Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 28, 23:28)
Aišku, labiausiai norėtųsi medinių grindų, tačiau per brangu..

musu namas totaliai ekonomines klases, bet.... grindu norejau tik mediniu ax.gif o kaip sakoma... kas iesko tas randa... visam name azuolines grindlentes bus... BOEN grindu.... kadangi kambariai nedideli tai susipirkom likucius... po 20-30kv... vienos antikines (kaip tik uzteks vaiku kambariam), kitos tiesiog alyvuotos... tik vienos placios kitos 2cm siauresnes... ir kainavo kv po 50lt rolleyes.gif skaiciavau ne tik grindu danga bet visa grindu sumustini tai musu atveju gavosi vienoda kaina ar det mesyva ar laminata... taip kad jei statot nuo nulio tai tikrai reikia skaiciuot visa grindu sumustini o ne tik grindu danga rolleyes.gif

o medis yra medis... niekas jo neatstos... o kokybiskas laminatas gal ir atrodo tikroviskai, bet jausmo ir gyvybes tai ner....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 spalio 2013 - 21:32
QUOTE(Tomassella @ 2013 10 29, 09:19)
geriau geras laminatas nei parketlentė

Dėkui, pasiieškosiu daugiau info.. Namie nesidėčiau jo, čia parduotuvei reikalinga.. 4u.gif

QUOTE(incultino @ 2013 10 29, 10:08)
Skandinavisko interjero pagrindinis bruozas yra tas, kad naudojamos naturalios medziagos

drinks_cheers.gif namie ir aš dėčiau tik natūralias grindis ir man labai gražu jos pasitrynusios, net pasikraupiusios su tarpukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 29, 22:52)
Dėkui, pasiieškosiu daugiau info.. Namie nesidėčiau jo, čia parduotuvei reikalinga.. 4u.gif
drinks_cheers.gif namie ir aš dėčiau tik natūralias grindis ir man labai gražu jos pasitrynusios, net pasikraupiusios su tarpukais smile.gif

Šiaip tik smalsu pasidarė - o parduotuvė bus kažkas skandinaviško? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2013 10 29, 21:57)
Šiaip tik smalsu pasidarė - o parduotuvė bus kažkas skandinaviško?  ax.gif

Lyg ir smile.gif Bus indai, truputis baldų pradžioj, tekstilė namams.. Šiaip visokių grožių.. Labai norėčiau kad ir įranga atitiktų tą atstovaujamą stilių, bet su medinėm grindim, kur yra didelis praeinamumas ir dar su batais, manau tikrai pražūsiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 29, 09:04)
O tas baltas duris iš kur perkat? ir kiek maždaug mokat? ieškom ieškom, bet arba pigios labai baltarusiškos, arba jau itin brangias randam  doh.gif
O dėl grindų - juk glaima dėti ir trisluoksnes arba dvisluoksnes parketlentes, nebūtinai lentos arba laminatas.

Mes baltas užsakinėjom iš AZ durys.
Mums tinka ir patinka. Už 3 duris su visokiais paplatinimais ir pasiaurinimais ir įdėjimu mokėjom apie 2000 litų.

Ah. Kaip jums visoms pavydžiu dėl tų medinių grindų. Nu šakės su šakutėm. Graužiu nagus. O su mūsų laminatų tai bajeris gavosi. Gražino pusė sumos, nes dar ir brokuotos. Ot pasisekė.
Nieko jau svajoju, kaip po keliu metu keisiu viską biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 29, 22:35)
Lyg ir smile.gif Bus indai, truputis baldų pradžioj, tekstilė namams.. Šiaip visokių grožių.. Labai norėčiau kad ir įranga atitiktų tą atstovaujamą stilių, bet su medinėm grindim, kur yra didelis praeinamumas ir dar su batais, manau tikrai pražūsiu... unsure.gif

Aš žinok dariau eksperimentą.biggrin.gif
Žiūrėjau kur pardėse ar kavinėse sudėtas laminatas ar medinės grindys.
Tai daug blogiau atrodė laminatas. Net pačiam Vapiano, juk medinės grindys. Tai tikrai geriau atrodo, nei kokiam Impulso Fokus picoje, kur laminatas.
Ten baisu, matosi dryžiai nuo plovimo, susibraižiusios.
Jei maža kvadratūra, tai gal ir medinės geriau.
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 10 29, 22:38)

Žiūrėjau kur pardėse ar kavinėse sudėtas laminatas ar medinės grindys.
Tai daug blogiau atrodė laminatas. Net pačiam Vapiano, juk medinės grindys. Tai tikrai geriau atrodo, nei kokiam Impulso Fokus picoje, kur laminatas.
Ten baisu, matosi dryžiai nuo plovimo, susibraižiusios.
Jei maža kvadratūra, tai gal ir medinės geriau.

Reiks pažiūrėt Vapiane kas per grindys.. Mane dizainerė ant PVC dangos įkalbinėja, neva parduotuvei nieko geriau kaip ir nėra… Ir priežiūra paprasta jų, nors kaina apie 130lt/kv/m… Vis svarstau, ieškau kažkokio sprendimo.. Nuvažiavau, pačiupnėjau tą PVC Linėjoj, nu nieko atrodo, galva sukasi nuo pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
as turėdama galimybę irgi dėčiau natūralias grindlentes wub.gif bet vaikų kambaryje eko laminatas man labai pasiteisino, dėl svetainės gerai pagalvočiau dėl ilgų lentų laminato, nes yra ir virš dviejų metrų ilgio, o atrodo jos tikrai labai labai wub.gif ypač antikinis laminatas
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 29, 21:29)
o medis yra medis... niekas jo neatstos...  o kokybiskas laminatas gal ir atrodo tikroviskai, bet jausmo ir gyvybes tai ner....

As is noreciau pigiu lentu, taciau jeigu jos ten riesis, kilnosis ir labai girgzdes tai nzn..tarpu, ispaudu visai nebijau..mane gasdina su daug saku lentos, nes tik tokios pigios..jeigu lakuojant baltais dazais, gal ju nesimatytu. Man pagrinde reikalavimas - ispylus vyna ar sulti, nebegt isdegus akis valyt ir kad butu pigu, nes daug ploto. Sildomos grindys tik kur reikalinga - vonios, holai, bet ten plyteles bus.
Atsakyti
Truputis vaizdų rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 10 28, 22:01)
Čia nuotraukoje spėju yra beicuotos, nors gal ir ne, pas mus bus dažytos visiškai. Bus grynai baltos (tú baltú dar atspalviú milijonas, mūsú durú baltai balta bus derinama prie laiptú baltos). Beicuojant medžio raštas matosi ir jos nebus grynai baltos bei mano nuomone labiau tinkamos provanso interjerui cool.gif

Tai va ir as mastau dazyti visiskai, bet kazkaip truputi gaila dazyti medi... blush2.gif bet man labai grazu baltos dazytos durys..

QUOTE(akvilyte @ 2013 10 29, 21:29)
musu namas totaliai ekonomines klases, bet.... grindu norejau tik mediniu  ax.gif o kaip sakoma... kas iesko tas randa... visam name azuolines grindlentes  bus...  BOEN grindu.... kadangi kambariai nedideli tai susipirkom likucius... po 20-30kv... vienos antikines (kaip tik uzteks vaiku kambariam), kitos tiesiog alyvuotos...  tik vienos placios kitos 2cm siauresnes...  ir kainavo kv po 50lt  rolleyes.gif  skaiciavau ne tik grindu danga bet visa grindu sumustini tai musu atveju gavosi vienoda kaina ar det mesyva ar laminata...  taip kad jei statot nuo nulio tai tikrai reikia skaiciuot visa grindu sumustini o ne tik grindu danga  rolleyes.gif

o medis yra medis... niekas jo neatstos...  o kokybiskas laminatas gal ir atrodo tikroviskai, bet jausmo ir gyvybes tai ner....

Gal jus parketlentes klijavote, o ne tik surakinote uzraktais? Man labai idomu kiek mazdaug kliju sunaudojama jas klijuojant.. ax.gif Gal galite pasakyti kokia jums kliju iseiga isejo (jei klijavot).
Mes dabar renkames grindis, tai svarstome tarp medzio masyvo parketo ir trisluoksnio parketo. Ar as skaiciuot nemoku, bet kol kas skaiciuojam, kad kaina mums panasi iseina abieju grindu.

Atsakyti
labas 4u.gif mes taip pat mastom apie medines grindis..idomu,kokia danga turi but po jom,ant ko jos dedamos? g.gif
Atsakyti
Ir dar klausimas, merginos, jei dedate medines grindis (nebaltintas) ir baltas dazytas duris,tai kokias grindjuostes desite? Irgi dazytas baltas? ax.gif
Atsakyti