Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

QUOTE(zakre @ 2012 12 18, 21:10)
Merginos, atsiliepkit - ar normalu po Lasik operacijos praejus 6dienoms matyti pro ruka, jausti akiu sunkuma??? Jau panikuoti pradedu  verysad.gif

As po LASEK gal ir daugiau nei menesi su rukeliu vaiksciojau, manau tas pats ir LASIK, juk pjuvis irgi buvo. O siaip jei kas ne taip ir panikuojate, skambinkite operavusiam gydytojui, manau jis geriausiai ir nuramins 4u.gif
Bet koks geris buti be akiniu ypac kai tokie orai wub.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(zakre @ 2012 12 18, 21:10)
Merginos, atsiliepkit - ar normalu po Lasik operacijos praejus 6dienoms matyti pro ruka, jausti akiu sunkuma??? Jau panikuoti pradedu  verysad.gif

Viskas normalu, as su viena akimi maciau per patikrinima po savaites per ruka, klausiau sake viskas atsistatys, net nepastebejau kai isnyko, dabar 2 menesiai po operacijos. Kazkaip kai viena akis labai nejauciau diskonforto, o kai abi akys, tikiu jog nesmagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 12 19, 11:12)
Viskas normalu, as su viena akimi maciau per patikrinima po savaites per ruka, klausiau sake viskas atsistatys, net nepastebejau kai isnyko, dabar 2 menesiai po operacijos. Kazkaip kai viena akis labai nejauciau diskonforto, o kai abi akys, tikiu jog nesmagu g.gif

Bet du menesiai ir dar viena akis rukuoja? g.gif Sako, kad normalu?
Atsakyti
QUOTE(zakre @ 2012 12 19, 10:27)
Bet du menesiai ir dar viena akis rukuoja?  g.gif Sako, kad normalu?

Man adaptacija po operacijos truko net pusę metų. Taigi kiekvienai skirtingai...
Atsakyti
Buvau konsultacijoje-gyjimas tvarkingas, su juo viskas ok.Tada sakau, kad dar normaliai po operacijos ir nemaciau-ruke gyvenu: tiek matyti, tiek skaityti..nustebo, kad ir is arti rukuoja..bet-padidejes akispudis g.gif dar pasakiau, kad akys sunkios, norisi su kumsciu trinti-irgi supratau, kad neturetu taip buti.. bet si kart viska lyg nurase akispudziui.Israse vaistu del jo, po savaites vel pasirodyti.
Jei tai normalu ir viskas susitvarkys, tai ok, iskentesiu,bet blogiausia, kad vietom pradedu bijoti, kad nebutu kazkas ne taip... verysad.gif
Merginos, kam po Lasik irgi buvo ilgas atsigavimas,parasykit, padrasinkit 4u.gif 4u.gif Papasakokit, kas ir kaip blink.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
prieš Kalėdas užsiverčiau darbais, o kur dar dovanėles blush2.gif Operaciją ir vėl nukėliau, nes žūt būt reikėjo gero regėjimo, tai darysiuos 28 d. Mane patikrino, rekomendavo Lasek.
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2012 12 18, 22:41)
As po LASEK gal ir daugiau nei menesi su rukeliu vaiksciojau, manau tas pats ir LASIK, juk pjuvis irgi buvo. O siaip jei kas ne taip ir panikuojate, skambinkite operavusiam gydytojui, manau jis geriausiai ir nuramins  4u.gif
Bet koks geris buti be akiniu ypac kai tokie orai  wub.gif  thumbup.gif  yahoo.gif

O rukelis buvo apie menesi ir i toli ir skaitant? Susilasinau nuo akispudzio vaistus is ryto, siaubas, dar didesnis rukas, i arti ziurint isvis viskas liejas... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
labai daug galvoju ir ilgai jau svajoju apie akiu operacija lazeriu...renkuosi klinika, bet vis dar neapsisprendziu..
kuri geriau? kuria rekomenduoja lietuvos zvaigzdutes..ar kur mazos kainos...
gal kuri daretes AND KLINIKOJ?

QUOTE(zakre @ 2012 12 20, 11:37)

Kokioj klinikoj daretes operacija? o del jusu ruko akyse, pasidomejau internete - nebudinga toks ilgas pagerejimo periodas.. g.gif

aj ir kazko bijau labai..juk neskauda blush2.gif bet vistiek bijau...
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2012 12 21, 01:40)
sveikos,
labai daug galvoju ir ilgai jau svajoju apie akiu operacija lazeriu...renkuosi klinika, bet vis dar neapsisprendziu..
kuri geriau? kuria rekomenduoja lietuvos zvaigzdutes..ar kur mazos kainos...
gal kuri daretes AND KLINIKOJ?
Kokioj klinikoj daretes operacija? o del jusu ruko akyse, pasidomejau internete - nebudinga toks ilgas pagerejimo periodas.. g.gif

aj ir kazko bijau labai..juk neskauda blush2.gif  bet vistiek bijau...

As dariau AND klinikoje pries 2 men. Kaip tik buvo akcija. Susigundziau. Dariau LASEK. 3 dienas po op. buvo labai sunkios. Akis uztino, skaudejo, asaruojo. Per ta laikotarpi kelis kart skambinau Gyd. Galgauskui. Visada issamiai paaiskina ka daryti ir ar gali taip buti. Nes man sukilo temperatura kita diena po op. Kai istrauke apsauginius lesius vakare dar pagriauze, bet kita ryta viskas buvo gerai. Palaipsnius praejo uztinimas. Dabar matau gerai. Tikrai nesigailiu, kad ryzausi operacijai.
Atsakyti

Akiu lazerines chirurgijos centras, gyd. Gutauskas...
Vakar vel ejau,nes tiesiai sviesiai sakau-jau bijau. Vel ziurejo tas akis, kas liecia operacija, viskas ok, gyjimas grazus, matau vieneta.Del ruko-kiekvienas organizmas individualiai ta priima, nepatekau i tuos laiminguosius, kur po 3 paru mato.Bet-akiu sunkumas jau rimsta,trinti su kumsciu nebesinori,gal dar kazkiek jos tokios kitokios,bet nebe taip kaip buvo pirmai.Vakar vakare skaitant rukas visiskas, kokio dar nebuvo.si ryt rasau ir ziuriu,kad jau geriau,zymiai menkesnis rukas,visisko aiksumo dar nera (bet irgi radau, kad i arti liejimasis iki menesio gali buti),bet su vakar nera ka lyginti. Kiekviena ryta atmerkus akis mirksi ir ziuri, kokios tos akys, kas daros,gereja ar ne.Bet dabar jau raminuos,nes po biski i gera puse keicias viskas.Pagyvensim-pamatysim unsure.gif
bet vistiek as UZ - kad ir rukuoja,kad ir nera dar gerai,bet koks geris be akiniu.ir vienas ar kitas sunkesnis gijimas neturetu atbaidyti smile.gif
Atsakyti
As po Lasek operacijos, man labai rukavo po dirbtiniu asaru, kur skyre is karto po operacijos, aisku buvo padidejes akispudis, bet sake jaunam amziuje tai labai daznai atsitinka, todel pora dienu anksciau liepe nutraukt antibiotiku lasinima ir pakeite dirbtines asaras i lengvesnes teksturos(taip issireiske gydytoja) ir is karto tas apsiblausimas nurimo. Beje, is labai arti dar ir dabar man sunku ziureti, matyt dar astigmatizmas pilnai neatsistates. Po praeitos apziuros gydytoja pakomentavo, kad del astigmatizmo kol kas ir nematau pilnai vieneto, bet man atrodo, kad as jau matau tiesiog puikiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KimkaK @ 2012 12 21, 11:15)
As po Lasek operacijos, man labai rukavo po dirbtiniu asaru, kur skyre is karto po operacijos, aisku buvo padidejes akispudis, bet sake jaunam amziuje tai labai daznai atsitinka, todel pora dienu anksciau liepe nutraukt antibiotiku lasinima ir pakeite dirbtines asaras i lengvesnes teksturos(taip issireiske gydytoja) ir is karto tas apsiblausimas nurimo. Beje, is labai arti dar ir dabar man sunku ziureti, matyt dar astigmatizmas pilnai neatsistates. Po praeitos apziuros gydytoja pakomentavo, kad del astigmatizmo kol kas ir nematau pilnai vieneto, bet man atrodo, kad as jau matau tiesiog puikiai  lotuliukas.gif

O kiek laiko po operacijos?
Atsakyti