Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Merginos yspudingos kolekcijos pas jus bigsmile.gif kaip numanau visus metus dziaugiates nuostabiais ziedais...
Atsakyti
Steputė, vis nerimsta del tikruju meileniu augintoju sarasiuko, matyt net naktim nemiega hihihi.gif Bet saunuole 4u.gif Seniai reikejo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 03, 19:38)
palangę papuošė dar vienas gražuoliukas biggrin.gif

pirkau kaip Sweet Pink, bet niekur nerandu pasitikrinti, ar čia pražydo tai, kas parašyta rolleyes.gif gal kas gali pagelbėti blush2.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 03, 21:24)
vera vera, pas mane toks pažymėtas kaip nežiniukas. Nors panašus į Apple Blosom, bet ne jis.

o žiedas kokio skersmens? Kažkada mačiau panašų parduodama kaip "Amoretta"
Atsakyti
Tikrai, kai kurios augintojos šioje temoje jau nerašo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2013 01 05, 22:40)
Na va, atnaujinau sąrašėlį. Labai gaila, bet jis sutrumpėjo. Turėjau pašalinti retai temoje besilankančią verslynykę, kuri be kitą ko, geriausius savo meilenius sušėrė kurkliamas ir grambuoliams. Tokia neatsakinga forumietė negali būti įrašyta elitinių meilenių augintojų sąraše.  bigsmile.gif

Prašau įrašyti Sweet Nymph.

QUOTE(Rasab @ 2013 01 05, 23:34)

Dabar nepamenu tikslaus skersmens, apie 20 cm. Maniškis tikrai ne Amoreta.
Atsakyti
Laba diena. Vis ziurineju ir rodau mamai Jusu auginamus grozius,Kaip tik pamaciau ir Jusu padaryta auginamu amariliu saraseli.Ar galima butu tarkim uzsisakyti nusipirkti vaikiuku?
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2013 01 05, 21:34)

dėkui labai už pagalbą 4u.gif
atidžiai abu palyginau ir atitikimas labai didelis bigsmile.gif
savaime aišku, šio vardo jam nepriskirsiu, tačiau užraše pasižymėsiu, jog panašus į Amorettą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš net nebežinau džiaugtis ar ne g.gif , pirkau ir SWEET PINK, o pražydo baltas pilnaviduris ARCTIC WHITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2013 01 07, 08:54)
Sveikos, o aš net nebežinau džiaugtis ar ne  g.gif , pirkau ir SWEET PINK, o pražydo baltas pilnaviduris ARCTIC WHITE 4u.gif

Tai juk dar gražiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2013 01 07, 06:54)
Sveikos, o aš net nebežinau džiaugtis ar ne  g.gif , pirkau ir SWEET PINK, o pražydo baltas pilnaviduris ARCTIC WHITE 4u.gif

aišku, kad džiaugtis 4u.gif nebent tokį jau turėjot rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2013 01 07, 07:54)
pražydo baltas pilnaviduris ARCTIC WHITE 4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Bet ar tikrai jis? Kokio dydžio žiedai ir kur foto ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2013 01 07, 06:54)

Džiaugtis, džiaugtis biggrin.gif Jau vien tai, kad žydi smagu bigsmile.gif Tie amariliai kaip loterija, net nežinai, ką nusiperki biggrin.gif Aš taippat pirkau Sweet pink, jau greitai skleisis, matysiu, kokį siurprizą pateiks, nors panašu, kad bus kažkas su rožine spalva susiję, nes jau dabar pumpurai truputį rožiniai smile.gif Taip norėtųsi nuotraukytę pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 07 sausio 2013 - 19:51