QUOTE(akvilyte @ 2013 10 30, 10:16)
apie betona jau papasakojo kad galima det ant jo, bet man tai kazkaip nezinau... nepatiko toks varinatas.. tai mes isipylem betonines greindis... ant virsaus desim medines lages, tarp ju siltinimas ir ant lagiu lentos
visur vienodai alyvuotos azuolo lentos... tik pas vaikus jos dar ir pasendintos... ir plociai skiriasi lentu... vienos keliais cm siauresnes... o visa kita vienoda... na kai sudesim galesiu pasirodyt
nepatiko kuo?
as galvoju gal pigiau iseina medines det, nes pas mus betonas tik, negu paruosti ir deti laminata...nes laminatui kazkaip kitaip reikia paruost grindis, ant betono juk nesideda

ypac kai galima pirkti likucius, nes kambariai nedideli..
kazi ar nebutu mirgu margu, jeigu skirtingos spalvos kambariuose butu
koridoriui noreciau tamsios spalvos, sveitainej sviesios..lb sunku isivaizduot, kaip realiai atrodys
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2013 10 30, 14:09)
Dar ko neaptikau pokalbiuose, ir ko aš negaliu pakęst parkete, tai to nugeltimo nuo saulės. Pas mus ąžuolo parketas, buvo kažkada šaltai pilkos žalsvos spalvos.. nu dabar kažkokia tragedija- ryžas pasidarė. Baisiau nei baisu. Jau geriau tigrinis kilimas nei toks parketas

sitas ir man baisu...senam bute buvo, tik tokios slykscios geltonos spalvos, tai tiesiau kilima, nes akis bade