QUOTE(JarasieneO @ 2013 07 19, 15:06)
Sveikos mielosios,
...maziukei prasidejo pilvo skausmai, pucia pilvuka,visa rieciasi, neramiai miega , labai daznai verkia ir jau ketvirta diena kaip kakoja zaliai.
mano valgiarastis - virta bulve ,morka, gabalelis cukinijos ir virta mesa ( nuo kurios man kieteja vidurius) , vanduo, pankolio arbata ( nuo kurios jau bloga darosi) ir sausainiai be jokiu priedu , na ir viskas
taip jau valgau 2 sav
pastoviai jauciuosi alkana,svaigsta galva ( nes dar besilaukdama turejau mazakraujyste) o vaikui kai skauda pilva taip ir skauda, kaip kakojo zaliai, taip ir kakoja
Nnz, gal kazka ne taip darau, bet zindymas man laimes nesuteikia
...maziukei prasidejo pilvo skausmai, pucia pilvuka,visa rieciasi, neramiai miega , labai daznai verkia ir jau ketvirta diena kaip kakoja zaliai.
mano valgiarastis - virta bulve ,morka, gabalelis cukinijos ir virta mesa ( nuo kurios man kieteja vidurius) , vanduo, pankolio arbata ( nuo kurios jau bloga darosi) ir sausainiai be jokiu priedu , na ir viskas

Nnz, gal kazka ne taip darau, bet zindymas man laimes nesuteikia

Sveika
oooo, matau, esam likimo draugės (apie mitybą aš čia

Apie vaikiuko tuštinimąsi- žalsvi viduriai gali būti ir šiaip. Nuo pilvuko dieglių neapdraustas niekas, skaičiau, kad taip būna, nepriklausomai nuo mamos mitybos, kol mažajam žmogui žarnynas pripranta prie veiklos, susinormalizuoja viskas. Aišku, reikia bandyti visokias priemones. Mums padėjo paprasčiausias Espumisanas, duodamas sąžiningai prieš kiekvieną maitinimą.
Pabaigai, ko gero, svarbiausias dalykas. Iš to, ką parašėte, akivaizdu, kad stresuojate. Suprantama, normalu, kai vaikelis vis verkia. Bet- kūdikis gerai jaučia savo mamą. Jei jūs nervinga, nevalgiusi, jaučiate silpnumą, jūsų mažiukė tai puikiai jaučia ir protestuoja irzlumu, verksmu. Tad jei nei jūs, nei jūsų vaikutis nesate kažkam alergiškos, patarčiau pirmiausia nusiraminti, pasistengti pailsėti, pavalgyti. Ir- nosį aukštyn