Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Pas mane irgi tokių žaliuojančių yra. Jų neliejų jau antras mėnuo. Na ir tegul sau būna. Kada norės, tada eis miegoti
Atsakyti
Mano pirkti sausį.Jau ima po truputį gelsti.Tačiau dar stovi užstiklintame balkone.Nelieju.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 15, 08:11)
Panašu, kad vieną savo miniuką identifikavau
http://www.royalcolo...e...&path=items
Ice tea kaip tau atrodo?
user posted image

Ir aš tokį "naujoką" turiu. Tai gerai - dabar iš nežiniuko kategorijos pataps vardiniu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 10 22, 20:41)
Ir aš tokį "naujoką" turiu. Tai gerai - dabar iš nežiniuko kategorijos pataps vardiniu  assa.gif

jei perskaitei prieš tai žinutes, tai merginos paneigė mano atpažinimą. Nors aš lauksiu kito žydėjimo įsitikinti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 22, 19:51)
jei perskaitei prieš tai žinutes, tai merginos paneigė mano atpažinimą.  Nors aš lauksiu kito žydėjimo įsitikinti

Aga, paskaiciau. Po to kai apsidziaugusi parasiau savo zinute. Bet gal ir mini queen buna ivairiu porusiu, pvz > http://flowermania.r...atid,18/id,834/
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 10 22, 21:20)
Aga, paskaiciau. Po to kai apsidziaugusi parasiau savo zinute. Bet gal ir mini queen buna ivairiu porusiu, pvz > http://flowermania.r...atid,18/id,834/

Tai kad ir nurodytoj nuorodoj mažoji karalienė turi raudonus dryžiukus mirksiukas.gif Tiesa, ne ant kiekvieno žiedlapio, bet ant dviejų tikrai matosi.
Man pačiai smalsu kas per nežiniukai- nes ir pati tokį gavau wub.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Vakar iš Lenkijos parsivežiau du cibulius bigsmile.gif Exotic Nymph ir Sweet Nymph yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif laimės tiek, lyg jau ir sužydėję teisingai būtų.
Labai lauksiu žiedų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 10 25, 08:07)
Vakar iš Lenkijos parsivežiau du cibulius bigsmile.gif  Exotic Nymph ir Sweet Nymph  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif laimės tiek, lyg jau ir sužydėję teisingai būtų.

Sveikinu! Pasisekė tau.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 10 25, 09:07)
Vakar iš Lenkijos parsivežiau du cibulius bigsmile.gif  Exotic Nymph ir Sweet Nymph  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif laimės tiek, lyg jau ir sužydėję teisingai būtų.

Džiugu thumbup.gif Kad tik pražydėtų tokiais žiedais, kokių lauki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 10 25, 09:36)
Sveikinu! Pasisekė tau.

Bet rezervuotas vaikiukas, kur pas pačią užsiprašiau tegul kol kas būna mano vardu blush2.gif maža ką, su tais priešlaikiniais džiaugsmais kartais būna didelis šnipštas.
Jediara, ačiū už gerus žodžius 4u.gif ir aš labai tikiuosi, pardavėjas dievagojosi ką tik dėžutę pralukštenęs, tai sako tikrai tikrai bus tokie kaip užrašyta. Na pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 10 25, 07:07)

sveikinu 4u.gif
gal galit tiksliau ax.gif kokiam mieste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 25 spalio 2012 - 08:47
Sveikos, mergaitės, pasiilgau jūsų pašnekesių, seniai bebuvau užsukus.
GIZZI5, jaučiuos kalta prieš tave, bet stengsiuosi kaltę išpirkti doh.gif Bet tu vis nenurimsti, vėl cibulių užsipirkai ax.gif Sweet Nymph tai gražuolė, linkiu, kad tokia ir būtų.
Mano cibuliai jau kokia savaitė kaip rūsy (suaugėliai), vienas tik lapus nudžiovino, o kiti žaliuoja, matyt oras toks drėgnas, kad ir nelaistomi drėgmės pakankamai gauna, bet nieko, nudžiovins, nekur dėsis. Per vasarą keli apsivaikavo, bet nedaugelis, vaikai vaikų prisidirbo, o nei vienas dičkis neišstenėjo, nors trąšų tikrai gaudavo, palepindavau.
Atsakyti