Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 01 13, 20:45)

Grožiai  thumbup.gif

Stebinat merginos, tokie  pasakiški žiedai.  bigsmile.gif
Laukiu, vis laukiu ir lauksiu kada manieji naminukai "kilmingieji" pasirodys  rolleyes.gif

aciuks.gif

Aš irgi taip laukiu kitų pražįstant ax.gif ... Kai matai kylantį žiedstiebį, tas laukimas toks saldus... O čia dar žinai, kad visos panašiai kvanktelėjusios bigsmile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 sausio 2013 - 19:11
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 14, 20:09)
Kai matai kylantį žiedstiebį, tas laukimas  toks saldus... O čia dar žinai, kad visos panašiai kvanktelėjusios bigsmile.gif ...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 14, 21:01)
Gražuolės thumbup.gif
Gal Susan, tik stipriai šviesenė dėl šviesos trūkumo, kaip merginos sakė g.gif . Įdomu, kokia maniškė bus, dar tik veržiasi žiedukas iš svogūno nelaisvės.

Jei kas liečia kokia ji yra nuotraukoje ir tikrovėje, tai labai panaši.Man labai primena Aplle Bolsom
Atsakyti
kiek naujų grožybių per vieną dieną atsirado bigsmile.gif
pempe12 Magick green tiesiog nuostabus wub.gif o Rilona gal sutvirtės ir kitais metais pražys parodydama visą savo grožį, kaip pas Apelsiną mirksiukas.gif
MamaDanute lenkai vietoj Susan įdėjo kitą svogūną, matyt norėjo padaryti staigmeną mirksiukas.gif kad ir ne tas, bet vistiek gražus thumbup.gif
Lutpede grožius sudėtingą būtų aplenkti wub.gif wub.gif

kaip miela po dienos darbų paganyti akis blush2.gif kad ir ne ant savos palangės,bet džiugina wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Pirma Sweet Nymph žydi dviem žiedtiebiais, antr ir trečia Exotic Nymph, kurios žydėjimu nusivyliau, tikėjausi kažko tokio, o pražydo labai šiaip sau. O dar ir išmanusis su spalvų perteikimu doh.gif Exotica vos vos lašišinė, labai laukiu antro žiedstiebio, gal bus tikresnė spalva
Pempe, tai sakai kvanktelėjusios g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 14, 22:31)

gražu 4u.gif
Tai perfotografuok su fotoaparatu, o dėl tų spalvų, tai tik riausia dėl tų tamsių dienų.
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2013 01 14, 21:31]

Man tai labai gražu. Yra ko pavydėti mirksiukas.gif

Papildyta:
[quote=Lutpede,2013 01 14, 19:03]

Read pearl nereali spalva rolleyes.gif O antroji tokia prabangi rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Apelsina,2013 01 13, 21:26]

Nesvarbu kuo ji vardu, svarbiausia grožis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 14, 22:28)
kiek naujų grožybių per vieną dieną atsirado bigsmile.gif
pempe12 Magick green tiesiog nuostabus wub.gif o Rilona gal sutvirtės ir kitais metais pražys parodydama visą savo grožį, kaip pas Apelsiną mirksiukas.gif
MamaDanute lenkai vietoj Susan įdėjo kitą svogūną, matyt norėjo padaryti staigmeną mirksiukas.gif kad ir ne tas, bet vistiek gražus thumbup.gif
Lutpede grožius sudėtingą būtų aplenkti wub.gif  wub.gif

kaip miela po dienos darbų paganyti akis blush2.gif kad ir ne ant savos palangės,bet džiugina wub.gif
Tai va gaila ,kad ne tas ko norėjau.
Dabar ką tik apžiūrėjus savus , namuose besiilsinčius štai ką radau.Skaitosi ilsisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik gaila,kad bevardis.Na tai bus ko gero Herkuslis.Matysim.Dabar dar pabalęs pumpuras, nes tamsiojoj tupėjo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 14, 19:03)
user posted image

Nuostabi spalva!!!

Visos visu gelytes labai grazios. Nezinau kodel, bet mane traukia prie ryskiu spalvu gelyciu. Nors akiai malonios visos gelytes, bele tik jos zydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 14, 23:17)

ar tas indas turi skyles dugne? Pagal mane per aukšti borteliai palikti.
Nulaupykit tuos lukštus, nes po jais velnias žino kas dedasi
Atsakyti
user posted image
Labas vakaras,giriuosi ir aš savo laukimu,bet tuo pačiu ir patarimo prašau,kadangi keletas sukrovė žiedus,bet ir apsivaikavo nestuke.gif ,tai norėjau paklausi,gal reikia kuom pamaitinti,nes bijau,kad svogūnėlis po žydėjimo gali labai sunykti.Ką mano merginos,turinčios patirties tokiuose reikaluose?Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 01 14, 23:38)

Oho kaip gražu!
Jei dabar pradėsi tręšti, tai gali sparčiai augti lapai ir žydėjimas sustos. Jei labai nekantrauji, tai bent palauk kos susidarys žiedų butonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 14 sausio 2013 - 22:44