Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pavilonyte @ 2012 10 25, 20:47)
jaučiuos kalta prieš tave, bet stengsiuosi kaltę išpirkti  doh.gif

Sveika brangioji 4u.gif
Kas dabar g.gif kažką praleidau bigsmile.gif o, kad dingus buvai, tai tikrai pastebėjau.
Atsakyti
Suskaičiavau amarillių šeimyną. Nedaug migdomų-tik 7 schmoll.gif .Ir geros keturios desetkos vaikų doh.gif
Atsakyti
Sugalvojo žydėti biggrin.gif
Amarilis Amarilis2
Atsakyti
QUOTE(katukou32 @ 2012 10 28, 11:15)

Kokie gražuoliai thumbup.gif . Kai tik labiau atšals ir aš užsimanysiu ax.gif ...
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 10 27, 13:11)
Suskaičiavau amarillių šeimyną. Nedaug migdomų-tik 7 schmoll.gif .Ir geros keturios desetkos vaikų  doh.gif

Ar prisidaugino, ar augo mažyn kai kurie bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(katukou32 @ 2012 10 28, 11:15)

Labai gražūs thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 28, 12:17)

Ar prisidaugino, ar augo mažyn kai kurie bigsmile.gif ?

Gaila,bet vienas kitas,matomai,sumažejo.Dešimt gauta dovanų,aštuoni sejinukai,nemaži jau,bet kaip vienodi,bus mainams rolleyes.gif Kiti mano pagaileti nekilmingi balti dryžiukai. Bet mane džiugina visi pasirodę žiedai wub.gif Raudonas,ružavas,baltmargis dryžiukas ir aš rami rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 29 spalio 2012 - 23:40
O kokius sėjot? Maniškis sėtas Double Record galėtų jau šiemet ir žydėt, toks rubuilis. mažylių ant mano palangės ir gal kokia desėtka, o va rūsy doh.gif miškas lapotas žaliuoja. Dalis jau lapus pradeda džiovinti, ir vaikai įnešti į kambarį po kelis lapus nudžiovino, bet dabar adaptavosi ir leidžia naujus.
GIZZI5, sveikutė, kaip begyvenanti mirksiukas.gif kaip taviškis Papilio laikosi?
Ir dar, kur mano sąrašiuke Papilio su klaustuku, tai ten Exotic star pražydo.
Dar norėjau paklaust, mergaitės, kokio prieauglio turit po vasarėlės?
Atsakyti
pirkinukas iš RIMI smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katukou32 @ 2012 10 28, 12:15)

labai gražūs
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2012 11 01, 19:20)
pirkinukas iš RIMI smile.gif
user posted image

koks gražuolis
Atsakyti
Maniškių apie 10 jau snaudžiai ir apie 10 vaikų negaus miegoti.Keli mano sėjinukai ,tik nepamenu su kuo kryžminti.Jau praėjo keli metai.Pavadinimų nerašau,nes išsimėtė ir po to amariliai matomai supykę ant manęs kelis metus nežydėjo.Dabar laukiu žiedų iš naujo.
Atsakyti
Ermitaže mačiau yra pirkti Picotee po 24,90 dideli cibuliai. Yra ir pasodintų vazonėliuose Minerva po 17 lt. Ir Senukuose baltų mačiau yra, kainos nepamenu.
Maniškiai jau beveik visi miega, yra pora apsisalotinusių, na ir tegul, tokiu laiku ir žalios spalvos reikia. Vaikių tuntas ant palangės, keletas suaugusius vaizduoja- miega. Šiandien trys visiški tinginiai išėjo į konteinerį, be jokio gailesčio, nusibodo jie man, nenori augti ir nereikia. O Papilio žaliuoja ir vaikus augina nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 04, 19:45)
Ermitaže mačiau yra pirkti Picotee po 24,90 dideli cibuliai. Yra ir pasodintų vazonėliuose Minerva po 17 lt. Ir Senukuose baltų mačiau yra, kainos nepamenu.

Cia kokiame mieste? blush2.gif ax.gif
Atsakyti