Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

Na ką, atėjo ir mano laukta diena. Šiandien važiuoju operuotis į AND kliniką. Nuo tų nervų net pilvą skauda doh.gif Tikiuosi viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 12 06, 18:51)
Na, aš bijau eiti pas okulistę, nes tikrai pasiūlys vėl akinius...Regėjimas vis blogėja... Po operacijos 4.5 m.

garantijos negavai?
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2012 12 07, 13:28)
Na ką, atėjo ir mano laukta diena. Šiandien važiuoju operuotis į AND kliniką. Nuo tų nervų net pilvą skauda doh.gif  Tikiuosi viskas bus ok

Sweet, kai galesite parasykite savo ispudzius. Kaip viskas praejo, kokiu metodu darete, po kiek laiko stabilizavosi regejimas.
As 1.5 men po op. Matau gerai, nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 12 07, 14:57)
garantijos negavai?

Kokios dar garantijos? Gi ne laikrodis, o tik žmogus esu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 12 09, 09:24)
Kokios dar garantijos? Gi ne laikrodis, o tik žmogus esu smile.gif smile.gif smile.gif

kaip kokios? jei neatsistato regejimas ar vel silpsta daro is naujo ir jau nemokamai rolleyes.gif
as tada turbut budylnikas biggrin.gif nes gavau visam gyvenimui garantija biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 12 09, 12:40)
kaip kokios? jei neatsistato regejimas ar vel silpsta daro is naujo ir jau nemokamai  rolleyes.gif 
as tada turbut budylnikas biggrin.gif nes gavau visam gyvenimui garantija biggrin.gif

Nedaryčiau operacijos antrąkart. Regėjimas, koks yra dabar, gyventi man netrukdo. Mašinos nevairuoju.
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 12 09, 12:40)
kaip kokios? jei neatsistato regejimas ar vel silpsta daro is naujo ir jau nemokamai  rolleyes.gif 

Tikriausiai ne LT dareisi g.gif ?
Aš LT gavau tik 5 metams.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 12 09, 21:36)
Tikriausiai ne LT dareisi  g.gif ?
Aš LT gavau tik 5 metams.

UK dariausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau antra ziema vis sumastau op darytis. preita karta sustabde vyro darbo keitimas (piniginio saugumo atzvilgiu). dabar vel mastau. regejinas apie -2.5 D. Liremoje preitais metais rekomendavo Lasek, toki koki ir norejau. vienintelis klausimas yra klinikos pasirinkimas. Liremoje brangu, nelabai zinau uz ka tiek praso. metausi tarp NZ ir And klinikos (dabar joje akcija), kad pasidaryti abi akis uz 2000 lt. bet neapsisprendziu kur geriau apie NZ girdejau tik gerus atsiliepimus ir jie daug ju daro, apie AND nelabai ka girdejau, tik 1 atsiliepima cia. gal kas padeti gali? rolleyes.gif

beje op darysiuos Vilniuje, gyvenu Klaipedoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodabagyra: 13 gruodžio 2012 - 11:26
QUOTE(Juodabagyra @ 2012 12 13, 11:17)
Sveikos, as jau antra ziema vis sumastau op darytis. preita karta sustabde vyro darbo keitimas (piniginio saugumo atzvilgiu). dabar vel mastau. regejinas apie -2.5 D. Liremoje preitais metais rekomendavo Lasek, toki koki ir norejau. vienintelis klausimas yra klinikos pasirinkimas. Liremoje brangu, nelabai zinau uz ka tiek praso. metausi tarp NZ ir And klinikos (dabar joje akcija), kad pasidaryti abi akis uz 2000 lt. bet neapsisprendziu kur geriau apie NZ girdejau tik gerus atsiliepimus ir jie daug ju daro, apie AND nelabai ka girdejau, tik 1 atsiliepima cia. gal kas padeti gali?  rolleyes.gif

beje op darysiuos Vilniuje, gyvenu Klaipedoje.

Nera cia ka galvoti cool.gif
NZ ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
12 12 12 pasidariau Lasik operacija.Pirmas valandas akys buvo kaip pilnos krislu,po geru 3h krislai dingo, liko parukavimas ir kazkoks akiu sunkumas..ryt bus savaite, bet antra para, kai lasinant vaistus akys pradeda skaudeti,tiksliau toks vaizdas, kad krislu vel yra ir jie net pjauna. 10-15 min po vaistu ir vel ramu..akys vis dar sunkios, atrodo galeciau, tai su kumciu padirbeciau g.gif
tai kas daretes - ar buvo kazkas panasaus ir kiek laiko dar taip?
Atsakyti
Merginos, atsiliepkit - ar normalu po Lasik operacijos praejus 6dienoms matyti pro ruka, jausti akiu sunkuma??? Jau panikuoti pradedu verysad.gif
Atsakyti