Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Reikia patarimo 4u.gif kokios spalvos daryti virtuvės baltus (apatines ir viršutines spinteles), kai numatytos virtuvės sienų plytelės tokios
user posted image
Nelabai noriu baltos spalvos, kažkaip atsikandau g.gif nebet tik viršutines baltas, o apatinių lyg pilkų man norisi, ar medžio spalvos g.gif
Taikau daugiau į vintažinį/skandinavišką stilių su virtuve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 11 lapkričio 2013 - 16:25
Mano nuomone nei pilka nei ruda neatskleistu siu plyteliu grozio, o tik jas sublankintu, tai padarytu, manau, tik juoda ar kokia tamsiai melyna g.gif
Atsakyti
O aš matau ir mėlyną spalvą ax.gif

1. variantas

2 variantas
Atsakyti
Blizgaus paviršiaus tikrai nenoriu, nelabai ir tiktų, nes virtuvė bendra su svetaine, t.y. matosi iš svetainės, o svetainėje sendintos medinės grindys, kažkaip man per daug šiuolaikiška tas blizgumas... o matinės spalvos jau kitaip atrodo.
Papildyta:
QUOTE(incultino @ 2013 11 11, 16:41)
Mano nuomone nei pilka nei ruda neatskleistu siu plyteliu grozio, o tik jas sublankintu, tai padarytu, manau, tik juoda ar kokia tamsiai melyna  g.gif

Juodą matinę svarstau rimtai, bet tik apačiai, tada viršus pilkas arba baltas galėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 11, 17:49)
Blizgaus paviršiaus tikrai nenoriu, nelabai ir tiktų, nes virtuvė bendra su svetaine, t.y. matosi iš svetainės, o svetainėje sendintos medinės grindys, kažkaip man per daug šiuolaikiška tas blizgumas... o matinės spalvos jau kitaip atrodo.
Papildyta:

Juodą matinę svarstau rimtai, bet tik apačiai, tada viršus pilkas arba baltas galėtų būti  g.gif

As taip pat uz matinius pavirsius thumbup.gif manau kad tamsi (juoda/melyna) apacia ir sviesus virsus butu puikiai, o pilkas ar baltas, tai reiktu ziuret i visuma, jei , kaip sakot, virtuve bendra su svetaine. Bet as jauciu likciau prie balto virsaus , nes plytelese ir taip nemazai pilkos 4u.gif
Papildyta:
Beje, kur pirkot plyteles, jei ne paslaptis? ne taip seniai teko pereit nemazai parduotuviu, nieko panasaus kazkaip neuzmaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 11 11, 16:57)
As taip pat uz matinius pavirsius  thumbup.gif  manau kad tamsi (juoda/melyna) apacia ir sviesus virsus butu puikiai, o pilkas ar baltas, tai reiktu ziuret i visuma, jei , kaip sakot, virtuve bendra su svetaine. Bet as jauciu likciau prie balto virsaus , nes plytelese ir taip nemazai pilkos 4u.gif
Papildyta:
Beje, kur pirkot plyteles, jei ne paslaptis? ne taip seniai teko pereit nemazai parduotuviu, nieko panasaus kazkaip neuzmaciau ax.gif

Viršuje spintelių ne taip ir daug, bus daugiau atvirų lentynų, tai ir galvoju baltas dėti, o dėl apačios sunku ryžtis juodai spalvai biggrin.gif nu bet matinė tai gerai atrodo, tik va ar iš masyvo daryti, ar iš mdf'o tada dar klausimas, nes kai juodai dažai, to masyvo nebesimato net pačios faktūros.

Pirkau Domus Galerijoj esančioj parduotuvėj Eldoris, daug sau ten tinkančių plytelių radau, čia Vives, niekur kitur panašių nebuvau užtikus.
Atsakyti
gal net juodos apatines su mediniu masyvo stalvirsiu ryzu kaip plyteliu papaisymas, o del virsaus g.gif baisu gal pilka labai sumasyvins apsunkins, na reikia kazko lengvo, jeigu sienos baltos tai gal ir dureles baltos, cia visuma reikia ziureti. aciu uz plyteliu pirkimo vietos pasidalinima.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 11 11, 17:33)
gal net juodos apatines su mediniu masyvo stalvirsiu ryzu kaip plyteliu papaisymas, o del virsaus g.gif  baisu gal pilka labai sumasyvins apsunkins, na reikia kazko lengvo, jeigu sienos baltos tai gal ir dureles baltos, cia visuma reikia ziureti. aciu uz plyteliu pirkimo vietos pasidalinima.

kol kas taip ir galvoju, kad daryti juodas su natūralaus masyvo stalviršiu, o viršų jau baltą, bes sienas baltas kaip ir svetainėj paliksiu. Dėl visumos tai dar yra plytų siena, dalinai skirianti virtuvės zoną nuo svetainės, jos prigesintos raudonos, pilkos spalvų, kaip senos atrodo. Ir svetainėje po krosnele panašios plytelės į šias virtuvines, tai susišauks smile.gif
Pardavėjas Eldoris
Atsakyti
Carpe Diem, ir aš prisijungsiu prie siūlančių juodą apačią su mediniu stalviršiu ir baltą viršų.
O dar galima pasvarstyti kitokį variantą - medinė apačia (lygi, be filingų, natūrali ąžuolo lukšto spalva), betoninis stalviršis ir baltas viršus. Gal toks rizikingesnis variantas.

QUOTE(incultino @ 2013 11 11, 17:57)

Panašių plytelių mačiaui Aparici salone Basanavičiaus g.
Atsakyti
Medziagu, spalvu deriniai. Idejoms. rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 lapkričio 2013 - 07:54
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 11, 21:40)
Carpe Diem, ir aš prisijungsiu prie siūlančių juodą apačią su mediniu stalviršiu ir baltą viršų.
O dar galima pasvarstyti kitokį variantą - medinė apačia (lygi, be filingų, natūrali ąžuolo lukšto spalva), betoninis stalviršis ir baltas viršus.

Tokie?
user posted image

user posted image

Kad tokios spalvios fasadą pasidarius... wub.gif
user posted image

Man tokio tipo labai patiko pavyzdys, todėl ir pradėjau galvoti apie pilką apačią
user posted image

Juoda su masyvo stalviršiu
user posted image

O toks pvz. duotas kataloge mano kronkrečių pasirinktų plytelių, nu man nesižiūri balta ir dar blizgiu paviršiumi schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 11:55)
Tokie?

Taip. Noretusi nelabai sviesaus. Nes pagal pavyzdi, kur su plytelem, labai matosi, kad padarius sviesiai pilkai, vienodai virsu ir apacia, bus nuobodoka. Reikia kontrasto - balta/juoda/medis, tamsiai pilka/balta/medis ar pan.

Metaliniai fasadai labai grazu rolleyes.gif bet tik paziureti.. Ikea tokius turi. Ir tenai matosi, kad labai labai nepraktiska, visi pirstu atspaudai limpa puikiai, o valosi blogai. Turint blizgia virtuve tikrai ne taip matosi, kaip ant metalo.
Atsakyti