Sveikos mielosios,
visu pirma noriu pasakyti ,kad labai jumis zaviuosi ,kad turit tiek daug noro ir stiprybes maitinti savo vaikucius, kad randat tik teigiamu dalyku zindyme, gaila, bet as tu teigiamu dalyku matau labai mazai....

siuo metu maitinu savo dukryte, ji trecias mano vaikutis.Noras maitinti kuo ilgiau tikrai buvo, bet isgaravo, nzn gal as per silpna, gal neturiu kantrybes, bet mano rankos jau nusviro
Pirmas musu sunkumas buvo, kad matyt negerai duodavau maziukei kruti, tai apgrauze baisiai, kiekvienas maitinimas buvo baisiai skausmingas, bet nusprendziau pakenteti del savo mazyles geroves.Po dvieju sav su apgrauzimu susitvarkem ir lyg butu jau pats laikas dziaugtis zindymo procesu, apie kuri labai daznai kalbama BET, prasidejo kitos bedos- maziukei prasidejo pilvo skausmai, pucia pilvuka,visa rieciasi, neramiai miega , labai daznai verkia ir jau ketvirta diena kaip kakoja zaliai.
Kalbejau su pediatre, sake kad galiu valgyti VISKA, BET nevalgyti ...... ir prasidejo iiiilgas sarasas uzdraustu produktu kuriuos bent nevalgyti pora menesiu, po musu pokalbio supratau kad beveik nieko negaliu valgyti

nes vaisiu, darzoviu negalima, pieno produktus reikia riboti, valgyti tik troskintas arba virtas darzoves, bet is tu darzoviu kaip supratau galima tik bulves, morkas, na ir cukinija, gerti vandeni ir pankolio arbata.
Tai va, mamytes, mano valgiarastis - virta bulve ,morka, gabalelis cukinijos ir virta mesa ( nuo kurios man kieteja vidurius) , vanduo, pankolio arbata ( nuo kurios jau bloga darosi) ir sausainiai be jokiu priedu , na ir viskas

taip jau valgau 2 sav

pastoviai jauciuosi alkana,svaigsta galva ( nes dar besilaukdama turejau mazakraujyste) o vaikui kai skauda pilva taip ir skauda, kaip kakojo zaliai, taip ir kakoja
Pradejau gerti Bifolac probiotikus, vaikui nuo pilvuko putimo ir diegliu isbandyta n vaistuku, darom pilvuko mazasa, silta kompresiuka ant pilvuko, kojytes kilnojam, bet niekas nesikeicia

zinokit jau norisi tik rekti is beviltiskumo

Nnz, gal kazka ne taip darau, bet zindymas man laimes nesuteikia