Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Šiek tiek grožio, tik gal daugiau vintažo ir eklektikos tema lamu slenis
Atsakyti
laba diena smile.gif
nerodo paskutines nuorodos
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
Ačiū už atsakymus visoms 4u.gif
tai va norisi tvirtų, medinių, patvarių durų... o jų reikia 7 vnt doh.gif
normali kaina tokiam kiekiui tampa apie 1000 lt, bet suprantu, kad sunkiai įgyvendinama unsure.gif
MB sako dėt pušines, bet man kažkaip pušis pačiai atrodo prastas pasirinkimas, va ir jūs rašot panašiai... o koks medis jau būtų tvirtesnis? uosis?
tiesa, gal kas dėjotės stumdomas duris? nes man vienoj vietoj labai norėtųsi tokias įsidėt, bet kaži kaip su garso izoliacija? g.gif
p.s. aš irgi planuoju dėti grindjuostes kuo platesnes, baltas, sienos skirtingos skirtingose erdvėse, bet ne baltos 4u.gif grindys vienam aukšte pušinės, kitam laminatas ( neduokit per galvą smile.gif ), bet grindjuostes derinsiu prie durų baltų.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 07, 10:27)

ačiū 4u.gif koks smagus puslapis wub.gif o jau nuotraukų grožis wub.gif
Atsakyti
Kas zinote namu aksesuaru kokia parduotuvyte?
Atsakyti
QUOTE(rakile @ 2013 11 07, 11:36)
Kas zinote namu aksesuaru kokia parduotuvyte?

Yra tokia naujai atsidariusi internetinė, man rodos "Bijūnai prie namo" vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 11 07, 09:08)
Ačiū už atsakymus visoms 4u.gif
tai va norisi tvirtų, medinių, patvarių durų... o jų reikia 7 vnt doh.gif 
normali kaina tokiam kiekiui tampa apie 1000 lt, bet suprantu, kad sunkiai įgyvendinama unsure.gif
MB sako dėt pušines, bet man kažkaip pušis pačiai atrodo prastas pasirinkimas, va ir jūs rašot panašiai... o koks medis jau būtų tvirtesnis? uosis?
tiesa, gal kas dėjotės stumdomas duris? nes man vienoj vietoj labai norėtųsi tokias įsidėt, bet kaži kaip su garso izoliacija? g.gif
p.s. aš irgi planuoju dėti grindjuostes kuo platesnes, baltas, sienos skirtingos skirtingose erdvėse, bet ne baltos 4u.gif grindys vienam aukšte pušinės, kitam laminatas ( neduokit per galvą smile.gif ), bet grindjuostes derinsiu prie durų baltų.

mes dejom pusines. Jos pas mus su matiniais stiklais. Nzn ar butu koks skirtumas, jei butu brangesnis medis... unsure.gif Bet finansine padetis neleidzia islaidauti.O vaizdelis man patinka:) (musu duru spalva, atrodo, beicuota... blush2.gif balintas medis... dera su lubom...)
o sienos - riebaus pieno baltumo cool.gif cia is tos operos, kai dizaineriai issikalineja apie sukneles:sampano ar slapio smelio spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 11 07, 13:53)
mes dejom pusines. Jos pas mus su matiniais stiklais. Nzn ar butu koks skirtumas, jei butu brangesnis medis... unsure.gif Bet finansine padetis neleidzia islaidauti.O vaizdelis man patinka:) (musu duru spalva, atrodo, beicuota... blush2.gif balintas medis... dera su lubom...)
o sienos - riebaus pieno baltumo cool.gif  cia is tos operos, kai dizaineriai issikalineja apie sukneles:sampano ar slapio smelio spalva doh.gif

o gal turite savo durų foto? labai norisi "gyvų" pvz pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 11 07, 13:53)
o sienos - riebaus pieno baltumo cool.gif  cia is tos operos, kai dizaineriai issikalineja apie sukneles:sampano ar slapio smelio spalva doh.gif

Kaip rinkot sienoms spalvą? smile.gif reikia išsirinkt, tai pasimetus esu visiškai tarp tų baltų bet ne baltų doh.gif
O durų nuotrauką irgi labai norėčiau pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 07, 14:29)
Kaip rinkot sienoms spalvą?  smile.gif reikia išsirinkt, tai pasimetus esu visiškai tarp tų  baltų bet ne baltų  doh.gif
O durų nuotrauką irgi labai norėčiau pamatyt  4u.gif

labai paprastai. buvau jau paciam nestumo storumo pike:) tad liepiau saviskiui riebaus pieno baltumo spalva parinkt ir fsio. nes priestai rinkausi is paleciu doh.gif ziauru doh.gif nepavydziu nei vienai. maniskis turejo pazistama, kuris prekiavo ekologiskais dazais, tai jis ir parinko mums... i mano rinktas net nepaziurejo g.gif bet norejau baltu ir silto atspavio... taip ir gavosi:) aciu MB draugui 4u.gif

foto ikelsiu veliau, nes reik nufotkint. mes dar kurimosi stadijoj, tad apie apvadus ir plintusus as dar negalvoju verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Jau net galvoju visiškai baltą dėti, tik bijau dėl plitusų, kaip atrodytų visiškai balti plintusai prie visiškai baltos sienos biggrin.gif
Atsakyti