Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 10 11, 10:56)

Ar čia internetinė parduotuvė? Ir kaip pačiai patiko tos trąšos ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 11, 18:33)
Ar čia internetinė parduotuvė? Ir kaip pačiai patiko tos trąšos ar ne?

Aš naudoju tokias trąšas ir niekur kitur neradau, kad būtų būtent jos parodytos, tai ir įkėliau nuotrauką, o pirkau berods Senukuose. Mano cibuliams jos patiko, svarbiausia, kad tinka ir lauko gėlėms ,ir kambarinėms, nemėgstu apsikrauti trąšų buteliukais ir dėžutėmis. O kadangi pas mane visos, išskyrus orchidėjas, gėlės su cibuliais tai pats tas. Bet kaip ir minėjau naudojau kartu ir dilgėlių bombą.
Atsakyti
Ir aš tomis tręšiu.
Atsakyti
Sveikos, gražuolių augintojos 4u.gif
Seniai, labai seniai lankiausi šioje temoje ax.gif Buvo skaudu, kad pas mane ant palangių nežydi nei vienas gražuolis. Visą mano kolekciją pražudė virusas verysad.gif Tikiuosi, kad pas jus šis virusas neateis. Mano mylimiaus:

*Blossom Peacock (9 žiedai):

user posted image

*Samba:

user posted image

*Charisma:

user posted image

*Red Nymph:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 13, 13:48)
Sveikos, gražuolių augintojos 4u.gif
Seniai, labai seniai lankiausi šioje temoje ax.gif Buvo skaudu, kad pas mane ant palangių nežydi nei vienas gražuolis. Visą mano kolekciją pražudė virusas verysad.gif  Tikiuosi, kad pas jus šis virusas neateis. Mano mylimiaus:

Nuostabūs drinks_cheers.gif . O ir jų nebėra, čia tik prisiminimai unsure.gif ? Koks virusas blush2.gif ?
Atsakyti
tikrai kas per virusas, kad mes apsisaugotume
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 13, 15:00)
*O ir jų nebėra, čia tik prisiminimai unsure.gif ?
**Koks virusas blush2.gif ?

*taip, tik nuotraukos liko. O turėjau daug svogūnų. Gal 100, o gal 200 su vaikais. Rūšių apie 30.
**mozaikinis virusas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 10 13, 15:08)
kad mes apsisaugotume

jis neišgydomas.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 13, 14:10)
*taip, tik nuotraukos liko. O turėjau daug svogūnų. Gal 100, o gal 200 su vaikais. Rūšių apie 30.
**mozaikinis virusas verysad.gif
Papildyta:

jis neišgydomas.

Žiauru, virš žiaurumo frusty.gif. O kaip jį pasigavote ir kaip pasireiškė?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 13, 16:08)
O kaip jį pasigavote ir kaip pasireiškė?

įtariu, kad su užsieniečiais. Vasaros pabaigoje ant lapų atsirado keistos dėmės (yra foto amarilių albume, Lutpede įdėjusi prie ligų), kurių anksčiau nebuvo. Bandžiau kovoti, netikėjau, kad jau viskas, tačiau ...................... žiedų neturiu nei vieno ir nepirksiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 10 13, 16:08)
tikrai kas per virusas, kad mes apsisaugotume

user posted image
foto autorius Lutpede
Užuojauta, Diasaja. console.gif
Gaila, pas mane nieko įdomaus neliko - pasidalinčiau, padovanočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 13 spalio 2012 - 15:43
Aš pernai 10 svogūnų sunaikinau. Šiais metais tokių lapų nepastebėjau. Gal, kad vasara nebuvo tokia drėgna ir virusas neplito. Bet kas čia žino kas ateityje bus
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2012 10 13, 16:40)

pasidalinčiau, padovanočiau.

Ačiū už gerumą 4u.gif tačiau nenoriu, o jeigu vėl verysad.gif
Atsakyti