Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Steputė @ 2012 10 08, 22:04)
O tai iš kur čia toks užtikrintumas?  g.gif
Papildyta:

Pagal Pempę, tai čia - visi skirtingi. O kaip iš tikrųjų?  doh.gif

turiu aš tų Papiliukių, bet jau 2 metai žiedų nerodo. Atrodo auginu kaip rekomendavot.
Nuotraukoje Elvas ir Nymph
Atsakyti
Eaa, tik tiek... Tos didžiosios raidės, tas liežuvis... Maniau minimum žiedkotis lenda.
Negali, tamsta, pagal mano rekomendacijas auginti, nes aš apie papilio ramybės periodą tada tai gi nė mur mur. Informacija mokama. didis.gif O be tinkamo ramybės periodo - žiedų iš papilio sunku tikėtis.irnesakyk.gif
Na, ką aš galiu pasakyti - ne kiekvienai pempei papilio pražydinti.
P.S. Greitu laiku nelaukite atnaujinto sąrašėlio - GIZZZI pas man runkelius kasa, tai aš turiu truputį laiko forume parašinėti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2012 10 09, 19:51)
Na, ką aš galiu pasakyti - ne kiekvienai pempei papilio pražydinti.

Niu gal kaip nors ir pas mane šventė bus. Žinau, kad ramybės periodas jų priešingai nei meileniams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 spalio 2012 - 19:08
QUOTE(Steputė @ 2012 10 09, 20:51)
P.S. Greitu laiku nelaukite atnaujinto sąrašėlio -  pas man runkelius kasa, tai aš turiu truputį laiko forume parašinėti. hihihi.gif

bigsmile.gif nail.gif aha su šiūpėliu hihihi.gif , pas tau lotuliukas.gif kitą savaitę tave į talką kviesiu, negalvok, kad tik tu runkelius augini. Ačiū, kad nepamiršti manęs.
O dėl sąrašo, na tai kad nesulaukiu taviškio sąrašėlio ką pati augini, kad turi Papilio tai įtariu, juk tokia amarilių žinovė kaip tu, turėtum ką nors auginti, bet ko tai tyli, nesakai. Sakyk, bigsmile.gif gal iš pavydo sprogsiu nuo tavo kolekcijos. O jei neturi, tai ko sėdi šitoj temoj? Nelogiška g.gif visgi turi.

Atsakyti
Uzkniso mazejantys svogunai doh.gif Kokiais stimuliantais/anabolikais jus saviskius girdot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 10 09, 21:55)
Uzkniso mazejantys svogunai doh.gif Kokiais stimuliantais/anabolikais jus saviskius girdot g.gif

Kazkada viena rimta meilenių augintoja sakė, kad jie turi savybę po kai kurio laiko sumažėti ir vėl iš naujo pradėti augti. Pagal ją reikia auginti iš vaikų, kurie po 3 ar 4 metų sužydi ir žydi kelis metus iš eilės. Tokius susmulkėjusius svogūnis ji paprasčiausia sunaikindavo.
Žinoma mūsų atveju tas netinka, nes prarastume kolencinius svogūnus. Belieka apsišarvuoti kantrybe ir juos auginti iš naujo.
Gal Steputė ką pakomentuos?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 05, 17:48)
Mergaitės, per kiek laiko sugebate išauginti vaikiuką iki žiedo? Teoriškai kaip ir žinau, bet įdomu, kaip praktiškai.
Man kažkaip dažniau sekasi auginti atvirkščiai - didelis svogūnas po truputį mažėja, mažėja blush2.gif

QUOTE(Ice tea @ 2012 10 09, 20:55)

Va va, aš irgi apie tą patį drinks_cheers.gif .
Ir kad auginti iš naujo girdėjau, bet kad ne visi ir vaikais džiugina. Bent jau mane doh.gif . Ko norėti, pempė doh.gif [čia mirksiukas.gif Steputei biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 09, 21:39)
Gal Steputė ką pakomentuos?

Nekomentuosiu. schmoll.gif Aš čia tik sėdžiu temoje išsiplerzojusi kaip kokia rupūžė, kol GZZZZI pas man laukuose darbuojasi. Bet ir darbšti, jau antrą šiūpelį sulaužė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2012 10 10, 00:20)
  Aš čia tik sėdžiu temoje išsiplerzojusi kaip kokia rupūžė

Įsižeidei? Nepyk 4u.gif aš taip nerašiau.
P.s. pas mane du susitraukę svogūnai, abu iš kolibrių, bet ko iš jų norėt- porą kartų pažydi ir viskas, vienas toks sūtrauka jau antrus metus sėdi su dviem lapais ir nei pirmyn, nei atgal.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 10 10, 08:17)
Įsižeidei? Nepyk 4u.gif aš taip nerašiau.
P.s. pas mane du susitraukę svogūnai, abu iš kolibrių, bet ko iš jų norėt- porą kartų pažydi ir viskas, vienas toks sūtrauka jau antrus metus sėdi su dviem lapais ir nei pirmyn, nei atgal.

kai buvo sveiki, karts nuo karto augimo hormonais paserdavau - yra visokiu Senukuose. Bet kadangi dabar visi serga, tai ką gali žinot, ar ne nuo to biggrin.gif
Atsakyti
O kokiomis trąšomis trešiat?? Nes aš naudojau lietuviškas, kur ant dėžutės amarilis pavaizduotas. Jos man nepasiteisino schmoll.gif
Reiks svogūninėm gėlėm spec. kažkokių ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 10 10, 22:54)
O kokiomis trąšomis trešiat?? Nes aš naudojau lietuviškas, kur ant dėžutės amarilis pavaizduotas. Jos man nepasiteisino schmoll.gif
Reiks svogūninėm gėlėm spec. kažkokių ieškoti ax.gif

Tręšiu va šitom http://pigu.lt/namu_...eliu?id=3216512
pakaitom su savos gamybos dilgėlių raugu. Smarvė doh.gif bet augalms tikrai patinka, tik jomis baigiu tręšti apie liepos mėnesį.
Atsakyti