Seniai skaitau šią temą ir kai iškilo klausimas ar įsirengti gražias grindis, kurioms reikia ypatingos priežiūros, merginos, tai tikrai ne reklama, tačiau labai rekomenduoju įsigyti siurbiamus ir plaunamus robotus. Neikite į kompromisą su grožiu, turi būti gražios grindys.. O visais tvarkymo reikalais už jus pasirūpins robotai. Nuoširdžiai sakau. Ir prisiekiu, nei dirbu jų pardavėja nei turiu iš to naudos. Tiesiog pati žaviuosi skandinavišku interjeru ir nesinori,kad atsisakytumėte grožio dėl kažkokios menkos problemos kaip grindų priežiūra.
QUOTE(ugga @ 2013 10 28, 16:04)
Gal irgi tiesa.... bet vistiek. Negi tarp trupiniu vaiksciosi? ne.plausi
niu neesme. kiekvienai savo.man nepatinka siurbti ir sluoti kasdien, tad kita kart ieskociau kazko gudresnio.
Dar pastebejimas. jei desit plyteles medzio imitacijos....atkreipkit demesi i ju prieziura. man siuo klausimu nepasiseke
Dar pastebejimas. jei desit plyteles medzio imitacijos....atkreipkit demesi i ju prieziura. man siuo klausimu nepasiseke
Jei nesinori vaikščiot tarp trupinių, tai nematau skirtumo, kokios spalvos grindis plauti, ar ant šviesių ar ant tamsių tie trupiniai vistiek yra
Pas mane tamsios rudos grindys, pas sesę balintos, beveik baltos, bet matosi medžio faktūra - tai jos grindys daug praktiskešnės.
QUOTE(žibutė @ 2013 10 28, 16:01)
Jei nesinori vaikščiot tarp trupinių, tai nematau skirtumo, kokios spalvos grindis plauti, ar ant šviesių ar ant tamsių tie trupiniai vistiek yra
O jei, kaip sakot, nepatinka kasdien siurbti ir šluoti, o norisi, kad tik tų trupinių nesimatytų, tada kitas reikalas.
Pas mane tamsios rudos grindys, pas sesę balintos, beveik baltos, bet matosi medžio faktūra - tai jos grindys daug praktiskešnės.
Labai pritariu
QUOTE(žibutė @ 2013 10 28, 16:01)
QUOTE(Kadija @ 2013 10 28, 15:41)
Merginos, kurios rengiates skandinavisko stiliaus namus, sakykit, kokias duris renkates? nemazai kur matau dazytas baltai duris pas skandimavus, sakykite ar kas tokias turit? Ar geriau duris paprasciausiai beiciuoti ir lakuoti? Baisu, kad nebutu teplu ir neissiraizytu tie dazai.. 
Pas mus bus baltos su vienu filingu. Bus matyt kaip atrodys. Šį kartą kažkaip baltų užsinorėjau. Na gal tiesiog medinių gražių neaptikau. O baltos visad gražu
Labai graži idėja plytelių/kilimo
Pagalvojau nuotrauká įdėsiu durú. Tokios pas mus bus, tik apvadai paprasti, be tú provansiškú raižiniú
grynai baltos, medžio faktūra matysis minimaliai.
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 10 28, 18:51)
Pas mus bus baltos su vienu filingu. Bus matyt kaip atrodys. Šį kartą kažkaip baltų užsinorėjau. Na gal tiesiog medinių gražių neaptikau. O baltos visad gražu 
Mane domina medzio apdorojimas .. dazyti su baltais dazais ar beicuoti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 28, 22:52)
Mane domina medzio apdorojimas .. dazyti su baltais dazais ar beicuoti
Jusiskes beicuotos, kaip suprantu 
Čia nuotraukoje spėju yra beicuotos, nors gal ir ne, pas mus bus dažytos visiškai. Bus grynai baltos (tú baltú dar atspalviú milijonas, mūsú durú baltai balta bus derinama prie laiptú baltos). Beicuojant medžio raštas matosi ir jos nebus grynai baltos bei mano nuomone labiau tinkamos provanso interjerui
Siuo metu turiu tik langus ir duris teraso ir lauko - tai visiskas dazytas medis baltai, aisku durys su filingais, langai su moderniu skirstymu.
Labai idomios plyteles
Del robotu
dilema siuo metu buvo centrinis dulkiu siurblys - nugalejo robotai, tikiuosi pades kazkiek. Bet man vistiek vos blizgancios baltos medines grindys, fainiau uz papilkavusi laminata..jau tada geriau gintaro spalvos grindys, kurios irgi labai graziai ziurisi
Labai idomios plyteles
Del robotu
Man va tas ekolaminatas įdomus pasirodė.. Kaži kaip jis dėvisi? Jei parduotuvėje dėti tokias grindis? Gal kuri turite tokį namie? Aišku, labiausiai norėtųsi medinių grindų, tačiau per brangu.. Renkuosi tarp PVC iš Linėjos ir va dar šis laminatas užkabino
Būsiu dėkinga už asmeninius pastebėjimus