Del prisijungimo galit kreiptis ir i mane ir i kitas seniai breketuotas

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 10 30, 20:13)
O Jūs jau darėtes panoraminę dantų nuotrauką ?
nesidariau jau...o ją jau reikia turėt einant pas ortodontą?

QUOTE(Bonytia @ 2012 10 30, 22:31)
O mano didžioji diena bus pirmadienį... Kaip greit tas laikas prabėgo, atrodė niekada nesulauksiu
Ir laukiu ir bijau.. Vis nauji pojūčiai laukia.. Turbūt reikės pradžiai daug visokių jogurtukų prisipirkt
Ir dar niekaip nenusprendžiau kokius noriu dėtis, tikiuosi gydytoja vietoje patars 

Visi gyd. pataria dėtis tik geležinius ir aš su jais sutinku, bet pvz. mano darbas yra toks, kur reikalinga reprezentatyvi ir profesionali išvaizda. dėl to dėsiuos keramika, nors šiaip man gražu ir metaliniai

Papildyta:
QUOTE(ellaja @ 2012 10 30, 23:07)
nesidariau jau...o ją jau reikia turėt einant pas ortodontą?
kažkaip tuo nesidomėjau...kur Klaipėdoje ją galima pasidaryt? 

Padarys vietoj

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 30, 21:15)
Visi gyd. pataria dėtis tik geležinius ir aš su jais sutinku, bet pvz. mano darbas yra toks, kur reikalinga reprezentatyvi ir profesionali išvaizda. dėl to dėsiuos keramika, nors šiaip man gražu ir metaliniai 

Man ir pačiai gražu breketai, aš turbūt viena iš tų ne daugelio žmonių, kuriems jie gražiai atrodo

Aš ir mastau, kad metalas yra metalas.. Tik nežinau, gal priekinius 6 keramikinius dėtis, plius dar galvoju dėl beligatūrinių.. nes jei viskas OK, pavasarį žadu keliaut už LT ribų, tai aktualu retesni vizitai

QUOTE(Bonytia @ 2012 10 30, 23:20)
Man ir pačiai gražu breketai, aš turbūt viena iš tų ne daugelio žmonių, kuriems jie gražiai atrodo
Aš ir mastau, kad metalas yra metalas.. Tik nežinau, gal priekinius 6 keramikinius dėtis, plius dar galvoju dėl beligatūrinių.. nes jei viskas OK, pavasarį žadu keliaut už LT ribų, tai aktualu retesni vizitai
Va kvaila buvau, kad per konsultaciją dėl beligatūrinių nepaklausiau pas gyd., ar mano atveju dėtų 

Kai aš konsultavausi, sakė, kad beligatūriai reikalauja panašaus apsilankymų kiekio kaip ir paprasti, jei nori gerų rezultatų. Bet šiaip kodėl turėtų nedėti?

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 30, 21:33)
Kai aš konsultavausi, sakė, kad beligatūriai reikalauja panašaus apsilankymų kiekio kaip ir paprasti, jei nori gerų rezultatų. Bet šiaip kodėl turėtų nedėti?
o dėl tų 6 dantų, ta gyd. sakė, jei šypsena plati, dar baisiau atrodo nei su paprastais 

Va va... dabar su klasioke kalbėjau, ji beligatūrinius turėjo, tai sakė, jei rečiau lankaisi , tai gydymas ilgiau tiesiog trunka.. O kai pasiryžti šiam žingsniui, tai keli mėnesiai ilgiau - neproblema.. Na, nieko.. pirmadienis ne už kalnų

QUOTE(Bonytia @ 2012 10 30, 23:37)
Va va... dabar su klasioke kalbėjau, ji beligatūrinius turėjo, tai sakė, jei rečiau lankaisi , tai gydymas ilgiau tiesiog trunka.. O kai pasiryžti šiam žingsniui, tai keli mėnesiai ilgiau - neproblema.. Na, nieko.. pirmadienis ne už kalnų 

beligatūriai man atrodo truputį dailesni nei paprasti

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 30, 22:05)
Na sakė jie labiau atsikišę ir storesni.. O pas mane darbe, kolegė susidėjus metalinius, tik priekiniai šeši keramikiniai, tai visai nieko atrodo.. Nėra baisiai tikrai

QUOTE(Bonytia @ 2012 10 30, 22:20)
Na sakė jie labiau atsikišę ir storesni.. O pas mane darbe, kolegė susidėjus metalinius, tik priekiniai šeši keramikiniai, tai visai nieko atrodo.. Nėra baisiai tikrai 

Naaa, aš tai dėsiuos beligatūrinius. Nusižiūrėjau nuo savo ortodontės

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 30, 22:33)
o dėl tų 6 dantų, ta gyd. sakė, jei šypsena plati, dar baisiau atrodo nei su paprastais 

As is pradziu kas8-9sav lankiaus. Pas mani beligaturiniai.
Mana supratimu veikims bun pastovesnis/lengvesnis su beligaturiniais. Yr nemazai straipsniu apie tai.
QUOTE(Bonytia @ 2012 10 30, 23:20)

Pas mani 8 keramikiniai. Super atroda.

http://www.hawksprai...mon_system.html
čia foto matos pirmam psl. dešinėje žandiklaulio pusėje - beligatūriai, kairėje - paprasti metaliniai
Tik man patiko kai reklamoj sako "damon system breketai už paprastų breketų kaina"
čia foto matos pirmam psl. dešinėje žandiklaulio pusėje - beligatūriai, kairėje - paprasti metaliniai

Tik man patiko kai reklamoj sako "damon system breketai už paprastų breketų kaina"

QUOTE(lassie172 @ 2012 10 31, 09:50)
http://www.hawksprai...mon_system.html

Patys breketai yr keliu dydziu da.