QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 10:04)
O tas baltas duris iš kur perkat? ir kiek maždaug mokat? ieškom ieškom, bet arba pigios labai baltarusiškos, arba jau itin brangias randam
O dėl grindų - juk glaima dėti ir trisluoksnes arba dvisluoksnes parketlentes, nebūtinai lentos arba laminatas.
geriau geras laminatas nei parketlentė, nes parketlentė yra minkšta ir greičiau pažeidžiama, o kaina didelė. Taigi grindlentės arba geras laminatas geriausias pasirinkimas, mano nuomone, būtų.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 29, 00:28)
Man va tas ekolaminatas įdomus pasirodė.. Kaži kaip jis dėvisi? Jei parduotuvėje dėti tokias grindis? Gal kuri turite tokį namie? Aišku, labiausiai norėtųsi medinių grindų, tačiau per brangu.. Renkuosi tarp PVC iš Linėjos ir va dar šis laminatas užkabino
Būsiu dėkinga už asmeninius pastebėjimus
dėvisi tai jis tikrai labai labai gerai. Kaip jau kitur rašiau, eko laminato paviršius yra akrilas su natūraliu mineralu korundu, o paprastas laminatas yra melamino paviršiumi, tad net jeigu ta pati atsparumo klasė, dėl skirtingų techninių savybių eko laminatas gerokai patvaresnis. Wellness kolekcija turi spec. drėgmės izoliaciją, o per patį paviršių išvis vanduo neprasisunkia, todėl nebent galėtų per siūles vandens prabėgti, bet užraktai yra labai tvirti, geri sujungimai labai, beveik net nesimato ant kai kurių dekorų, tai va, jeigu netyčia ilgai stovintis vanduo prabėgtų per siūles, tai ta drėgmės izoliacija jį sugertų ir laikui bėgant vanduo išgaruotų. Savaitgalį mano mažiukas pripylė vandens ant grindų, dalį išvaliau, o kitur nepastebėjau, kad pribėgę ir pamačiau tik vėlai vakare, kai ėjome miegoti, ir ką - vanduo stovėjo niekur nei lašo neprasisunkęs, išvaliau ir viskas, o balutė buvo nemaža. Šio laminato paviršiaus "poros" užvertos, todėl vanduo ir nepersisunkia, o dėl naudojamų natūralių medžiagų jis natūraliai pats yra šiltesnis.