Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(katukou32 @ 2012 11 04, 21:22)
Cia kokiame mieste?  blush2.gif  ax.gif

Kaune...
Atsakyti
Klaipėdos ermitaže taip pat mačiau
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 10 31, 20:27)
O kokius sėjot?

Gavau dovanų iš mileretos.Kruva vaikuciu is seklu Mamytė Charisma X Tėvelis Lady Jane Taip Jos laiškelyje parašyta.Pavasarį,matomai,reikes praretinti. Kol kas viename indelyje,2-3 cm skersmens
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 04, 20:45)
Ermitaže mačiau yra pirkti Picotee po 24,90 dideli cibuliai. Yra ir pasodintų vazonėliuose Minerva po 17 lt. Ir Senukuose baltų mačiau yra, kainos nepamenu.
Maniškiai jau beveik visi miega, yra pora apsisalotinusių, na ir tegul, tokiu laiku ir žalios spalvos reikia. Vaikių tuntas ant palangės, keletas  suaugusius vaizduoja- miega. Šiandien trys visiški tinginiai išėjo į konteinerį, be jokio gailesčio, nusibodo jie man, nenori augti ir nereikia. O Papilio žaliuoja ir vaikus augina nestuke.gif .

Sveikos. Na mūsų ,,kaime" dar amarilkom neprekiauja, gal ir gerai lotuliukas.gif Maniškis Apple Blosom tai mišką vaikų priaugino, svarbiausia, kad vaikai vaikuojasi, tai augimo iš jų nelauk. O, kad Papilio nestuke.gif tai čia jau gerai, šaunuolis cibulis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 11 05, 20:08)
Sveikos. Na mūsų ,,kaime" dar amarilkom neprekiauja, gal ir gerai  lotuliukas.gif Maniškis Apple Blosom tai mišką vaikų priaugino, svarbiausia, kad vaikai vaikuojasi, tai augimo iš jų nelauk. O, kad Papilio  nestuke.gif tai čia jau gerai, šaunuolis cibulis  mirksiukas.gif

Savo krašte amarilių irgi kol kas nepastebėjau prekyboje. Iš visų mano amarilių šiemet tik vienas vaikelis teužaugo ir kol kas nežinau koks amarilis apsivaikavo smile.gif Reiks pasižymėti mamytę, kad žinočiau koks vaikelis bus. Mano Papilio stovi kaip kareivis , žaliuoja, nei vaikų, nei žiedo kol kas smile.gif
Atsakyti
Pasigirsiu bigsmile.gif Papilio žiedą leidžia. Sėdžiu išsišiepus iki ausų biggrin.gif
Atsakyti
Mano didieji irgi nuėjo miegoti, lauksiu žiedukų, kaip išsimiegos ax.gif ,o mažiukai - vaikučiai klesti
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 09, 11:08)
Pasigirsiu bigsmile.gif Papilio žiedą leidžia. Sėdžiu išsišiepus iki ausų biggrin.gif

Lauksim 4u.gif . Jaučiu, visos lauksim bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 09, 11:28)
Mano didieji irgi nuėjo miegoti, lauksiu žiedukų, kaip išsimiegos ax.gif ,o mažiukai - vaikučiai klesti

O aš su savais vėluoju, dar su lapais, nors jau po truputį traukiasi. Tik svogūnus tikrai užauginau mažyn unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 lapkričio 2012 - 11:45
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 11 09, 12:08)

Wau bigsmile.gif Aš tiesiog laukime thumbup.gif Džiaugiuosi su tavim, oi laukiam laukiam...
Atsakyti

Kaip šaunu,jau tie jo žiedai,kokie man gražūs wub.gif
Atsakyti

Wouw bigsmile.gif laukiu ir aš su tavim bigsmile.gif
O pas mane pumpura stiebia kažkuris iš Kalvariju g-vės mirksiukas.gif Žiūrėsim ką nustvėriau biggrin.gif Pumpuras toks plonas ir ilgas thumbup.gif
Atsakyti
Oho kiek su manim nekantraujančių biggrin.gif
Ice, tai gal kas iš cibisterių, jei pumpuras plonas ir ilgas, pažiūrėsim, kas ten gero. Tie, iš Kalvarijos pas mane dar nieko nerodo.
Atsakyti