Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Linetax @ 2013 01 13, 17:31)
Vera.vera, lauksiu pasirodant, palyginsim  mirksiukas.gif

būtinai mirksiukas.gif tik, kad mano fotoaparatas jau atgyvena, tai labai reikia pasistengti, kad bent kiek grožio matytųsi doh.gif
Atsakyti
Mano pora žiedelių 4u.gif . Pirkti šiemet, nenaminis žydėjimas.
Magick green
user posted image
Rilona
user posted image
Pirmasis man atitinka, o antrasis iš pradžių pasirodė, kad visai ne tas, tokie maži žiedeliai, lyg neprasiskleidę, bet ir nesiruošiantys prasiskleisti, bet paskui pastebėjau tą padžiūvimą po žiedu. Gal dėlto žiedeliai neišsiskleidžia g.gif . Gal galėtumėte savo pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lutpede,2013 01 13, 15:59]
parodau dar porelę

thumbup.gif Džiuginkit ir toliau nuostabiais žiedais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 01 13, 17:34)
Į tokią gausybę žiedų,į tokį grožį žiūrint ,lengviau pavasario sulauksim  wub.gif  rolleyes.gif

Pritariu smile.gif
Papildyta:
[quote=pempė12,2013 01 13, 18:23]

Grožiai thumbup.gif

Stebinat merginos, tokie pasakiški žiedai. bigsmile.gif
Laukiu, vis laukiu ir lauksiu kada manieji naminukai "kilmingieji" pasirodys rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, dėjau nuotraukas, o nepažiūrėjau, kaip įsidėjo doh.gif . Taigi
padžiūvusi Rilona (ar Rilona?)
user posted image

Na, nesupratau, ką tik nuotraukos nebuvo, kai naujai įdėjau, ir senoji atsirado g.gif . Gal man vaidenasi unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 sausio 2013 - 20:51
Nagi nagi - Jūsų Rilona man neatrodo kaip du vandens lašai panaši į mano "Naujoką iš Amsterdamo" labiau patyrusių narių identifikuotą kaip Rilona. Įmetu saviškio pirmųjų žiedų nuotrauką (paveiksluota su blykste)
user posted image
o štai taip žydi trečias žiedstiebis >
user posted image
Ar iš tikrųjų tai vis ta pati Rilona? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 13 sausio 2013 - 21:28
Pempe, koks gražus Magic green wub.gif užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
Naujų gražuoliukų pridėjusios wub.gif Magic green thumbup.gif Rilona nuostabi wub.gif
Atsakyti
Reikia beveik ūžaugusius sejinukus persodinti, praretinti. Ar jau galiu dabar patenkinti žaidimo su žemem poreikį biggrin.gif Žadu tik-porą-tris išimti iš dežutes nuo vaisių,kitus palikti dar lopselyje Pilnai augantys -žaliuojantys šiuo metu. Ar dedat kokias granules į žemę? Nesu nei perlito,nei vermikulito čiupinejus,o gautų dovanų sėjinukų dežuteje baltuoja kažkas.
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2013 01 13, 21:26)
Nagi nagi - Jūsų Rilona man neatrodo kaip du vandens lašai panaši į mano "Naujoką iš Amsterdamo" labiau patyrusių narių identifikuotą kaip Rilona. Įmetu saviškio pirmųjų žiedų nuotrauką (paveiksluota su blykste)
[im
Ar iš tikrųjų tai vis ta pati Rilona?  g.gif

Va čia tai suprantu, kad Rilona thumbup.gif . Gražuolė thumbup.gif .
Nors maniškės atspalvis, sakyčiau, l. panašus, tik tie dryžiukai, dėmelės, neišsiskleidimas doh.gif . Ar čia taip labai pasiligojus gėlytė, o gal tik fizinis padžiūvimas g.gif ?.. Gal kitą sykį pasitaisys ax.gif ... Jei sulauks to kito...
Papildyta:

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 14, 13:20)
Pempe, koks gražus Magic green wub.gif užpavydėjau blush2.gif

QUOTE(Linetax @ 2013 01 14, 17:13)
Magic green  thumbup.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif . Tik du žiedai(nėra didelis svogūnas), bet man jie labai mieli wub.gif
Atsakyti
Čia turėtų būti Siuzan.Siunčiausi iš Lenkų.Ar gali taip skirtis pirmasis žydėjimas.
user posted image
user posted image O čia Rilona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 14 sausio 2013 - 18:47
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 14, 18:46)
Čia turėtų būti Siuzan.Siunčiausi iš Lenkų.Ar gali taip skirtis pirmasis žydėjimas.
[url O čia Rilona.

Gražuolės thumbup.gif
Gal Susan, tik stipriai šviesenė dėl šviesos trūkumo, kaip merginos sakė g.gif . Įdomu, kokia maniškė bus, dar tik veržiasi žiedukas iš svogūno nelaisvės.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Red Pearl tikrovėje ryškai bordinė. Neišeina man išgauti tikros spalvos
va čia panašesnė: http://s58.radikal.r...1f707174f90.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 14 sausio 2013 - 19:11