Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 30, 15:09)
Tai va ir man tą patį sako… Nuvažiuosiu pažiūrėt, lyg Senukai susidėję būtent tokias.. Aišku jų lankomumai kiti nei bus mano… Baisiai norisi kad stilius ir tas skandinaviškas subtilumas išliktų..ir baldai bus įdomesni, nemaža dalis sendaikčių ir pačios prekės tokios ypatingos, kad kokia kiliminė danga ar baisus laminatas sugadins visą įspūdį  unsure.gif 

aš tai siūlyčiau nuvažiuot pas pardavėjus ir pasičiupinėjus paklaust kur gyvai sudėta. nes kadangi gamintojų daug, tai ir kokybės atitinkamos pasitaiko. tarkim man klaikiai nepatiko jausmas ant tokių grindų užlipus vienoj parduotuvėj (konkrečiai vilniaus akropolio montone) nu guma kažkokia, baisu. gaila nežinau iš kur jie jas pirko. o tarkim Lispimekso "Moduleo" ir Doremus "Expona" visai kas kita. Todėl nuėjus į senukus nežinia ar tikrai pamatysi tai ką reiktų pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 10 30, 15:51)
aš tai siūlyčiau nuvažiuot pas pardavėjus ir pasičiupinėjus paklaust kur gyvai sudėta. nes kadangi gamintojų daug, tai ir kokybės atitinkamos pasitaiko. tarkim man klaikiai nepatiko jausmas ant tokių grindų užlipus vienoj parduotuvėj (konkrečiai vilniaus akropolio montone) nu guma kažkokia, baisu. gaila nežinau iš kur jie jas pirko. o tarkim Lispimekso "Moduleo" ir Doremus "Expona" visai kas kita. Todėl nuėjus į senukus nežinia ar tikrai pamatysi tai ką reiktų pamatyti  smile.gif

as irgi patariu į Lispimks nueiti, ten labai daug PVC dangų ir tikrai geros kokybės, patars profesionaliai.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 30, 11:07)
Ir dar klausimas, merginos, jei dedate medines grindis (nebaltintas) ir baltas dazytas duris,tai kokias grindjuostes desite? Irgi dazytas baltas?  ax.gif

Mes nusprendėm (t.y. aš nusprednžiau biggrin.gif ) dėsim baltas grindjuostes. Daugumoje patalpú bus baltos sienos, tai gerai atrodys. Tik dviejuose kambariuose ir viena prieškambario/laiptú siena bus tapetuoti, tai viskas labai tiks - durú spvadas pereis į baltá grindjuostę.

Bet bendrai manau gali būti ir durú/apvadú spalvos, ir grindú spalvos, čia tik apsisprendimo klausimas. Visaip gerai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 spalio 2013 - 22:19

QUOTE(miig @ 2013 10 30, 14:51)
aš tai siūlyčiau nuvažiuot pas pardavėjus ir pasičiupinėjus paklaust kur gyvai sudėta. nes kadangi gamintojų daug, tai ir kokybės atitinkamos pasitaiko. tarkim man klaikiai nepatiko jausmas ant tokių grindų užlipus vienoj parduotuvėj (konkrečiai vilniaus akropolio montone) nu guma kažkokia, baisu. gaila nežinau iš kur jie jas pirko. o tarkim Lispimekso "Moduleo" ir Doremus "Expona" visai kas kita. Todėl nuėjus į senukus nežinia ar tikrai pamatysi tai ką reiktų pamatyti  smile.gif

Tai va aš buvau Linėjoj, sakė kad tokią pat dangą kaip man siūlė ir ji man dar ne tokia ir bloga, susidėję turi Senukai… Labai smalsu bus pažiūrėt.. Gal visgi parduotuvėje svarbu pats vaizdas.. Gal geriau atlaikančios "trintį" PVC danga, nei nudrožtos iki negaliu medinės? Žodžiu, matysiu smile.gif Aš kai baisiai piekabi, tai bet kokia smulkmena nepraeis man per akis.. O pardavėjai, tai faktas kad savo prekes giria…. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 30, 14:09)
Dar ko neaptikau pokalbiuose, ir ko aš negaliu pakęst parkete, tai to nugeltimo nuo saulės. Pas mus ąžuolo parketas, buvo kažkada šaltai pilkos žalsvos spalvos.. nu dabar kažkokia tragedija- ryžas pasidarė. Baisiau nei baisu. Jau geriau tigrinis kilimas nei toks parketas  biggrin.gif  doh.gif

dėl lako geltonuoja
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 10 30, 22:18)
Mes nusprendėm (t.y. aš nusprednžiau biggrin.gif ) dėsim baltas grindjuostes. Daugumoje patalpú bus baltos sienos, tai gerai atrodys. Tik dviejuose kambariuose ir viena prieškambario/laiptú siena bus tapetuoti, tai viskas labai tiks - durú spvadas pereis į baltá grindjuostę.

Bet bendrai manau gali būti ir durú/apvadú spalvos, ir grindú spalvos, čia tik apsisprendimo klausimas. Visaip gerai atrodo.

As noriu baltu grindjuosciu, man labai labai wub.gif bet galvoju, jei sienos nebus visiskai baltos, o svelnaus dramblio kaulo atspalvio, ar neatrodys jos murzinos, jei grindjuostes bus idealiai baltos? g.gif Turiu tokia pat minti kaip ir jus- dazyti baltai duris ir duru apvadus ir ta pacia spalva dazyti grindjuostes..

del medzo masyvo parketo ryzumo, galiu pasakyti, kad ir nuo naudoto lako daug kas priklauso.. Vieni lakai labiau gelsta, kiti maziau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 05 lapkričio 2013 - 13:49
laba diena, įsirenginėjam ir mes skandinavišku stiliumi namus, ir labai noriu baltų durų medinių, paprastų, be stiklų jokių, bet kokybiškų ir na, normalių biggrin.gif
gal kuri gaminotės, matėt, girdėjot vilniuje arba nebūtinai, už padorią kainą?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 11 05, 14:48)
As noriu baltu grindjuosciu, man labai labai  wub.gif  bet galvoju, jei sienos nebus visiskai baltos, o svelnaus dramblio kaulo atspalvio, ar neatrodys jos murzinos, jei grindjuostes bus idealiai baltos?  g.gif Turiu tokia pat minti kaip ir jus- dazyti baltai duris ir duru apvadus ir ta pacia spalva dazyti grindjuostes..

Manau neturetu atrodyti murzinos. Cia kaip baltas remas gaunasi tos grindjuostes. O kodel nedarote baltu visai sienu? Jei dedate medines grindis, tai sienu spalva naturaliai atspindedama grindis bus gelsvesne ir siltesne.

QUOTE(auksine @ 2013 11 05, 15:01)
laba diena, įsirenginėjam ir mes skandinavišku stiliumi namus, ir labai noriu baltų durų medinių, paprastų, be stiklų jokių, bet kokybiškų ir na, normalių biggrin.gif

Labas, keli psl atgal kaip tik kalbejome apie medines duris mirksiukas.gif Kas yra normali kaina? Uz medines (masyvo) duris normali kaina manau yra iki 2000 lt su viskuo (apvadai, rankenos), mums gavosi kiek maziau.
Atsakyti
O kas nors darete labai placius grindu apvadus - plintusus? ir langu apvadai kokio turi buti materialo? gipso?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 05, 21:51)
Labas, keli psl atgal kaip tik kalbejome apie medines duris  mirksiukas.gif  Kas yra normali kaina? Uz medines (masyvo) duris normali kaina manau yra iki 2000 lt su viskuo (apvadai, rankenos), mums gavosi kiek maziau.

bigsmile.gif Nu, negąsdinkite žmonių su tokiom kainom. Nes labai daug visokių klausimų kelia, kokio masyvo čia durys kainuoja 2000 lt? mastau.gif
Juk yra visokių variantų. Ir labai pigių, ir brangesnių. Senukuose būdavo pušies masyvo varčių bent 10kart pigiau, tik man asmeniškai jos negražios buvo, kai ieškojau. Bet, jeigu jas dažyt baltai ir išmatavimai tinka, tai gal visai svarstytinas variantas gali būti.
Ieškot reikia.
Prieš gal 7 metus Kaune netyčia buvau atradus man super gražias medines duris, kurios buvo gaminamos skandinavų šalims, bet kažkiek parduodama buvo ir vietoje.. tai, jei neklystu, apie 350 lt buvo už pliką durų varčią. Tai su visais dažymais, apvadais gavosi gal 500 lt už duris. Bet tikrai ilgai ieškojau, kol radau man gražias.. ir, kai pamačiau savąsias, sakiau, įdėsiu pas mamą bute, o kai tekėsiu, išsiimsiu ir išsivešiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 11 05, 14:01)

man tai idomu ka Jums reiskia gera duru kokybe? g.gif
imkit pigiausias patinkancios formos ir nesukite galvos, juk koks skirtumas ar ten azuolas ar pusis, jei dazysite?: tik man rekomendavo mano issirinktu duru nedazyti vandeniniais dazais mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 05, 19:51)
Manau neturetu atrodyti murzinos. Cia kaip baltas remas gaunasi tos grindjuostes. O kodel nedarote baltu visai sienu? Jei dedate medines grindis, tai sienu spalva naturaliai atspindedama grindis bus gelsvesne ir siltesne.

Balta man kiek per ryski ir kontrastinga atrodo kol kas, man norisi kiek susvelninti ir priderinti prie virtuves ir kitu baldu ax.gif Bet del remo, Jus teisi, manau graziai isiremins viskas smile.gif Pavarciau dar googla, radau, kad daro tris skirtingas spalvas sienu, grindu ir grindjuosciu.. ramiau lotuliukas.gif O grindu spalva dar neaisku kokia bus- greiciausiai naturalaus medzio..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 05, 19:51)
Labas, keli psl atgal kaip tik kalbejome apie medines duris  mirksiukas.gif  Kas yra normali kaina? Uz medines (masyvo) duris normali kaina manau yra iki 2000 lt su viskuo (apvadai, rankenos), mums gavosi kiek maziau.

Pradėjusi rinktis duris dabar jau irgi galiu pritarti, kad normalių masyvo durų kaina yra iki 2000 Lt, prieš pradedant rinktis buvau tikra, kad neišlaidausiu ir tikrai susidėsiu už kokius 700-800 lt, kas irgi atrodo pakankamai daug, kai durų 8 vnt. doh.gif
Bet, yra keli "bet" rankantis - juk svarbu ne tik išorė, bet ir durų funkcionalumas, pvz. kad garso nepraleistų, kad tarnautų ilgai ir t.t. Pušies masyvas durims tikrai prastokas, jos lengvos, garsui pralaidžios, mediena minkšta.
Už 1500 - 1800 lt jau galima rimtesnų rasti, bet kai didleio kiekio reikia, tai oi kaip kerta per kišenę.
Pas save su ašaromis sutikau vonios kambario durų ertmę susiaurint, nes norėjau dvivėrių, o kai pradėjau ieškoti paaiškėjo jog be 3000 Lt nėra net ko pradėti.
Atsakyti