Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Lutpede @ 2012 10 05, 19:54)
mano meileniai.

Ale hippeastrum papilio tai nėra... nėra... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 05, 21:19)
Ačiū. Šitos gėlės mano mėgstamiausios

nualp galima...
Pas mane dabar paciam ikarsti valotes zydejimas (Aciu Gizzi) ir lenkiskas violetinis krinas skleidziasi (atrodo, kad jis, nebeatsimenu, ka pirkau smile.gif
Man tai migla ant akiu uzsitraukia, kai pamatau svogunus smile.gif Nebekontroliuoju saves. Praejusia savaites uz 10 Lt velyvi pirkau. Vyras tik pirsta pasiukiojo prie smilkinio..
Atsakyti
kodėl toks brangu vėlyvis, aš baltą pilnavidurį nusipirkau už 5lt o mėlyną su baltais pakraščiukais už 3 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 06, 15:40)
kodėl toks brangu vėlyvis, aš baltą pilnavidurį nusipirkau už 5lt o mėlyną su baltais pakraščiukais už 3 lt  biggrin.gif

nezinau, ten senukuose kazkoks karaliskas tipo - nu negaliu, akyse aptemo, ir paemiau biggrin.gif jezus marija, kaip noriu melyno...
Atsakyti
o tai gal bent jau pilnaviduris? biggrin.gif gal nuotraukytę kokią to stebuklo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 06 spalio 2012 - 16:38
QUOTE(Steputė @ 2012 10 06, 11:40)
Ale hippeastrum papilio tai nėra... nėra...  irnesakyk.gif

BUS. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 05, 21:54)
mano meileniai. Tiesa ne visų nuotraukos yra
http://foto.rojausso...kcijos/60straks

Nuostabi kolekcija ir foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 06, 22:30)
Nuostabi kolekcija ir foto thumbup.gif

ačiū smile.gif
žadėti žiedai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 08, 18:02)
žadėti žiedai:

Kokie gražūs... Anksti džiugina smile.gif . Jau kai už lango bjursta oras, tai ir ne per anksti thumbup.gif .
Man rods, antrąjį turiu, jei atmintis neapgauna g.gif (čia su savim kalbuosi biggrin.gif ). O gal seniau turėjau g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 08, 20:10)
.Jau kai už lango bjursta oras, tai ir ne per anksti 

na taip gal ir per anksti, bet yra kaip yra. Tik ką radau dar du su besikalančiais žiedynais. Gal jie jau pailsėjo, nes nelieju nuo rugsejo pradžios, o ir rugpjūtį tik retsyliais paliedavau
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 06, 16:38)
BUS.

O tai iš kur čia toks užtikrintumas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 08, 18:02)
ačiū  smile.gif
žadėti žiedai:

Pagal Pempę, tai čia - visi skirtingi. O kaip iš tikrųjų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2012 10 08, 21:04)
Pagal Pempę, tai čia - visi skirtingi. O kaip iš tikrųjų?  doh.gif

A, ne taip gal parašiau ax.gif . Pirma ir antra nuotraukos, man atrodo , Elvas ( taip supratau iš ankstesnio Lutpedes parašymo), o trečioji nuotrauka, bet antra veislė - Nymph- matytas vaizdelis kažkada ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti