Sveikos merginos esu naujoke taciau turiu tokia pacia beda trumparegyste ir pas mane viena akis apie -13 o kita -11 ziema buvau nuvazevus i and klinika pasidaryt tyrimu ir man jokios operacijos nedare nes kai toks minusas per plona ragena. sake kad gal po metu kitu atsiras kaskas naujo ir operuos tokio minuso bedas. Taciau dabar skaitau nz kad kaskokia naujiena IQ lazik idomu kas cia gal cia kaskas kas tiktu man. Gal esate apie si buda domejusios?

QUOTE(Ervina @ 2013 06 12, 14:52)
gaila kad tik ragenos storis neatauga
maz 2 kartus gali pasidaryti, o po to nebera ka garinti 

na cia irgi labai individualu,kitam nei karto nedaro

QUOTE(EdAn @ 2013 06 13, 09:24)

As tai rinkciausi lasik, nes mano atveju minusas nedidelis, geresnis gyjimas, maziau diskomforto
Nors nebuvau dar konsultacijoj, tai del savo ragenos storio nezinau, na rytoj viska suzinosiu, ir jei viskas gerai grisiu be akiniu
Nors nebuvau dar konsultacijoj, tai del savo ragenos storio nezinau, na rytoj viska suzinosiu, ir jei viskas gerai grisiu be akiniu
QUOTE(Rani @ 2013 06 14, 12:14)
As tai rinkciausi lasik, nes mano atveju minusas nedidelis, geresnis gyjimas, maziau diskomforto
Na kažin kaip Jums sekasi

Sveikos merginos..buvau NZ konsultacijoje, gaila, grizau nusivylusi, nes atlike apziura pasake, kad negalima daryti operacijos, nes mano ragena kazkokios netaisyklingos formos, na ne lygus isgaubtumas, o kazkoks netaisyklingas..galimos rimtos komplikacijos...bet liepe ateit po 6 men. tada nuspres ar daryt ar ne :(atseit jewi jis keiciasi tai niekada gyvenime negalesiu, o jei pastovus, tai drasiai. Ar yra tokiu, kam tokia situacija buvo????
QUOTE(palange @ 2013 06 15, 11:10)
Laba na as po operacijos jau, ir ka galiu pasakyti, kad durn buvau, kad taip ilgai delsiau

Kaip ir sakiau, mano ragena gero storio buvo minusas nedidelis, dare lasik, viskas man tiko ir patiko, operacines irengtos auksciausiam lygi, viskas vyksta netaupant ir negailint vienkartiniu medziagu (as pati medike tai siek tiek tos virtuves macius).
Aisku po op akys labai asarojo viena kurios minusas buvo didesnis siandien dar paskaudena. Aisku pirmas val tai tikrai nera malonus jausmas, nes atrodo akys smelio ar stiklo vatos pribertos, bet man vakare jau nustojo asarot, o ryte jau ir beveik neskaudejo.
Labiausiai bijojau kaip ten des tuos itvarus kur laiko voka, bet net nepajauciau kada idejo. Viskas vyksta tikrai greitai ir tikrai neskauda. Pries op gyd viska paaiskino ka darys, pasake kokios gali buti komplikacijos ir ko negalima daryti.
Ai va kas dar, dvi sav negalima dazytis ir menesi nerekomenduojama, va sito nezinojau, nes uz triju sav einu i vestuves, tai sake lengva makiaza galesiu pasidaryti, nes 30d po operacijos negalima trinti akiu, jokios juros ar deginimosi ant smelio

QUOTE(Rani @ 2013 06 16, 16:34)
Ai va kas dar, dvi sav negalima dazytis ir menesi nerekomenduojama, va sito nezinojau, nes uz triju sav einu i vestuves, tai sake lengva makiaza galesiu pasidaryti, nes 30d po operacijos negalima trinti akiu, jokios juros ar deginimosi ant smelio
tai gal kas jau kas anksciau operavosi pasakys ar labai saziningai laikesi nurodymu? Nes visgi pats vidurvasaris tai kaip be plezo ir juros 

Pirmą kartą tai sąžiningai 3 sav. nesidažiau, o dabar kadangi reikės į darbą po 4 dienų, tai manau blakstienas vis tiek pasitepsiu. Aš kai klausiau gyd., tai ji sakė čia dėl to, kad lašinant antibiotikus neįkristų tušo į akį. Beje, po pirmos operacijos aš po 10 d. plaukiau baidarėm, buvau sakius daktarei ir niek,, aišku gerai baigės, kad neapvirtau nešvariam vandeny

QUOTE(priklausomybe @ 2013 06 16, 19:05)
Pirmą kartą tai sąžiningai 3 sav. nesidažiau, o dabar kadangi reikės į darbą po 4 dienų, tai manau blakstienas vis tiek pasitepsiu. Aš kai klausiau gyd., tai ji sakė čia dėl to, kad lašinant antibiotikus neįkristų tušo į akį. Beje, po pirmos operacijos aš po 10 d. plaukiau baidarėm, buvau sakius daktarei ir niek,, aišku gerai baigės, kad neapvirtau nešvariam vandeny
, bet jauvisi žinojo ir nebuvo jokių bajerių.

Dekui uz atsakyma, snd jau ir as taip jauciuosi, kad galeciau dazytis, kartais jau net pamirstu, kad tik dvi paros praejo po operacijos, tikiuosi taip ir toliau sveiksiu be jokiu komplikaciju
O kai vaziuoji po tu triju dienu patikrinimui ar ten ilgai uztrunki?
Ir ar cia tik sutapimas ar nuo tu lasu byra lakstienos

QUOTE(Rani @ 2013 06 17, 18:27)
O kai vaziuoji po tu triju dienu patikrinimui ar ten ilgai uztrunki?
Ir ar cia tik sutapimas ar nuo tu lasu byra lakstienos

labai greitai

O blakstienos man tikrai nebyrejo

Valiooo, man operacija jau šį šeštadienį
Klausimėlis toms, kurios lankėsi NZ - kur palikdavote mašinas? Šiandien telefonu klausiau, ar įleis į kiemą, tai sakė, kad kiemas skirtas vietos gyventojams
Anąkart įkišau į tarpelį prie vartų ir vyras vis ėjo žiūrėt, ar dar vietoj, ar niekam netrukdo.. Ne vilnietė aš, tai ir privažiavimas stresą varo, nes anąkart tai blūdinom su navigacija

mes tai sąžiningai mokėjom mokamoj vietoj, aišku brangoka, bet bauda dar brangiau būtų. o lakstyti užstačius kažkam mašina nesinorėjo kiemely irgi nesinorėjo... sėkmės visoms pasiryžusioms