Bet NZ kaina tokia pati kaip ir Liremoj ar ne? ar cia ju puslapiuose netiksli kaina nurodyta?
QUOTE(vijozo @ 2013 06 11, 11:47)
Svarstau pas kurios eiti ar i Lirema ar i NZ. Dauguma kaip suprantu renkasi NZ, kodel? 

Ir aš tą patį svarstau.

Gal kas esate dariusis pakartotinę Lasek? Man labai įdomu, kaip praktiškai jie daro, t. y. už kiek laiko darė ir ar darė nemokamai, ar teko vėl mokėti? Man tikrai reikės vienos akies korekciją kartoti, kad kitą reiks - 50% duoda; bet esmė tame, kad gydytoja sakė, jog rekomenduoja laukti kol nusistovės regėjimas, tai yra bent pusės metų. O nemokamai/už mažesnę sumą koreguoja tik 6 mėn. laikotarpiu (pagal informaciją kainynuose). Tad gal kam teko tą daryti? Vis tiek praktika yra praktika, kad ir šiek tiek skirtinga...
QUOTE(palange @ 2013 06 10, 19:19)
Aš, penktadienįį

QUOTE(laumiuVarna @ 2013 06 11, 18:40)
Ir aš tą patį svarstau.
Ir šiuos renkuosi dėl kainos ir dar, kad Lirema daro Klaipėdoj, o man tai labai gerai. Šiaip jau buvau kaip ir apsisprendusi darytis Liremoj, bet man kai kas nepatiko.
Gal kas esate dariusis pakartotinę Lasek? Man labai įdomu, kaip praktiškai jie daro, t. y. už kiek laiko darė ir ar darė nemokamai, ar teko vėl mokėti? Man tikrai reikės vienos akies korekciją kartoti, kad kitą reiks - 50% duoda; bet esmė tame, kad gydytoja sakė, jog rekomenduoja laukti kol nusistovės regėjimas, tai yra bent pusės metų. O nemokamai/už mažesnę sumą koreguoja tik 6 mėn. laikotarpiu (pagal informaciją kainynuose). Tad gal kam teko tą daryti? Vis tiek praktika yra praktika, kad ir šiek tiek skirtinga...

Liremoje garantija 5 m.

Aš darysiuos pakartotinę Lasek neužilgo, praėję beveik metai.
QUOTE(priklausomybe @ 2013 06 11, 20:47)
Liremoje garantija 5 m.

5 metai, bet tik jei imi brangesnį variantą. O aš aišku noriu pigiau.

QUOTE(mairux @ 2013 06 12, 06:12)
O kokia tikimybė, kad reikės antros operacijos?
tikimybe jei labai didelis minusas arba asigmatizmas daugiau nei 4. Gali reiketi pakartoti po 3-4 men ir kaina NZ- 500 lt viena akis.
O kas turi kopunu NZ nemokamai konsultacijai?

parasiau i az 

QUOTE(laumiuVarna @ 2013 06 11, 17:40)
man darys viena aki pakartotinai uz dyka (turiu garantija visam gyvenimui

QUOTE(EdAn @ 2013 06 12, 16:14)
man darys viena aki pakartotinai uz dyka (turiu garantija visam gyvenimui
)
bet as ne lt 

gaila kad tik ragenos storis neatauga

QUOTE(Ervina @ 2013 06 12, 16:52)
gaila kad tik ragenos storis neatauga
maz 2 kartus gali pasidaryti, o po to nebera ka garinti 

ar kas esate turejusios komplikaciju kokiu po lasek?
Vis dar galvoju, bet planuoju daryti lasek, o ne lasik. savaite iki operacijos galutinai sugalvoti, galiu rinktis kuria noriu:)