Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Rabambule @ 2013 10 30, 09:02)
As is noreciau pigiu lentu, taciau jeigu jos ten riesis, kilnosis ir labai girgzdes tai nzn..tarpu, ispaudu visai nebijau..mane gasdina su daug saku lentos, nes tik tokios pigios..

na jau na jau....

jei didelis vientisas plotas tai zinoma sunkiau... bet musu atveju tai buvo tos pacios standartines lentos gamyklinej pakuotej tiesiog likuciai... na buna gi lieka is senu partiju po nedaug kvadratu ir kur jas kist??? va ir parduoda pigiau mirksiukas.gif mes pirkom tiesiai is gamyklos, bet tose paciode gerose grindyse esu macius... kaip as sakau medziot reikia ax.gif va pas mus metai laiko jau sutrautos tos lentos stovi.... bet jau po poros savaiciu tikiuosi ant ju vaiksciot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 30, 10:05)
labas 4u.gif  mes taip pat mastom apie medines grindis..idomu,kokia danga turi but po jom,ant ko jos dedamos? g.gif

Kiek as suzinojau, tai klijuojama ant betono tiesiai arba dar tiesiamas paklotas. Jei betonas nelygus- dedama presuotu drozliu plokste kazkokia, kad butu lygiau..
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 29, 22:29)
musu namas totaliai ekonomines klases, bet.... grindu norejau tik mediniu  ax.gif o kaip sakoma... kas iesko tas randa... visam name azuolines grindlentes  bus...  BOEN grindu.... kadangi kambariai nedideli tai susipirkom likucius... po 20-30kv... vienos antikines (kaip tik uzteks vaiku kambariam), kitos tiesiog alyvuotos...  tik vienos placios kitos 2cm siauresnes...  ir kainavo kv po 50lt  rolleyes.gif  skaiciavau ne tik grindu danga bet visa grindu sumustini tai musu atveju gavosi vienoda kaina ar det mesyva ar laminata...  taip kad jei statot nuo nulio tai tikrai reikia skaiciuot visa grindu sumustini o ne tik grindu danga  rolleyes.gif

o medis yra medis... niekas jo neatstos...  o kokybiskas laminatas gal ir atrodo tikroviskai, bet jausmo ir gyvybes tai ner....

o kaip jūs susirinkote į visus kambarius dėsite vienodą raštą BOEN grindų ar skirtingus tik gavote??? suprantu, akd bus skirtingi raštai? g.gif ax.gif o medžių atspalviai venodi bus? nebus sviestas sviestuotas iš pigumo smile.gif ir taupumo ax.gif
kodėl klausiu, nes pas mus yra BOEN alyvuotos natūralaus ąžuolo grindys pirktos vidutinio brangumo, tada prieš 6 metus jų kaina buvo blink.gif blink.gif blink.gif tai mums 1kv metras sukainavo 149 lt. na ten paskui pritaikė dar 5 proc. nuolaidėlę, ax.gif ax.gif bet nesu jomis žiauriai patenkinta, kokybę, verysad.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 29, 23:35)
Lyg ir smile.gif Bus indai, truputis baldų pradžioj, tekstilė namams.. Šiaip visokių grožių.. Labai norėčiau kad ir įranga atitiktų tą atstovaujamą stilių, bet su medinėm grindim, kur yra didelis praeinamumas ir dar su batais, manau tikrai pražūsiu... unsure.gif

Oi kaip smagu, čia Vilniuje bus? Kurioje vietoje? Parašykite kai atsidarysite, ateisim pirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 30, 10:05)
..idomu,kokia danga turi but po jom,ant ko jos dedamos? g.gif

apie betona jau papasakojo kad galima det ant jo, bet man tai kazkaip nezinau... nepatiko toks varinatas.. tai mes isipylem betonines greindis... ant virsaus desim medines lages, tarp ju siltinimas ir ant lagiu lentos biggrin.gif

QUOTE(inga_ @ 2013 10 30, 10:10)
o kaip jūs susirinkote į visus kambarius dėsite vienodą raštą BOEN grindų ar skirtingus tik gavote???  suprantu, akd bus skirtingi raštai?

visur vienodai alyvuotos azuolo lentos... tik pas vaikus jos dar ir pasendintos... ir plociai skiriasi lentu... vienos keliais cm siauresnes... o visa kita vienoda... na kai sudesim galesiu pasirodyt biggrin.gif

o kuo nepatenkinta??? alyvuotas grindis reikia labiau priziuret nei lakuotas, bet lakuotu nenorejau schmoll.gif karta per metus nematau problemu nualyvuot is naujo... pvz pries kaledas visai smagu atsinaujint ax.gif

ar kas buvot uzklyde cia: http://www.swed-house.lt/ kazi jie ten ofisas ar kokia parduotuvike... ar viskas pagal uzsakymus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 spalio 2013 - 10:39
QUOTE(CESARIA @ 2013 10 30, 10:13)
Oi kaip smagu, čia Vilniuje bus? Kurioje vietoje? Parašykite kai atsidarysite, ateisim pirkti wink.gif

Gerai, parašysiu.. Manau tikrai bus labai gražių daikčiukų ypač kam patinka skandinaviškas stilius su tokiom romantiškom detalėm smile.gif..
Gali būti taip, kad pirma bus el. parduotuvė, o po to gyva, nes su patalpom vargstu, po to dar jų remontas.. Bet kad bus, tai faktas smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 30 spalio 2013 - 12:02
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 30, 11:28)
Gerai, parašysiu.. Manau tikrai bus labai gražių daikčiukų ypač kam patinka skandinaviškas stilius su tokiom romantiškom detalėm smile.gif..
Gali būti taip, kad pirma bus el. parduotuvė, o po to gyva, nes su patalpom vargstu, po to dar jų remontas.. Bet kad bus, tai faktas smile.gif

parduotuvėje aš irgi siūlyčiau dėti PVC arba dar vinilinės dangos jos vadinas. daug kas prekiauja Lispimeks, Linea, Doremus manau ir daugiau yra. Tokia danga sudėta Kauno oro uoste tai pats faktas apie atsparumą trinčiai ir tinkamumą visuomeninėm patalpom kalba.
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 10 30, 12:32)
parduotuvėje aš irgi siūlyčiau dėti PVC arba dar vinilinės dangos jos vadinas. daug kas prekiauja Lispimeks, Linea, Doremus manau ir daugiau yra. Tokia danga sudėta Kauno oro uoste tai pats faktas apie atsparumą trinčiai ir tinkamumą visuomeninėm patalpom kalba.

Tai va ir man tą patį sako… Nuvažiuosiu pažiūrėt, lyg Senukai susidėję būtent tokias.. Aišku jų lankomumai kiti nei bus mano… Baisiai norisi kad stilius ir tas skandinaviškas subtilumas išliktų..ir baldai bus įdomesni, nemaža dalis sendaikčių ir pačios prekės tokios ypatingos, kad kokia kiliminė danga ar baisus laminatas sugadins visą įspūdį unsure.gif

Dar ko neaptikau pokalbiuose, ir ko aš negaliu pakęst parkete, tai to nugeltimo nuo saulės. Pas mus ąžuolo parketas, buvo kažkada šaltai pilkos žalsvos spalvos.. nu dabar kažkokia tragedija- ryžas pasidarė. Baisiau nei baisu. Jau geriau tigrinis kilimas nei toks parketas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 30, 10:16)
apie betona jau papasakojo kad galima det ant jo, bet man tai kazkaip nezinau... nepatiko toks varinatas..  tai mes isipylem betonines greindis... ant virsaus desim medines lages, tarp ju siltinimas ir ant lagiu lentos  biggrin.gif
visur vienodai alyvuotos azuolo lentos... tik pas vaikus jos dar ir pasendintos...  ir plociai skiriasi lentu... vienos keliais cm siauresnes... o visa kita vienoda... na kai sudesim galesiu pasirodyt  biggrin.gif

nepatiko kuo? g.gif
as galvoju gal pigiau iseina medines det, nes pas mus betonas tik, negu paruosti ir deti laminata...nes laminatui kazkaip kitaip reikia paruost grindis, ant betono juk nesideda g.gif ypac kai galima pirkti likucius, nes kambariai nedideli..

kazi ar nebutu mirgu margu, jeigu skirtingos spalvos kambariuose butu g.gif
koridoriui noreciau tamsios spalvos, sveitainej sviesios..lb sunku isivaizduot, kaip realiai atrodys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 30, 14:09)
Dar ko neaptikau pokalbiuose, ir ko aš negaliu pakęst parkete, tai to nugeltimo nuo saulės. Pas mus ąžuolo parketas, buvo kažkada šaltai pilkos žalsvos spalvos.. nu dabar kažkokia tragedija- ryžas pasidarė. Baisiau nei baisu. Jau geriau tigrinis kilimas nei toks parketas  biggrin.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif sitas ir man baisu...senam bute buvo, tik tokios slykscios geltonos spalvos, tai tiesiau kilima, nes akis bade biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 30, 14:19)
ypac kai galima pirkti likucius, nes kambariai nedideli..

kazi ar nebutu mirgu margu, jeigu skirtingos spalvos kambariuose butu g.gif
koridoriui noreciau tamsios spalvos, sveitainej sviesios..lb sunku isivaizduot, kaip realiai atrodys doh.gif

Gyvai kiek esu mačius skirtingos grindys kambariuose ne kaip atrodo, bent jau man.
Jeigu skirtinguose aukštuose, tai nieko, bet kai skiria tik slenkstis arba net jo nėra, tada nei šis, nei tas, labai išryškėja skirtumas spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 30, 14:27)
Gyvai kiek esu mačius skirtingos grindys kambariuose ne kaip atrodo, bent jau man.
Jeigu skirtinguose aukštuose, tai nieko, bet kai skiria tik slenkstis arba net jo nėra, tada nei šis, nei tas, labai išryškėja skirtumas spalvos.

va ir man atrodo, kad bus nekas g.gif
masciau koridoriui det tamsias, nes praktiskiau turbut, nors prie sviesiu sienu gal graziau sviesios ziuretusi...svetainej irgi noriu sviesiu...reikia paieskot pvz kokiu smile.gif sunku bus sugalvot, nes man arba tamsios patinka arba lb sviesios, baltos....rudu lb nemegstu schmoll.gif
Atsakyti