Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 11 13, 12:27)
aš už vertikalius dryžius ir gėlytės  thumbup.gif kai pabaigsit įsirenginėti, lauksim fotoreportažo  bigsmile.gif

as irgi uz horizontalius dryzius. Musu irgi vonios kambarys siauras, tai dejom stambias pailgas(horizontaliai) plyteles. Pasiteisino.
O mociuciu stilius irgi butu idomus. cool.gif
Atsakyti
Močiutiški dar galėtų būti tokie:
1
2 - šie gal ne visai močiutiški g.gif

Galvoju gal iš viso tik kokiam 120 cm aukštyje tapetus klijuoti, o viršutinę dalį dažyti, gal taip būtų ale senoviškiau g.gif

Va dar kokių radau grožių 1950

ir įdomus vonios kriauklės variantas, tik šiaip, sau tokio ne rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
man grazu horizontalus dryziai thumbup.gif ir tie pilki mociutiski smile.gif

ar lb nepraktiska baltas kavos staliukas? g.gif nu taip noriu balto ir viskas doh.gif MB stiklinio nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 13, 14:51)
Močiutiški dar galėtų būti tokie:
1
2 - šie gal ne visai močiutiški  g.gif

Galvoju gal iš viso tik kokiam 120 cm aukštyje tapetus klijuoti, o viršutinę dalį dažyti, gal taip būtų ale senoviškiau  g.gif

Va dar kokių radau grožių

o kur paskui tokius grožius rasti Lietuvoj? g.gif ar žadat siųstis?
Atsakyti
Carpe Diem, man tie pilki su smulkiom gėlytėm labai patiko rolleyes.gif Dryžuoti OK, toks "saugus" variantas. Aš turbūt gėlėtus dėčiau.
Pvz:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia Sandberg tapetai, turi Retroforma. Dar įmesiu ką nors mirksiukas.gif labai gerai esu išanalizavusi šią rinką lotuliukas.gif
Atsakyti
Boras tapetai, irgi turi retroforma:
Hanna Werning kolekcija:

user posted image

user posted image

Gerokai kitokie, bet nerealiai faini, Cole&Son, Fornasetti Teatro. Tiesa, brangūs, bet kai reikia kokio 1-2 rulonų, tai manau galima sau leist cool.gif Pigiau nei geros plytelės vis vien gaunasi.

user posted image

Į tą pačią seriją, Cole&Son, Woods'n Pears

user posted image

Dar močiutiškų galima rasti Sanderson, dabar biški tingiu ieškoti. Ir šiaip manau reikia truputi derinti ir su gretimomis patalpomis, bendrą visumą. Sunku šiaip iš šalies patart, net ir įsivaizduojant interjero stilių 4u.gif

P.S. aš esu labai labai už įdomius tapetus thumbup.gif kaip pati parašėt: tokie, kad sukeltų šypsnį įėjus. Man liko dar vienas nesuplanuotas mažas tualetukas rūsyje, kur taip pat bus tapetuojamas, jam dar nieko nesugalvojau, bet jaučiu bus Vievienne Westwood languoti tapetai.

Papildyta:
QUOTE(cold play @ 2013 11 13, 16:08)
ar lb nepraktiska baltas kavos staliukas? g.gif  nu taip noriu balto ir viskas doh.gif  MB stiklinio nori doh.gif

O kodėl turėtų būti nepraktiškas? Svarbu, kad medžiaga būtų tokia, kuri gerai valosi.

Stikliniai kavos staliukai, mano nuomone, yra skirti tik vaikų lūpom praskelinėt cool.gif labai man baisu stikliniai baldai, man jie visad asocijuojasi su ant jų griūnančiais vaikais, praskeltomis lūpomis ir kraujais unsure.gif Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 13 lapkričio 2013 - 19:22
Dar močiutiški gražūs, irgi Sandberg:

user posted image

user posted image

Dar toki labai jau Scandinavian..:

user posted image

Labai spalvotų, gėlėtų, tik gal kiek iškrentančių iš skandinaviško konteksto turi PiP Studio. Bet močiutiškų ten galima rast.
Papildyta:
O gal tokių? mirksiukas.gif Pip Studio.

user posted image

Užverčiau vaizdais. Gerai baigiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 11 13, 18:34)
o kur paskui tokius grožius rasti Lietuvoj?  g.gif ar žadat siųstis?

Pirmuosius turi Dubingiai, 1950 - nežinočiau kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 13, 18:49)
Carpe Diem, man tie pilki su smulkiom gėlytėm labai patiko rolleyes.gif  Dryžuoti OK, toks "saugus" variantas. Aš turbūt gėlėtus dėčiau.
Pvz:

Pupeliuk, kaip ačiū thumbup.gif wub.gif nu kokie grožiai, kaip suprantu, jų yra Retroformoj, eisiu savaitgalį dairytis wub.gif
Tikiuosi baigsis ten paieškos rolleyes.gif
Tik dar miegamajame reikia, irgi noriu kokių nevisai standartinių... čia dar galvos skausmas doh.gif
O dėl visumos - manau, kad jeigu namai kuriami jaukūs, su senais daiktais, netgi tokiu atveju, jeigu tapetai būtų kad ir tik wc patalpoj, vistiek bendrai viskas žiūrėtųsi. Aš savo stilių kol kas eklektikai priskiriu, tada viskas galima rolleyes.gif aišku, su saiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 13, 18:49)
Čia Sandberg tapetai, turi Retroforma. Dar įmesiu ką nors  mirksiukas.gif labai gerai esu išanalizavusi šią rinką lotuliukas.gif

Dabar visuose kambariuose tapetų užsimaniau biggrin.gif kai ieškojau plytelių, irgi visų norėjau biggrin.gif nu labai sunku išsirinkt, kai pasiūla nemaža...
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 13, 19:51)
Užverčiau vaizdais.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 13, 22:35)
Pupeliuk, kaip ačiū  thumbup.gif  wub.gif nu kokie grožiai, kaip suprantu, jų yra Retroformoj, eisiu savaitgalį dairytis  wub.gif
Tikiuosi baigsis ten paieškos  rolleyes.gif
Tik dar miegamajame reikia, irgi noriu kokių nevisai standartinių... čia dar galvos skausmas  doh.gif
O dėl visumos - manau, kad jeigu namai kuriami jaukūs, su senais daiktais, netgi tokiu atveju, jeigu tapetai būtų kad ir tik wc patalpoj, vistiek bendrai viskas žiūrėtųsi. Aš savo stilių kol kas eklektikai priskiriu, tada viskas galima  rolleyes.gif aišku, su saiku  biggrin.gif
Papildyta:

Dabar visuose kambariuose tapetų užsimaniau  biggrin.gif kai ieškojau plytelių, irgi visų norėjau biggrin.gif  nu labai sunku išsirinkt, kai pasiūla nemaža...

drinks_cheers.gif taigi taip, man buvo tas pats biggrin.gif bet susiturejau, daugumoje visigi palikau baltas sienas, istapetuota bus pora kambariu, dvi vonios (na dar plius tas mazytis tualetukas), bei laptu zona ir viskas. Kitur bandysiu nuotraukom, paveikslais sienas gyvint.

Del visumos, manau tiesiog pavyzdziui damasko rastais su aksomo pukeliu ismarginti tapetai visiskai iskris is bendros visumos nama irenginejant skandinavisku stiliumi, kuris bendrai paemus labai dekingas chaosui. Taciau visgi ribos yra. As atsirinkau primiausia tapetus internetu, perziurejau tukstancius tapetu, tuomet nuejau i retroforma ir deliojausi jau visus vienas salia kito, ypac, jei patalpos yra greta viena kitos.

I retroforma reik eit jau zinant ko mazdaug nori, arba ten praleisti visa diena biggrin.gif sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
Kaip gera akis paganyt.. Tikiuosi kada nors ir aš turėsiu daug erdvės fantazijoms pasireikšti.. Kolkas tik geriu informaciją ir grožiuosi nuotraukomis čia, internete ar bet kur kitur... Dėkit vaizdelių ir iš savo namų, taip smalsu pamatyti. Jūs čia taip kruopščiai viską derinate, planuojate, tai jau įsivaizduoju kaip gražu turėtų būti Jūs namie.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 13, 21:51)
I retroforma reik eit jau zinant ko mazdaug nori, arba ten praleisti visa diena biggrin.gif sekmes paieskose 4u.gif

Tai dabar darbą dirbu - naršau, naršau ir saugau, kas patinka, atsirinksiu kelis variantus ir eisiu tada. Man jau skubėti riekia dėl terminų, ne kažkas liko iki to klijavimo, o juk dar keliaus apie mėnesį doh.gif
Atsakyti