo, kodėl D 3 proc. paliko ir paskė, kad jie dar turi kur tobulėti  lotuliukas.gif

Aš visada paprašau kopijos spermių tyrimo, nes žinau, kad neprisimnsiu, o paskui bus įdomu  ax.gif
Papildyta:

Beje, čia mano išgyvenimo planas per IUI: domėjimasis rinkimais ir namo statybomis, kolkas veikia  thumbup.gif

Gaila, kad rinkiminės kompanijos nebedaug liko. Bet šiam IUI pakaks  doh.gif  biggrin.gif

nu ir pasakyk zmogau kodel nepavyksta... o tu skydliauke tyreisi, prolaktina, ar ziurejot kiausintakiu pratekamuma? na ta prasme ka giniai sako kad nepastoji , nes faktas kad vyra ssveika skaip ridikas;) beje pas ka lankaisi?

o tavo motyvacija tai tikrai gera del rinkimu wink.gif sakai uzteks siam iui tu visu kvailu politiku kalbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 09 30, 21:26)
nu ir pasakyk zmogau kodel nepavyksta... o tu skydliauke tyreisi, prolaktina, ar ziurejot kiausintakiu pratekamuma? na ta prasme ka giniai sako kad nepastoji , nes faktas kad vyra ssveika skaip ridikas;) beje pas ka lankaisi?

o tavo motyvacija tai tikrai gera del rinkimu wink.gif sakai uzteks siam iui tu visu kvailu politiku kalbu  lotuliukas.gif

Ir laparaskopiją dariau ir visus harmonų tyrimus, rado tik I stad endometriozės ir patvarkė per laparaskopiją. Dėl skydliaukės tai nesityriau, bet niekas ir nesiūlė kažkaip. Galvoju, jei kažkoks ten hormonas susijęs su skydliauke ok, tai ir skydliaukė ok bus g.gif Bet čia tik mano pamąstymas, kaži kaip realiai yra?

Klausiau prieš šį IUI gyd., ką dar galiu pasitirti, sakė, kad visas bazinis ištyrimas padarytas. Tai net nežinau....

O pas tave kokia bėda, berods irgi I stad endo ar kas dar?
Papildyta:
Zuzla, pasižiūrėjau tavo siuvinėjimus kryželiu - nerealu drinks_cheers.gif

Net aš užsinorėjau kažką pasiuvinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 21:39)
Ir laparaskopiją dariau ir visus harmonų tyrimus, rado tik I stad endometriozės ir patvarkė per laparaskopiją. Dėl skydliaukės tai nesityriau, bet niekas ir nesiūlė kažkaip. Galvoju, jei kažkoks ten hormonas susijęs su skydliauke ok, tai ir skydliaukė ok bus  g.gif Bet čia tik mano pamąstymas, kaži kaip realiai yra?

Klausiau prieš šį IUI gyd., ką dar galiu pasitirti, sakė, kad visas bazinis ištyrimas padarytas. Tai net nežinau....

O pas tave kokia bėda, berods irgi I stad endo ar kas dar?

na taip turbut jei skydliaukes hormonai geri tai ir turetu skydliauke buti gera.

na taip man endo Ist , buvo polypas, turejau LP, histeroskopija, buvo aukstas prolaktinas 850, dabar jau numustas iki 200. dariausi visus hormonus lytinius, skydliaukes, skydliauke echo, antikunius viskas ok . sperma gera. foliai auga gleivine gera kaip ir viskas atrodo dabar gerai bet va ir trys metai kaip laukiam... dabar mastau apie afs...
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 30, 20:01)
Man jau nebėra mažesnės blogybės. Man visi vienodai blogi. O sugadindama biuletenį visiems vienodai patrukdau patekti  rolleyes.gif 
4u.gif

a nifiga...tokie biuleteniai laikomi sugadintais ir neskaiciuojami doh.gif
taip kad tik is geru isskaiciuojama, kas pateko.
todel eiti i rinkimus ir gadinti biuleteni yra tas pats, kas isvis neiti.
Atsakyti