Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 4, Už ir prieš

QUOTE(Shalimar @ 2013 05 29, 23:25)
O kaip vyksta pati operacija? Ilasina vaistu, paguldo, deda ka nors, kad nemirksetum, liepia ziuret i viena taska ar kaip? g.gif

Vat man irgi idomu.. as vis pagalvoju "O jei as netycia aki pajudinsiu?" lotuliukas.gif sito bijau labiausiai.. doh.gif
Atsakyti
Ilasina vaistu nuo skausmo. Akis tampa sunkios. Paskui paguldo. Ideda prietaisa, kad nemirksetum. Visiskai neskausmingai. nes akis nuskausmino. Liepia ziureti i taska. Bet nors ir judes akyte, lazeris pagauna. Operacija visiskai neskausminga ir nebaisi. Dariau operacija AND klinikoje spalio 19 diena. LASEK. Viskas O.K. thumbup.gif Dziaugiuosiu geru regejimu.
Atsakyti
QUOTE(Ervina @ 2013 05 29, 16:54)
mes buvom 10 zmoniu, tai viskas uztruko apie 1,5 val. laikas neprailgsta, nes sesele labai moka nukreipti mintis nuo apmastymu apie artejancia operacija. Mane paeme pacia paskutine. (jie ten sustato eile pagal akiu obuoliu dydi) ir laikas man neprailgo visiskai smile.gif
Dar turiu kuponiuku NZ klinikoje nemokamai konsultacijai mirksiukas.gif

Aciu lb uz atsakyma smile.gif O po pacios operacijos dar kiek nors laiko reikia laukti? Ir dar toks klausimas, cia jau keli pasisake, kad turi kuponiukas nemokamai konsultacijai smile.gif Is kur juos gaunate? Norite parduoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriciukas @ 2013 05 30, 10:46)
Aciu lb uz atsakyma smile.gif O po pacios operacijos dar kiek nors laiko reikia laukti? Ir dar toks klausimas, cia jau keli pasisake, kad turi kuponiukas nemokamai konsultacijai smile.gif Is kur juos gaunate? Norite parduoti?  mirksiukas.gif

po pacios operacijos patikrina gydytojas ir namo is karto:) pasirodai po 2-3 dienu. KUponus gauni pasidares abieju akiu operacija. smile.gif NE PARDUODU O DOVANOJU mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leopardas @ 2013 05 30, 00:10)
Vat man irgi idomu.. as vis pagalvoju "O jei as netycia aki pajudinsiu?"  lotuliukas.gif sito bijau labiausiai.. doh.gif

akies nepajudinsi net labai noredama smile.gif)) Uzfiksuoja akies obuoli ir su irankiais isplecia vokus. Dar plius daktaras laiko galva rankomis kai veikia lazeris.
Atsakyti
Merginos nebijokit, operacijos metu skausmo NULIS.Akies nepajudinsite, nes pirma istato voko pletikli, paskui uzfiksuoja aki.Tikrai jokio skausmo nejausite.
Po operacijos bus is karto dar viena apziura,visi palaukia kol bus visiems padaryta operacija ir tada vel visus is eiles apziuri bet ten praeina labai greitai, vienas zmogus kokia puses minutes ir viskas.Tik butinai atvaziuokite su lydinciu asmeniu, nes kazkur skaiciau kad is po operacijos vairavo pati, tai as neisivaizduoju schmoll.gif
Nes man akys labai asarojo, perstejo, nejo normaliai atsimerkti.Nors MB mate, kaip kitos pasiziurejo i veidrodi ir kaip niekur nieko isejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauriciukas @ 2013 05 30, 10:46)
Aciu lb uz atsakyma smile.gif O po pacios operacijos dar kiek nors laiko reikia laukti? Ir dar toks klausimas, cia jau keli pasisake, kad turi kuponiukas nemokamai konsultacijai smile.gif Is kur juos gaunate? Norite parduoti?  mirksiukas.gif

Kuponus gauname pasidare operacija NZ, juos dovanojame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 30, 16:50)

Nes man akys labai asarojo, perstejo, nejo normaliai atsimerkti.Nors MB mate, kaip kitos  pasiziurejo i veidrodi ir kaip niekur nieko isejo biggrin.gif

o man akys visai neasarojo ir neperstejo, matyt as ta viena is nedaugelio mirksiukas.gif
bet as nevairavau ir visa kelia buvau uzsimerkusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudo_gabals @ 2013 05 15, 14:25)
Galioja iki birželio 1 dienos

sveiki 4u.gif reiketu tokio kuponiuko, bet kad galiotu liepos men.
nes man operacija tik liepa....per atostogas smile.gif
Atsakyti
Ar be manęs yra dar kas operacijai užsirašęs kitą šeštadienį NZ? smile.gif
Atsakyti
Svarstau pas kurios eiti ar i Lirema ar i NZ. Dauguma kaip suprantu renkasi NZ, kodel? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as darysiuos si sestadieni, kodel nz? As rinkausi del kainos.
Atsakyti
QUOTE(vijozo @ 2013 06 11, 12:47)
Svarstau pas kurios eiti ar i Lirema ar i NZ. Dauguma kaip suprantu renkasi NZ, kodel? smile.gif

buvau ir pas vienus ir pas kitus. Pasirinkau del kainos NZ. Kas nepatiko Liremoj tai pastovus varymas ant konkurentu. Pas mus geriausiai visur kitur suduks.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijozo @ 2013 06 11, 12:47)
Dauguma kaip suprantu renkasi NZ, kodel? smile.gif

Aš rinkausi NZ dėl kainos, dėl Radzko patirties ir dėl gausybės atsiliepimų smile.gif
Atsakyti