Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 09, 12:08)
Pasigirsiu bigsmile.gif Papilio žiedą leidžia. Sėdžiu išsišiepus iki ausų biggrin.gif

Kaip faina. 4u.gif Pavydžiu baltu pavydu smile.gif
Pasigirsiu ir aš. Mano 8 svogūnai žiedynus leidžia. Matomai jau pailsejo nuo rugsėjo mėn. Žiedai bus kažkur gruodį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 lapkričio 2012 - 14:58
Maniškiai visai nublūdo, miegot nesiruošia, gal sakau nešt truputį į balkoną? Įstiklintas nėra šalta, bet pajustų kad laikas liūliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2012 11 12, 21:50)
Maniškiai visai nublūdo, miegot nesiruošia, gal sakau nešt truputį į balkoną? Įstiklintas nėra šalta, bet pajustų kad laikas liūliuko g.gif

O mano paprasti kaimietukai miegojo nuo praeito rudens iki siol, jeigu nebuciau pradejus laistyt tai turbut ir tolliau sau snaustu. Nelabai juos moku augint, nezydejo per 5 m ne karto ir dabar tik lapus leidzia, ismest nesinori, nes palikimas, tai lauksiu, dabar nepersodinesiu tegu sau auga kaip nori iki pavasario.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 11 12, 16:43)
Kaip faina.  4u.gif Pavydžiu baltu pavydu smile.gif
Pasigirsiu ir aš. Mano 8 svogūnai žiedynus leidžia. Matomai jau pailsejo nuo rugsėjo mėn. Žiedai bus kažkur gruodį

bigsmile.gif 8, dabar ir aš užpavydėjau blush2.gif juodai lotuliukas.gif , bet geru pavydu.
QUOTE(Venta9 @ 2012 11 12, 22:56)
O mano paprasti kaimietukai miegojo nuo praeito rudens iki siol, jeigu nebuciau pradejus laistyt tai turbut ir tolliau sau snaustu. Nelabai juos moku augint, nezydejo per 5 m ne karto ir dabar tik lapus leidzia, ismest nesinori, nes palikimas, tai lauksiu, dabar nepersodinesiu tegu sau auga kaip nori iki pavasario.

Jie tikrai kantrūs, bet... turi būti poilsio periodas, o ne konclageris. Pasiskaitykit pirmą puslapį. Vis dėl to aš persodinčiau dabar į normalią žemę, nes ko gero ten jau jokių naudingų medžiagų nebelikę. Sėkmės auginant 4u.gif
Atsakyti
O aš išnešiau saviškius i balkoną, regu pagaliau supranta , kad laikas miegelio , o ne žaliuot kaip pasiutus, balkone šilta plius 10 g.gif
Atsakyti
Maniškiai mėnuo laiko, kaip ištremti į rūsį, tačiau žaliuoja ir nors tu ką biggrin.gif
gauna šiek tiek šviesos ir matyt, kad tremtis jiems nė motais smile.gif
Atsakyti
o geras, mane ir toliau trina smile.gif Turiu MontBlanc atliekamą - gal kas nori?
Atsakyti
Šiandien sūnus parvežė Exotic Nymph thumbup.gif - tikiuosi tokių žiedų ir sulauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 11 16, 19:09)
o geras, mane ir toliau trina smile.gif Turiu MontBlanc atliekamą - gal kas nori?

Kažin kodėl? Juk anksčiau už tai žinučių netrindavo, tai gal ir vaikučiais ( amarilių) negalima bus dalintis.

QUOTE(jediara @ 2012 11 16, 21:37)
Šiandien sūnus parvežė Exotic Nymph thumbup.gif - tikiuosi tokių žiedų ir sulauksiu  ax.gif

Ir aš lauksiu su Tavim kartu bigsmile.gif labai.

Žvaigždėta naktie, migdomi amariliai tamsoje, taip greičiau nugeltonins lapus mirksiukas.gif Pabandyk 4u.gif
Apelsina, matau, kad skaitai parodyk kas pražydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 16 lapkričio 2012 - 19:55
pranešu naujieną amarilių mylėtojoms, macuičiai užsivežė amarilių vieną tokį ir aš pirkau mokėjau 7 lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 11 16, 22:00)
pranešu naujieną amarilių mylėtojoms, macuičiai užsivežė amarilių vieną tokį ir aš pirkau mokėjau 7 lt.  biggrin.gif

Gražuolė Lady Jane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 16, 20:53)
Žvaigždėta naktie, migdomi amariliai tamsoje, taip greičiau nugeltonins lapus mirksiukas.gif Pabandyk 4u.gif
Apelsina, matau, kad skaitai parodyk kas pražydo.

As tai i dezes sudedu, arba laikrasciais uzkloju - amariliu miegui nebutina vesa, bet butina tamsa. Tad net jeigu jusu patalpoj vesu, bet sviesu, amariliai nemiegos. Uzdenkit kuo nors
Atsakyti