Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Rabambule @ 2013 10 29, 00:19)
Del robotu wub.gif  dilema siuo metu buvo centrinis dulkiu siurblys - nugalejo robotai, tikiuosi pades kazkiek. Bet man vistiek vos blizgancios baltos medines grindys, fainiau uz papilkavusi laminata..jau tada geriau gintaro spalvos grindys, kurios irgi labai graziai ziurisi biggrin.gif

Aš matyt irgi niekad nesirinkčiau laminato... Jei reiktú rinktis ekonominį variantá - būtú pušiniú lentú grindys. Vienodai man tie tarpeliai susidarantys, ir kad medis minkštas, bet man žymiai mieliau apsidėvėjęs medis, nei tobulas laminatas..
Na robotukas visai neblogas sprendimas kasdieninei grindú priežiūrai. Visai gelbės manau.
Atsakyti
Pupeliuk, jei ne paslaptis, kur uzsakinejote duris ir kiek mazdaug kainuoja tokios kaip jusu?
Atsakyti
O tas baltas duris iš kur perkat? ir kiek maždaug mokat? ieškom ieškom, bet arba pigios labai baltarusiškos, arba jau itin brangias randam doh.gif
O dėl grindų - juk glaima dėti ir trisluoksnes arba dvisluoksnes parketlentes, nebūtinai lentos arba laminatas.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 10:04)
O tas baltas duris iš kur perkat? ir kiek maždaug mokat? ieškom ieškom, bet arba pigios labai baltarusiškos, arba jau itin brangias randam  doh.gif
O dėl grindų - juk glaima dėti ir trisluoksnes arba dvisluoksnes parketlentes, nebūtinai lentos arba laminatas.

geriau geras laminatas nei parketlentė, nes parketlentė yra minkšta ir greičiau pažeidžiama, o kaina didelė. Taigi grindlentės arba geras laminatas geriausias pasirinkimas, mano nuomone, būtų.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 29, 00:28)
Man va tas ekolaminatas įdomus pasirodė.. Kaži kaip jis dėvisi? Jei parduotuvėje dėti tokias grindis? Gal kuri turite tokį namie? Aišku, labiausiai norėtųsi medinių grindų, tačiau per brangu.. Renkuosi tarp PVC iš Linėjos ir va dar šis laminatas užkabino…Būsiu dėkinga už asmeninius pastebėjimus 4u.gif

dėvisi tai jis tikrai labai labai gerai. Kaip jau kitur rašiau, eko laminato paviršius yra akrilas su natūraliu mineralu korundu, o paprastas laminatas yra melamino paviršiumi, tad net jeigu ta pati atsparumo klasė, dėl skirtingų techninių savybių eko laminatas gerokai patvaresnis. Wellness kolekcija turi spec. drėgmės izoliaciją, o per patį paviršių išvis vanduo neprasisunkia, todėl nebent galėtų per siūles vandens prabėgti, bet užraktai yra labai tvirti, geri sujungimai labai, beveik net nesimato ant kai kurių dekorų, tai va, jeigu netyčia ilgai stovintis vanduo prabėgtų per siūles, tai ta drėgmės izoliacija jį sugertų ir laikui bėgant vanduo išgaruotų. Savaitgalį mano mažiukas pripylė vandens ant grindų, dalį išvaliau, o kitur nepastebėjau, kad pribėgę ir pamačiau tik vėlai vakare, kai ėjome miegoti, ir ką - vanduo stovėjo niekur nei lašo neprasisunkęs, išvaliau ir viskas, o balutė buvo nemaža. Šio laminato paviršiaus "poros" užvertos, todėl vanduo ir nepersisunkia, o dėl naudojamų natūralių medžiagų jis natūraliai pats yra šiltesnis.
Atsakyti
Skandinavisko interjero pagrindinis bruozas yra tas, kad naudojamos naturalios medziagos, daug medzio, pasiskaitykit pirma puslapi, ten labai tiksliai parasyta;)
As tik uz naturalias grindis, kad ir siauresnes , paprastesnio medzio. Bet naturalias. Joks laminatas, parklentes nepakeist mediniu grindu jausmo/vaizdo. Imitacija ir bus visada imitacija 4u.gif medzio centre galima nusipirkt grindiniu lentu uz 40lt/kv baltos sienos, ir medines grindis yra kaip paveikslo pagrindas skandinaviskam interjerui, cia mano nuomone, nieko asmenisko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 10 29, 09:27)
Aš matyt irgi niekad nesirinkčiau laminato... Jei reiktú rinktis ekonominį variantá - būtú pušiniú lentú grindys. Vienodai man tie tarpeliai susidarantys, ir kad medis minkštas, bet man žymiai mieliau apsidėvėjęs medis, nei tobulas laminatas..

Pas mus toks ekonominis variantas - siauros, pušinės ir eglinės antrarūšės medienos grindys. Beicuotos (balintos) ir alyvuotos. Tik įsikrausčius buvo gražu, šviesu:
user posted image
Laikui praėjus smile.gif , išsimurzino, nusitrynė alyva. Nors kai kas sako, ka dabar net gražiau (neatspini nuotrauka realybės, dar ir pačios lentos geltonesnės kažkiek tapo). Kai remontuosim, tada atnaujinsim ir grindis. user posted image
Atsakyti
Sat, labai grazios grindys! Nu nzn, gal keistai nuskambes, bet man tie netobulumsi, tie su laiku ateje pasidevejimai, medzio rieves ir pan, nu taaaip grazu!! Taip skandinaviska, paprasta, naturalu.
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 10 29, 10:08)
Joks laminatas, parklentes nepakeist mediniu grindu jausmo/vaizdo.

Bet juk parketlentės yra tas pats natūralus medis, jokios sintetikos, tik jos plonesnės ir montavimo principas kitas.
Pvz. kur šildymas grindinis, masyvo lentų jau nebesudėsi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 10:04)
O tas baltas duris iš kur perkat? ir kiek maždaug mokat? ieškom ieškom, bet arba pigios labai baltarusiškos, arba jau itin brangias randam  doh.gif

Mes užsakinėjom iš Kazliškių (kazliskes.lt). Kiek tiksliai jos kainuoja nepasakysiu, nes vyras tvarko finansus, bet kiek žinau su visais apvadais ir rankenom apie 1500 lt, šitos su viena įsprūda dar kiek brangesnės, nei su keliom.
Grindys pas mus parketlenetės bus, ne masyvas. Grindinis šildymas, tai vienintelis tinkamas medinis variantas buvo parketlentės. Bet aš būtent kalbu apie ekonominį variantą. Geros parketlentės tikrai gerokai brangiau nei paprastas masyvas. Man tai gražu grindys su istorija
rolleyes.gif
Aš sutinku su incultino dėl grindų. Labai jau prieš mano principus buvo tos parketlentės, nors ten grynas medis, nieko sintetinio. Bet grindinis šildymas tiesiog diktavo sąlygas renkantis grindis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 spalio 2013 - 10:46
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 11:36)
Bet juk parketlentės yra tas pats natūralus medis, jokios sintetikos, tik jos plonesnės ir montavimo principas kitas.
Pvz. kur šildymas grindinis, masyvo lentų jau nebesudėsi sad.gif

Nu pvz mano sese pasidare remonta, medzio masyvo baldai, prabangi apdaila ir t.t. O kazkaip is inercijos susidejo parklentes, brangiass, tikrai ne ekonomini varianta., ir ka, viska gadina, visiems atejusiems uzkliuna tas, tai jiems db tos parklentes tikras galvos skausmas, vistiek, kad ir naturalios, jos neturi to masyvo silumos ir jausmo vaiksciojant. Bet aisku, del grindinio sildymo, suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 10 29, 10:38)
Mes užsakinėjom iš Kazliškių (kazliskes.lt). Kiek tiksliai jos kainuoja nepasakysiu, nes vyras tvarko finansus, bet kiek žinau su visais apvadais ir rankenom apie 1500 lt, šitos su viena įsprūda dar kiek brangesnės, nei su keliom.

O kokios tos durys - masyvo? kokio medžio?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 12:11)
O kokios tos durys - masyvo? kokio medžio?

Masyvo. Uosio berods. Galiu klysti. Tikrai ne ąžuolo.
Atsakyti